22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • Sil3nt
    extreme csomagnal [XIII.ker] 5/1mbites a netem csak...van egy wireless routerem [smc] ami 11mbites... e miatt nem megy full savszellel a netem vagy chello meg dolgozik?
  • GuTi21
    Persze amíg arról van szó, hogy új előfizető vagy és pénzt látnak a dologban addig minden szép és jó.
    Egyébként eddig az emelésig minden rendben volt. Csak az ügyfélszolgálat az ami nagyon lassú. Van hogy háromnegyed órát kell várni mire beszélhetsz valakivel.
    Most olyan amilyen majd jó lesz. De az nem tetszik, hogy megpróbálnak hülyének nézni. Azt mondták ma a legutóbbi hívásomnál, hogy azért lassú itthon a böngészés mert biztos torrentezek.
    Majdnem elküldtem az annyába. Mert 200-400kbps-en nem lehet böngészni sem normálisan nem hogy torrentezni. Birom mikor el akarják dönteni, hogy biztos a rooterem rossz, vagy a gépem vírusos. Aztán mikor közlöm hogy pc szervizes vagyok akkor meg kinyögi, hogy tudnak arról a napi pár órányi "lassulásról". Tetü banda. Tisztelet a kivételnek.
  • bertino
    senkinek ? ajjaj cseppet se tévedés
  • bertino
    neked már 5mbit lesz
  • The Termentor
    Hello!

Hozzam holnap jonnek bekotni a mediumot. Az azt jelenti hogy nekem meg 3 napig nem 5 megabit lesz?
    Na persze beleolvastam itt a forumba es latom hogy senkinek nincs normalisan meg a full speed. Van ahol mar stabil? En 6 kerbe lakom.
    Ja es ugy altalanossagban meg vagytk elegedve a szolgaltatoval? ugyintezes stb.
    En megvagyok mert tegnap irtam nekik, ma hivtak hogy holnap jonnek, szoval sztem meg gyorsnak is mondhato ...
  • Flower
    http://www.speedtest.net/result/105501030.png
    :(
  • pepoc
    Chello p2p update
    a korábbi 40k/sec-es nem chello ip tartományos limit 100-ra változott,
    letiltottam minden chellos IP-t, és 100 +- 5 k val húzok bármilyen torrentet. szánalom! 4-5 k val jön bixes szerverekről is.
  • Mo.Organ
    SMC routerem van nekem nagyon bejött.
  • Blasta
    Mondomén, hogy nem lesz Asus! :D

Köszi a segítséged!
  • Met
    Itt 520G van nekem, E-digitalban vettem.

#10114 ezért írtam, hogy neked kell eldönteni mire tellik :)
  • Blasta
    Huhh, ahogy nézem, az Asus hálózati eszközök nem olcsók, így lehet, hogy mégis az alsó két márkából kell válasszak :)
  • Blasta
    Hol találok asus-t, tudsz infót adni? (árral ha lehet, mert elég korátoltak az anyagi lehetőségeim :D)
  • Met
    Hááát, D-Linkről sok rosszat olvastam, meg SMC-ről is, meg úgy általában mindegyikről :D
    Asusról találtam a legkevesebbet azért vettem azt.
    Neked kell eldönteni :D
  • Blasta
    Zsír, köszönöm!!!

akár ez is megtenné? Vagy SMC esetleg?
    (eddig amúgy balga mód azt hittem, hogy kábelnet megosztáshoz másféle router kell, mint dsl-hez :DDD)
  • Met
    ahha, beírod a címsorba a router ip-jét azt lehet konfigolni:)
  • Blasta
    Aham, szal lehet MAC címet adni a rúternek, na ezt nem tudtam, köszi.
    Gondolom csatlakoztatni kell a routert az egyik pc-hez, brózerrel rácsatlakozni, és úgy jön elő a konfig menü, mi?
  • Met
    Milyen router? Pénztárca és márkahűség függő :) Ki erre esküszik ki arra, nekem Asus-van.
    Annyit kell csak csinálni, hogy a chellonál beregelt hálókártya mac címét adod a routernek és ip autómatikus fogadást, a többit megoldja ;)
  • Blasta
    Sziasztok!
    Nekem nem Chello-m van, de ez a topik pörög a legjobban, gondolom megfér itt a kérdésem:

Tehát kábelnet megosztását szeretném csupán 2 gép között.
    Milyen routert ajánlotok hozzá, illetve van-e vmi extra metódusa?
    (ADSL-t már osztottam meg DSL routerrel, nemtom attól merőben elétrő-e a kábelnet megosztása)
  • tompka
    Már nekem is elkezdett rosszalkodni a net!
    Csak nekem nem lassú hanem néha teljesen elmegy. A 4emeletes házunknál tegnap voltak a tetőn és azóta néha elszáll

