22959
-
chicco24 #8718 Szerintetek lehet kérni az Upc-től egy új Ip címet?Még régebben kitiltottak egy torrent oldalról és hiába próbálok újraregizni,felismeri az ip címem és nem engedi.
Lehet kérni?Természetesen csak egyszeri alkalomról lenne szó.
Kért már valaki újjat? -
ez nem 5mbit... gg upc
-
amíg nem fejeződnek be a fejlesztések, sajna ez van
nézd meg h a környékeden mikor fejeződik be UPC hírek -
na tényleg gyere játszál Battlefieldet abban van heli és jó a ping is most még
-
lehet hogy a battlefield
-
Mi az, hogy helikopter játékszerver melyik játék ez? -
net emelve
4000 ms to the left 4000ms to the right \o / \o/ \ o/ -
na mostmár valaki rakja már ki bannerbe :
DOLGOZÓI (TRÓGER) NET = MEDIUM CSOMAG LETT NEM EXTREME -
zebrock #8710 bocsi, azért írtam,mert hátha olvassa UPC-s is, mert nem érek el semmit a hibajelentőn, de köszi,nem tehetek róla , szeretem ezt a játékot :)
csak bosszant , hogy a külföldi sávszél vacak :( , mérd csak meg amcsiba max 1 Mbit és igy tovább , sajna ez van , válthatok szolgáltatót tudom, de nem akartam , de ez egyre rosszabb.Másiknál amit igérnek , azt kapod , érdekes. Akkor bocs mindenki -
közalkalmazotti net
-
Gecáj :D
-
még ez is laggol 
http://jameswagner.com/mt_archives/helicopter.gif -
lokissrác #8706 így legyen -
XIII ker modem restart utan [extreme csomag] egyenlore 5/1mbit -
lucifer007 #8704 hehe amugy nme értem mit variál a upc mdienkinek felviték volana netet normálisan azt jovan:)))) de amugy 1 honapig hol fogjálk azt csinálni??? sztem 1 hétse elsz és már nyomolunka job netel:)))) -
Ne játsz helikopteres játékokat 
Amugy ezt minek irod ide? Mi ugyse tudunk semmit csinálni. Párizsba meg nekem speciel elég a 80kbit... -
Besser #8702 :D -
zebrock #8701 sziasztok, mérjetek már párizshoz is , az rendben van , hogy m.o.-on 7-10 Mbit a sávszél, de a párizsi szerver max 80 kbit :((( és külfönldön csak a német irány jó. Sajna engem csak a francia érdekel , mert ott van európába helikopter játészerver és az UPC nem tud sávszélt adni hetek óta, a hibajelentö nem ér semmit :( Más hálozatból persze jó (5 megás konkurenciával tesztelve párizy 5 mega ) Ez szuper :( 200 ping felett kirug a szerver , ráadásul az laggol is de elérem a 4-500 at is :( a legjobb a 150 és ennek örüljek . nem nálam van a hiba ée nem párizsba.
Bocsánat UPC -
nem feltétlenül ha kivágod a házatok előtti villanyoszlopot az is megteszi 
-
A dolgozónet a Mediummal lesz egyenrangú 5M/0.7M
APEH dolgozók, és külsős UPC alvállalatok dolgozóinak netelérését kivéve. -
lokissrác #8698 

-
"fekete zsinor" OMG :D Nem lehet mindenki hálózati szakember, de azért egy olyan kábelt amitől a modem az áramot kapja, azt ismerjünk már fel egyedül is :D
-
Besser #8696 :D
Ő akkor a dolgozó net a classical lesz egyenrangú? -
attól függ honnét nézed...
:)) -
Besser #8693 a modem restart ugye az, hogy kihuzzuk azt a felső fekete zsinórt ugye?? -
pedig marhárta vicces! te voltál a sorban a 19857. aki rácsodálkozott! -
Ez megy nálam is.... most 400 kbit fel-le. -
Besser #8690 Hát sebességben előszőr is:D -
Kedves lokissrác!
A bannerben azért van visszaszámláló a min. és med. csomagokhoz, mert tartom magam egy bennfentes információjához, ami így hangzott el:
"A sávszélesség emeléséről:
Mint a közleményben is láthatjátok, a régi, Classic és Plus szolgáltatást igénybe vevő előfizetők automatikusan emelt sávszélt kapnak március 1-től, a Light és a Standard szolgáltatást igénybe vevők pedig április 1-től lesznek emelve, és ez vonatkozik azokra is, akiknek a bekötése február 28-ig fejeződik be. Akikhez március 1. után kötjük be bármely szolgáltatást, automatikusan a nagyobb sebességet kapják. Visszás helyzet, de ez van, kellett egy kompromisszum. A régi előfizetők közül az átmeneti egy hónapban upgrade-elők az új sebességet kapják, szóval ez is alternatíva"
Ha esetleg mégis hamarabb történik ennek a két csomagnak a sávszél emelése, jobb érzés, mint türelmetlenkedni idő előtt. -
neked lehet kurva vicces de nekem nem az -
sandor4 #8687 új zélandra még nem az igazi ;) 100/145 kbps -
ez már hihetetlen ami itt megy bzmeg a fél ország közalkalmazott és mind Nyávog haha -
de mért nem lesz az? -
árban vagy sebességben
-
mert apád közalkalmozitti netje nem lesz 10M kérdezzé először aztán nyávogjál
-
Besser #8682 sziasztok!a dolgozó net milyen besorólásba kerül majd??köszi -
sandor4 #8681 zsíír, a modemreset megoldotta :D -
hát én meg restartoltam modemet és mégis 4.7 0.8 körül van -
Jobbklikk, kapcsolat kalibrálása. -
Srácok! Az miért van h. restartoltam a modemet.. utánna meglestem a speedtest.net viszonylag jo eredmény volt 9,6/0,8.. most megnéztem megin és már csak 4/0,7 körül van.. Volt másnak is hasonlo? Remélem ez csak azért van mert holnaptol van az emelés és jha..
Tatabánya amugy :) Classic-Extreme