22959
-
A fenét jó a net :D még nincs mit elbasznod mer már elvan, legalábbis a 100 kbps az eléggé annak tűnik. -
zoolee #9000 ööö....
Mennyi most magában a prof csomag tv,teló nélkül???10en???? -
hogy-hogy még jó a net? Valamit nem basztam ma el? 
-
zoolee #8997 Az nekem mér van, hogy londonból gyorsabb a letöltés 20 kbps el mint bp ről????
Micsoda vacak ez a mérő???? -
nikopol #8996 Nekem is jobb, de azt nem értem miért 10M. Prof vagyok
20 kéne lenni. Router nélkül is max 11M volt. IV.kerbe remélem még fog javulni.
Másnak volt ien észlelése
-
Már 1 teljes napja a UPC a legnépszerűbb topik az SG-n :D -
1Obi1 #8994 Na végre normális lett a net.Már mentem volna tüntetni. -
XIIIkerbe is megjott a savszel mar fixen -
zebrock #8992 sziasztok,nekem elegem van az egész emelésből :( xarabb , mint valaha. Kb 1 hónapja, amikor a T emelt,már azt lehetett érezni a pingeken (külföldi),de most,hogy az UPC is , total x...ar :( lehetetlen az online játék,elviszik a sávszélt a töltögetök? Vagy mi a fene ez? Jópár havernál is ez a jelenség,nemcsak UPC-seknél,majdnem minden szolgáltatótól (játékosoktól) ezt hallom :( külföldi szerverek most lehetetlenek,de délutánonként is katasztrófa :( -
Új reklám kéne: a sávszélesség csökkentés megtörtént, vegyen mindenki borítékot meg tollat, és kislemezen lehet küldeni az adatokat. -.- -
lokissrác #8990
-
lokissrác #8989 Te jóisten, minimumnál gyötrelmes a sebesség.... 20K/s -cel tölti az oldalakat, de a töltés sem különb... :( -
Grifidos #8988 LOL
Start/run -- cmd
ipconfig/release aztán kihúzod a modemet
ipconfig/renew kiirja hogy nincs internet kapcsolat
bedugod a modemet
ipconfig/renew itt ki kell hogy irja a 192-vel kezdődő számot. Gyorsan mielött
beállitaná magát a régi ip-re.
ipconfig/release
ipconfig/renew és voi'la új ip-t kaptál
-
ja ja a sok töltögetős fasszoppó leállhatna már
-
shiftáj #8986 ez elég szánalmas nekem még nem is növeltek, classicom van de külföldi szerverek átlag 150 pingűek magyar 30-50 de csomószor játszok és közbe felmegy 200 ra... elég fos, h nekem még nem is növelt van de nekem is szar már... -
Kifejezetten morcos leszek, ha minden este ilyen lesz... Azonmod allitsak vissza 3/0.5-re!!!!! -
do2 #8984 chicco24 hát miután letiltott a chello felhivod őket hogy próbáltál adatmódositást, de nem engedett be a proff.chello.hun és szeretnéd ha megcsinálná az accountodat.. ő erre lefogja resetelni és az alap jeészót fogod megkapni.. aztán elvileg új ipt is.. nekem igy volt..
-
gyóóóó magyar szerverekre 200as ping...
a bérház nekiállt tölteni biztos -
chicco24 #8982 De ha a proof.chello.hu-n sokszor egymás után rosszul írom be a jelszót akkor nem fog érte basztatni a chello??Mert ugye azon az oldalon ha jól tudom nem nagyon szabad birizgálni dolgokat.
Nekem mondjuk mindegy csak a chello dobjon meg egy új Ip címmel. -
CSONTI123 #8981 Budapest
Amsterdam
London
San Jose CA (Ezt csak a poén kedvéért :) -
Neoncsoves #8980 nekem a classicom szarakszik, routerrel elosztva. mind1 magyarországon tökéletes minden :DD sztem max 2 hét és mindenkinek újra jó lesz a külföldi sávszéle -
Neoncsoves #8979
Budapestre már minden szép és jó :D -
nincs (standard max 1536Kbit/384Kbit)
Londonnál pedig még ennél is jobb
London -
Neoncsoves #8977
router van? De elvileg a minimum és medium-ot még nem duplázták. az Extreme és a Prof.-nak a vonalai terheltek picit :D
-
standard -
Na jó elérkezett az idő. Én is letiltottam a speedtest.net/results -os képeket :D -
Neoncsoves #8974 ennek olyan szaga van mintha a külföldi sávszélünk csökken a belföldi meg nő 
-
Neoncsoves #8973 oké kössz. Amúgy látszik tul van terhelve most a chello vonala Amsterdam-ból. mert ott van a főközpont ugye :D -
Neoncsoves #8972 srácok mérjetek egy Amsterdam-t a speedtest.net -en pls. nekem elég szutyok
-
Hááát ilyen fehér színű.. :) Fejből nem tudom milyen fajta mert épp melózom, majd ha hazaértem megnézem neked. -
Neoncsoves #8970 ugyértem milyen fajta. nekünk D-Link 604 -
Neoncsoves #8969 router? -
Neoncsoves #8968
ehh mégse... előbb még oké volt lol -
Nekem is routerről jön és nem felezi. -
Neoncsoves #8966 srácok, classic-om van (extreme). router felezi a sebességet, megvan fixen a 9-10MB... mármint faternak 4500-5000kb/sec nekem is a körül szaladgál. De a külföldi játékszervereken egyszerűen 150 alatt nincs ping. Remélhetőleg ez a lagg megszűnik, 1 hónap mulva? vagy legalább előbb, így nem lehet játszani :s -
Na igen, harmadik napja 745-2200 ping, beőszülök mire bejön egy email -.- -
a felh.neved és a jelszavad. -
chicco24 #8963 Mi az a prof.chello.hu?Ott mit írjak be? -
shiftáj #8962 nekem is classic van a monornet nél és olyan hihetetlenül rossz a ping és akadozik a sebesség hogy az valami eszméletlen. és semmi változás.. -
do2 #8961 chicco24 itt ird be soxor szarul prof.chello.hu