22959
-
FLeK0 #9123 Áldassék az Úr az Internet csodájáért.
-
A tumi #9122 Jupijjjéééé.

-
AZTA #9121 én nemtom hogy ezzel mit akartál okoskodni, de én nem egy kis reklám ujságot kaptam, hanem rendes szerződés-meghosszabító levelet a upc-tol mivel áprilisig van szerződésem velük, és volt mellette egy levél amiben az volt hogy mivel ön több éve hűséges előfizetőnk bla-bla-bla március 1-tol light-bol a 5megás netre rakják fel hogy megmutassák az milyen jó és a light árát kellesz fizetni arra az 1honapra.
Na és ezt nem tudom hogy mikor állítják ezt át? -
Én tegnap jelentkeztem át lightból mediumba és ma már 500-al töltök lefelé . Nem szar érzés mikor egy film lent van pár perc alatt a korábbi 4 óra helyett.
-
Holy #9119 orulok nektek :/ -
Ok, olyan nekem is, de most 3 perce stabil 1000K+ a sebesség... Jajjdejó -
A tumi #9117 Nekem is van olyan,hogy elkezdek tölteni valamit és az hirtelen 5000KB/mp kezdi el szedni.Ez az emelés előtt is így volt.
-
Öröm bódottá :)
Köszi!
-
Adj nekem kölcsön 3 hónapig minden hónapban átlagosan 250.000 Forintot. Aztán, ha négy hónap múlva visszafizetek neked 250 rugót, majd rájössz mit jelent az "átlag" :) -
Kihuzod - 20sec - vissza :) -
Modem reset = kihúzom bedugom? Na mindjárt leellenőerzöm... -
Holy #9112 mas megoldas ? -
vissza kéne menni általános iskolába, ha neked a "3 hónap átlaga 250gb" azt jelenti, hogy havonta 250/3gb... -
Holy #9110 nem usb-n hasznalom.... -
Akkor ne USB-én használd a modemet hanem UTP-én.
-
Holy #9108 nem emeltek mindet
nekem prof van, megse gyorsabb, hiaba huztam ki 2432654szer a modemet :( -
tényleg eldőlt már hogy mennyit fognak fizetni ezek a melónetesek a mediummal megegyező csomagért
-

-
folyt.köv. "... vagy anyádék közalkalmazottak "
-
Írjuk már ki a banner alá.
HA CLASSIC CSOMAGOD VAN ÉS MÉG NEM ÉRZÉKELED A SEBESSÉG NÖVEKEDÉST RESETELD A MODEMET, HA AZUTÁN SEM GYORSABB VÁRJ MÉG. -
Puntigamer #9103 modemet resetelted? nekem is ez volt de mostmár durván 1,2 mb/s-el töltök:D -
Sziasztok!
A SÁVSZÉLESSÉG EMELÉS MEGTÖRTÉNT AZ EXTREME ÉS PROFESSIONAL CSOMAGOKNÁL!
Akkor elméletileg már emelniük kellett volna a Classic előfizum sebességét? Mert még mindig 350K-val tudok max tölteni :( Hol nézhetek utána, hogy hol, mikor várható emelés? (amúgy BP XIII-ban vagyok, valakinek a környékről tapasztalat?) -
lokissrác #9101 látom te sem érted, ezt a korlát dolgot....... -
Te gondolkozz már miről beszélsz :D Iskolában nem tanitották még az átlag fogalmát? :D
Átlag
A legismertebb statisztikai mutató a számtani közép, amit átlagnak is nevezünk.
Definíció: A számsokaság összegét elosztjuk a számsokaság darabszámával, ekkor a számsokaság átlagát vagy számtani közepét kapjuk.
3. példa
Számítsuk ki az 1. példában szereplő osztály tanulói által írt matematika dolgozatok eredményének számtani közepét.
Számoljuk ki először a jegyek összegét:
4.5+7.4+10.3+6.2+1.1=91.
Összesen 28 tanuló írt dolgozatot, így a számtani közép: .
A kiszámított számtani középben az elért eredmények "elvesztek". Az adatsokaságból egy jellemzőt, egy statisztikai mutatót számítottunk ki. Ez ,,csupán" egy szám, de ez mégis sokat elárul az adatokról. Az átlaggal mindenki gyakran találkozik a mindennapi életben is. Tudjuk, hogy máshogyan kell értékelni négyes dolgozatunkat, ha 2,35, illetve ha 4,61 az osztály átlaga.
xD
-
Szöveg értelmezési problémáid vannak, 3 hónap átlaga 250.
3x250= 750 osztva 3-al az 250-es átlag. -
feleslegesen variál mindenki az átlag szóval....
3 egymás utáni hónapban 750 GB és kész -
3 hónap átlaga 250Gb lehet max = átlagosan 250Gb havonta
250/30= 8,3
-
M0RN1NGST4R #9096 eddig havi 30 gigát lehetett leszedni. most 3 hónap alatt 250et. ami havi 83. Nem hinném, hogy ez az eredit 8szorosa lenne. -
do2 #9095 11.kerben még nem volt emelés.. elgé szar itt a net..... az otthonin már fasza a net, de az a 8. kerbe van..
-
...lyék kedvéért mégegyszer 
-
a mai napon ünnepélyesen uninstalláltam a dumeter-t
-
lokissrác #9092 Márcus vége, Április eleje körül, ami rám is vonatkozik, de persze csak akkor, ha többet fizetsz KEDVEZMÉNYEKKEL is mint 6000 Ft, vagy nincs hűségnyilatkozatod. -
AZTA #9091 Az 512 kbit/sec letöltési sebességű chello light internetkapcsolatát kiprobálás céljából 2007. március 1-jétől automatikusan az 5Mbit/sec letöltési sebességet biztosító új chello medium csomagra álítjuk át. Ez önnek nem kerül plussz költségbe, és a light árát kellesz érte fizetnie.
Ezt vajon mikorra fogják megcsinálni? -
Az a pont az esztelen mindentletöltökamitaztánsosenézekmeg használatra szól.
Ki ne találd, hogy leszedsz 250 gigát (ami kb. 50 dvd lemeznyi adat) mind megnézed, meghallgatod és meg is tartod mert olyan amit esetleg 2 hónap múlva elővéve ugyan úgy leköt.
Nemhiszem.
Idáig mindenki rányált a 30 gigás korlát miatt, most meg csaknem a nyolcszorosa van és az sem elég, tisztelet a kivételnek. -
Onnan vettem észre, hogy lezajlott az emelés, hogy torrenten a 20-30k-s letöltés felment 100k fölé :D -
"A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mértékû használatnak tekinti azt az esetet, amikor az Elõfizetõ adatforgalma egymást követõ három hónap átlagában a 250 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja (extrém használat)."
Csak egy példa. Tegyük fel 3 egymást követő hónapban rendre ezek a letöltési adataid: 80gb, 500gb, 80 gb. NEM számít extrém használatnak. És ez nem is legszélsőségesebb eset. Szal, hol itt a probléma? -
Jolvan egyszer te is megérted majd a dolgokat, de az nem ma lesz
-
M0RN1NGST4R #9086 chello extreme-mel mindent lehet, csak extrém internethasználatot nem. ÁSZF 10.1 pont. nevetséges -
Sikoly85 #9085 Remélem addig nem fog elhuzodni a dolog
-
április 16. az pont április közepe