22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • remfarkas
    A fenét jó a net :D még nincs mit elbasznod mer már elvan, legalábbis a 100 kbps az eléggé annak tűnik.
  • zoolee
    ööö....

Mennyi most magában a prof csomag tv,teló nélkül???10en????
  • Mo.Organ
    hogy-hogy még jó a net? Valamit nem basztam ma el?
  • zoolee
    Az nekem mér van, hogy londonból gyorsabb a letöltés 20 kbps el mint bp ről????
    Micsoda vacak ez a mérő????
  • nikopol
    Nekem is jobb, de azt nem értem miért 10M. Prof vagyok 20 kéne lenni. Router nélkül is max 11M volt. IV.kerbe remélem még fog javulni.
    Másnak volt ien észlelése
  • scs17
    Már 1 teljes napja a UPC a legnépszerűbb topik az SG-n :D
  • 1Obi1
    Na végre normális lett a net.Már mentem volna tüntetni.
  • Sil3nt
    XIIIkerbe is megjott a savszel mar fixen
  • zebrock
    sziasztok,nekem elegem van az egész emelésből :( xarabb , mint valaha. Kb 1 hónapja, amikor a T emelt,már azt lehetett érezni a pingeken (külföldi),de most,hogy az UPC is , total x...ar :( lehetetlen az online játék,elviszik a sávszélt a töltögetök? Vagy mi a fene ez? Jópár havernál is ez a jelenség,nemcsak UPC-seknél,majdnem minden szolgáltatótól (játékosoktól) ezt hallom :( külföldi szerverek most lehetetlenek,de délutánonként is katasztrófa :(
  • remfarkas
    Új reklám kéne: a sávszélesség csökkentés megtörtént, vegyen mindenki borítékot meg tollat, és kislemezen lehet küldeni az adatokat. -.-
  • lokissrác
  • lokissrác
    Te jóisten, minimumnál gyötrelmes a sebesség.... 20K/s -cel tölti az oldalakat, de a töltés sem különb... :(
  • Grifidos
    LOL

Start/run -- cmd
    ipconfig/release aztán kihúzod a modemet
    ipconfig/renew kiirja hogy nincs internet kapcsolat

bedugod a modemet

ipconfig/renew itt ki kell hogy irja a 192-vel kezdődő számot. Gyorsan mielött
    beállitaná magát a régi ip-re.
    ipconfig/release
    ipconfig/renew és voi'la új ip-t kaptál
  • schrank
    ja ja a sok töltögetős fasszoppó leállhatna már
  • shiftáj
    ez elég szánalmas nekem még nem is növeltek, classicom van de külföldi szerverek átlag 150 pingűek magyar 30-50 de csomószor játszok és közbe felmegy 200 ra... elég fos, h nekem még nem is növelt van de nekem is szar már...
  • Mighty
    Kifejezetten morcos leszek, ha minden este ilyen lesz... Azonmod allitsak vissza 3/0.5-re!!!!!
  • do2
    chicco24 hát miután letiltott a chello felhivod őket hogy próbáltál adatmódositást, de nem engedett be a proff.chello.hun és szeretnéd ha megcsinálná az accountodat.. ő erre lefogja resetelni és az alap jeészót fogod megkapni.. aztán elvileg új ipt is.. nekem igy volt..
  • bertino
    gyóóóó magyar szerverekre 200as ping...
    a bérház nekiállt tölteni biztos
  • chicco24
    De ha a proof.chello.hu-n sokszor egymás után rosszul írom be a jelszót akkor nem fog érte basztatni a chello??Mert ugye azon az oldalon ha jól tudom nem nagyon szabad birizgálni dolgokat.
    Nekem mondjuk mindegy csak a chello dobjon meg egy új Ip címmel.
  • CSONTI123
    Budapest
    Amsterdam
    London
    San Jose CA (Ezt csak a poén kedvéért :)
  • Neoncsoves
    nekem a classicom szarakszik, routerrel elosztva. mind1 magyarországon tökéletes minden :DD sztem max 2 hét és mindenkinek újra jó lesz a külföldi sávszéle
  • Neoncsoves

Budapestre már minden szép és jó :D
  • scs17
    nincs (standard max 1536Kbit/384Kbit)

Londonnál pedig még ennél is jobb
    London
  • Neoncsoves
    router van? De elvileg a minimum és medium-ot még nem duplázták. az Extreme és a Prof.-nak a vonalai terheltek picit :D
  • scs17

standard
  • HunnernesKonge
    Na jó elérkezett az idő. Én is letiltottam a speedtest.net/results -os képeket :D
  • Neoncsoves
    ennek olyan szaga van mintha a külföldi sávszélünk csökken a belföldi meg nő
  • Neoncsoves
    oké kössz. Amúgy látszik tul van terhelve most a chello vonala Amsterdam-ból. mert ott van a főközpont ugye :D
  • Neoncsoves
    srácok mérjetek egy Amsterdam-t a speedtest.net -en pls. nekem elég szutyok
  • Gubberx
    Hááát ilyen fehér színű.. :) Fejből nem tudom milyen fajta mert épp melózom, majd ha hazaértem megnézem neked.
  • Neoncsoves
    ugyértem milyen fajta. nekünk D-Link 604
  • Neoncsoves
    router?
  • Neoncsoves

ehh mégse... előbb még oké volt lol
  • Gubberx
    Nekem is routerről jön és nem felezi.
  • Neoncsoves
    srácok, classic-om van (extreme). router felezi a sebességet, megvan fixen a 9-10MB... mármint faternak 4500-5000kb/sec nekem is a körül szaladgál. De a külföldi játékszervereken egyszerűen 150 alatt nincs ping. Remélhetőleg ez a lagg megszűnik, 1 hónap mulva? vagy legalább előbb, így nem lehet játszani :s
  • remfarkas
    Na igen, harmadik napja 745-2200 ping, beőszülök mire bejön egy email -.-
  • Gubberx
    a felh.neved és a jelszavad.
  • chicco24
    Mi az a prof.chello.hu?Ott mit írjak be?
  • shiftáj
    nekem is classic van a monornet nél és olyan hihetetlenül rossz a ping és akadozik a sebesség hogy az valami eszméletlen. és semmi változás..
  • do2
    chicco24 itt ird be soxor szarul prof.chello.hu