• ZsirosKenyer
    semmi különlegeset nem akarok közölni, mindössze feszültséglevezetés céljábóll leírnám hogy a ku#*°!%+" anyját a UPC-nek!!!!!!!!!!!!!

eddig tűrtem csendben a sebességingadozást, de most pont fontos dolgom van neten erre:

köszönöm a figyelmet ennyit akartam!
  • mooo
    ideje volt
  • bertino
    hálistennek
  • schrank
    nnna jó van nem bírom tovább kiveszem ezt atopikot a FAV-ból
  • GuTi21
    Bejött. Most megint nem jó.
  • Zoelee
    ez nem biztatás.....ez tény:)
    de sajna nekem is...
  • GuTi21
    Kössz a bíztatást.
  • Mo.Organ
    ne örülj, estére megint szar lesz.
  • GuTi21
    Matényleg jobb a net. Tegnap 200-300kbps volt ilyenkor most pedig 4000kbps.
  • Scooby87
    nem volt chellos seeder..épp ezért írtam be...ha chellos seeder van akkor alap,hogy gyorsabb.
  • Matthew009
    Jött még 5 chellos seeder... valószínüleg...
  • Scooby87
    most már 550-re felugrott....Debrecenben lehet javítottak a p2p-n vagy csak a mai nap ilyen szerencsés...
  • Scooby87
    gyerekek ma teljesen rendben van a torrent...400k-val szed onnan ahol korábban 30-70....remélem ez tartos marad..
  • bertino
    én még mindig azt mondom, hogy tök feleslegesen nyávogtok, mert nem tudtok csinálni semmit
    volt, hogy fejlesztések miatt nekem is ultrafos volt a NET, sőt, sztem szinte mindenkinek a szolgáltató előfizetői közül
    ettől jobb, hogy leírjátok uazt a dolgot 600x ?
    semmit se fog javulni... csak magatokat idegesítitek tovább vele, higyjétek el
  • Zoelee
    ja majd valszeg a """fejlesztések""" miatt kelljen márciustól július végéig fizetni a semmiért....5 hónapig...sztem te sem ötülnél neki....és lehet jobban ki lennél akadva mint itt bárki is van.
  • Zoelee
    gratulálok a leszólásodhoz, és ezek után most már tiszta szívemből olyan netet kívánok neked mint ami pl nekem vagy Guti21-nek van és akkor mi is meghallgatjuk a "károgásod"
    jah és ki szólt hozzád vagy ki bántott hogy lebarmozol minket csak mert nem repesünk az örömtől hogy havi 8000 egy f*s isdn szintű netért???
  • viral
    Bocsanat meg valamit kihagytam!
    A upc az uszit fejlesztene tovabb akkor mar felsiker lenne,ugyanis ettol kepzetlenebb uszi-vel talan csak a vodafon buszkelkedhet anno mikor gprs-net-em volt szegyenlem bevallani de volt :-) ott etetttek olyan baromsagokkal hogy a vinyobol kilepo negyszogletes hullamok miatt nem megy a net:-) upc-nel sajna hasonlo a helyzet :-(
  • viral
    Teljesen 1-et ertek guti21-el!O sajnos abban a helyzet-ben van ,hogy a fejlesztes miatt sziv,ezert lenne o barom?Hat wazzeg ha nalam olyan sz@r lenne a net mint nala es ezert teljes osszeget kellene fizetnem sztem en jobban akadnek.Es a upc fikazasat felreteve ,komolyan a fejlesztes az mas karara kell ,hogy tortenjen?Nos nem gondolnam,hogy tolunk nyugatabbra pld viz nelkul nyelnek le ha fejlesztes miatt isdn szintu netet kapnek 1 honapon keresztul x megabit aron.Ja es persze a velemenyem sem valtozott azugyben kik miatt gyengulhet pld guti21-nel az amugy sem suvito net:-(

Lehet kopkodni :-) !

Peace!
  • Mo.Organ
    honnan szedted le mert az nagyon nagyon érdekelne. priviben irhatnál.
  • do2
    na igen sorozatokat én is töltök le:) most a halló hallót nézegetem :)
    neme a számláló megált 1300-nál én kb olyan 60 hihánál jáérhatok szerintem
  • bertino

sorozatokat és filmeket nyilván
    még szerencse, hogy letölteni legális :)