22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • bertino
  • mooo
  • Aspyrin
    Nos csajok, akartok egy linket a speedtestről?
  • Borg
    Tegnap néztem, 22h körül.
    Nekem semmi gondom nem volt tegnap a netemmel, se a pingemmel. (warom is volt 8-tól pl...)
  • Mighty
    Nem most, csucsidoben. pl. 19:00-00:00-ig
  • Borg
    nekem münchenbe full csövön megy a 10/1, de pl szlovákokhoz ha 4/0.5 megvan...
  • Mighty
    A kulfoldi savszeleseggel hogy all a UPC? Gondolom csutkara ki van hajtva. Az vajon lesz bovitve?
  • Zsoltika 007
    Akinek nem jön teljes sebességgel és már kezd ideges lenni az olvasgassa ezt el és higgadjon le szépen.
    KATT
  • lokissrác
    A SÁVSZÉLESSÉG EMELÉS MEGTÖRTÉNT AZ EXTREME ÉS PROFESSIONAL CSOMAGOKNÁL!
    A MINIMUM ÉS MEDIUM CSOMAGOK SÁVSZÉLESSÉG EMELÉSÉT

ismételten csak nem jó a fent közölt info :)
  • lokissrác
    scott, ügyes vagy bame....
  • lbzy
    Üdv! Én is hasonló cipőben járok, nekem extreme van, de "csak" 5M-el megy. 1221 válasza erre az volt, hogy van akinél 2 lépésben emelnek. Nálam (Zugló) majd ápr 6 körül lesz meg a teljes sávszél.
  • SHADOWEYES7
    okos vagy fiam
  • mooo
    úgyvan...
  • Bagoly81
    heh tegnap leteszteltem a netet :D 1 óra alatt lejött 5 giga ez mi?:D
  • tudatlanka
  • tudatlanka

azért látszik a sebességnövelés...

• NeoMaN
    Ne mondd már, hogy gyosabban bejön egy weblap mint 3megabittel.
    :DDDD
  • Dodo55
    Az előbb több, mint 1 órán át nem volt net.
    Micsoda dolog ez, hogy én ne tudjak ilyenkor netezni
  • Unknow
    Nekem is emelték......elég durva, kicsit többre is mint amit ígértek :P Nagyon állat! Kicsit fura,hogy instant jönnek be az oldalak :D
  • Flower
    ?ennyi volt?
  • PyRex
    én most is 2,3Mbyte / sec sebességgel töltök :D
  • bertino
    ez így igaz :-)
  • Casseus
    Tipikus magyar hozzáállás hogy a kisujjukat nyujták az embernek de az egészet akarják! Szánalamas!
    A semmiért kaptunk nem kevés sebességnövelést és "korlátnövelést"! Ezt kellene megérteni egyesknek!
  • Borg
    A hálózatbővítés folyamatban mondatszerkezetből konkrétan melyik szót nem érted?

Amúgy nem kell általánosítani, tegnap óta szinte folyamatosan 900k/s felett töltöttem, szal itt speciel nem volt gond, a tegnapi bix haldoklás óta.
  • remfarkas
    Hollandiában is behal a net délelőtt 10-től kb éjfélig? Azt hittem az már a nyugat.
  • precision
    naja, mit vársz egy index.hu -belitől... alapjáraton fikáznak mindent, és ettől érzik menőnek magukat
  • PyRex
    A homár tipikus "fikázzunk mindent" hozzáállása... Az nem zavarja őket, hogy Hollandiával közel azonos minőségű net érhető el hazánkban...
  • Casillas
    igazából, ha utánaszámolunk, akkor 8 hónapban is át lehet lépni
  • bertino
    én már elszámoltam ezt magamban
    tuti nem fogom átlépni... :)
  • Dodo55
    De ha jól értem, akkor csak akkor bontanak szerződést, ha a 3 problémás hónap utáni hónapon is átléped a 250 gigát.
    Szóval ha jól értelemezem, akkor évente 1-2x át lehet lépni, ha a következő hónapban már nem léped át.
  • Scooby87
    KEménység

Írhatták volna,hogy 3 hó átlaga vagy ilyesmi...de nem..ők csak ezt látják.
  • Dodo55
    Van egy bizonyos éves garantált rendelkezésreállási százalék, az idő abban a százalékában kell a garantált sebesség fölött lenni.
    Tehát ha 1 percig a garantált alatt vagy, az még nem szerződésszegés a UPC részéről, mert az olyannak számít jogilag, mintha nem lenne net.
    Tehát a UPC-nek az év X százalékában kell a szerződés szerint nyújtania legalább a garantált sebességet.
  • bertino
    de sztem most sokan küzdenek ilyen problémával
  • bertino
    hívd fel 1221-et
  • Flower
    Mi van ha nincs meg a minimum sávszélem? Hogy tudom bebizonyítani, hogy akár 1 percre is, de nem adta a szerződésben leírtakat?

Ma akarok kötni mediumot. Merjem? :)
  • remfarkas
    Tudja a 100Mbitet, nem hinném hogy azzal van a baj/főleg hogy egész eddig ment, és másnak is rejtélyesen most felejtette volna el?/, egyszerűen fos a rendszer jelenleg.
  • Dodo55
    Nekem 1Gigabites hálókártyám van, szóval emelhet még nyugodtan a UPC :D
    Igaz ha 100mb/s fölé emel, akkor már új router kell :D

Tényleg létezik emberi áron emberi boltokban kapható 1gigás router?
  • nikopol
    100Mbps/Full Duplex, 100Mbps/Half Duplex, 10Mbps/Full Duplex, 10Mbps/Half Duplex, Auto detect, Autot-negotiate 1000Mbps<---ezeket tudja és auto detecten van, próbáltam mind akkor se jobbVárok még, azt írja a upc h április 23-ig fejezi be 4kerbe végleg a fejlesztést.De nem értem akkor miért csak 4M-át emelt...
  • mozesapo
    Hálókártyád tudja a 100Mbit fullduplexet????? Ha nem akkor csere.
  • ÁjjLe BoBBi
    csak nekem hal meg estére a net vagy ez most normális?
    ha igen meddig lesz még így?