UPC Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Melyik fesztiválra jársz te?Egyébként már rég nem Csihart kell emlegetni hanem az Ektomorfot haha

PyRex
csak a "múlva" hiányzik :D

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

schrank
akkor legalább oda biggyeszthettettetek volna egy tonlájnos A K Á R -t <#mf2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

HunnernesKonge
Hellhammer: Engem ütöttél ki, sg fórummotor sajátosság, semmi gond :D

schank te helisek réme: Ott van bannerba kezdi el a UPC nem elég?<#eplus2><#hehe>
Hellhammer
Uhh. Kétszer ment :( Moderátor törölheti az egyiket (vagy akár mindkettõt, ha tényleg nagyon OFF lett)

Hellhammer
Na akkor OFF :)

Nightwish nekem abszolút nem jön be, az ének nélkül totál színtelen alap metál. Azért van ott az oldalamon, mert a zenekarunkban az énekes egy lány lesz, és kellett valami szám amit próbaképp össze tudunk dobni, hogy meghallgassuk, hogy jó lesz-e. Aztán a Nightwish-tõl mindenkinek elment a kedve és inkább Lacuna Coil-tól lesz a próbaszám :)
A Mayhem-et érintõlegesen ismerem, igazából egyik albumukat sem hallgattam végig, csak van pár szám ami bejön. Meg azért érdemes ismerni kicsit, mert ilyen külföldi metálos körökben (pl. valami nagyobb kinti fesztivál) ha furcsán néznek arra, hogy mi az a "Hungary" csak meg kell említeni, hogy Mayhem + Csihar Attila + Hungary és egybõl te leszel a zisten (a Mayhem legkultabb lemezét Csiharral vették fel) :)

OFF vége.

schrank
azért a bannerban feltüntethetnétek ezt a minimumosok meg médiumososok plusz 30 nap variációt is <#ejnye1><#nezze>

PyRex
pedig nightwish... hmm! :D bár most, hogy lecserélik az énekescsajszit, nem tudom mi lesz, reméljük marad a színvonal.

bakvarnyu
=) jó van nekem nyolc de furcsa.Mondjuk egyiket se szeretem.

Hellhammer
???
Megnézted a profilomnál a weblapot? Ne abból következtesss ;)
Tudom, hogy a Hellhammer a Mayhem dobosának neve, és totál ellentétes a nightwish-el (ráadásul én gitározok). Ha gondolod privátban elmagyarázom a dolgot, de ez nem idevaló.

NeoMaN
"Ha ez nem megoldható, akkor fizeted rendesen a netet és havonta beviszed a cégedhez a számlát igazolásképp, akik aztán a folyószámládra utalják át az igényelt összeget. "
Nálunk is így lesz.

bakvarnyu
mért Hellhammer a neved ha nightwist hallgatsz:(

schrank
ez az utólag fizetõs dolog lehet hogy lehetsége mert a vidékiek bérletét is így fizetik utólag <#nezze>

Hellhammer
Nálunk tavaly óta van cafeteria rendszer, és abban lehet internet használati díj támogatást is kérni. Én csak idén igénylem, mert tavaly még nem az nevemen volt az elõfizetés. Sztem cégtõl függ, hogy hogyan mûködik, de nálunk úgy van, hogy választasz egy összeget, ami akár havonta más is lehet, és a cég köt egy szerzõdést a szolgáltatóddal ha lehet. Aztán utalják oda az általad választott pénzösszeget, a netszolgáltató meg annyival kevesebbet számláz neked. Ha ez nem megoldható, akkor fizeted rendesen a netet és havonta beviszed a cégedhez a számlát igazolásképp, akik aztán a folyószámládra utalják át az igényelt összeget. Nálunk így megy, nemtom nálatok hogy lesz.

thx...
scs17
huh ez egy jó kérdés és engem is érdekelne

Ugye classic-nál, és plus nál márciusban, ligh, és standard-nál pedig áprilisban változtatnak. Viszont light-nál, és a standard nál a forgalmi keret eltörlése is csak áprilisban lessz, vagy az márciusban, és csak a sebessség növelés lessz április környékén?

Ati

schrank
nálunk pont márc. 1-tõl lesz ilyen cefeteria vagy mi a ...szom és annál választható a net is mint lehetséges alternatíva és arra szeretném kérni a szakértõ urakat hogy ebbe a rendszerbe beletartozik a upc is <#fejvakaras>

A dolgozónetes classicot mediumra emelik csak fel, nemtom mit nem lehet ezen érteni.
Akármit kötögetsz, akármikor a dolgozónet akkor is max medium lesz késõbb.
A mostani dolgóznetesekét sem emelik fel extreme-re.
Akkor mostantól ez a közalkalmazott dolog a medium csonagra fog vonatkozni? És mi van akkor ha én március elött kötök egy ilyen kedvezményes közalkalmazotti szerdõdést akkor nekem 1 évig extreme-m lesz? Mert ugye ha márc elött rendelem akkor még a classic lenne és nekik azt kéne emelni. Morgen te errõl mit tudsz?

scs17
a HC downloader nem csak itthoni jelenség

PyRex
ez a "nagyváltozások" szerintem nem a legjobb szöveg, bár ízlések és pofonok :D

Én lehet, hogy azt írnám, hogy: ennyi idõ van még hátra addig, amíg a chello ismét a leggyorsabb szolgáltató lesz.. :D

Vagy: Ennyi idõ van még hátra addig, amíg a chello-soknak akár 20 megabites netük is lehet :D

zeki
Csak az lesz a baj,hogy a sok LÁMA mindent orba-szájba el kezd majd tölteni és ez álltal óriásira fog nõni a PING....Sajnos a magyar már csak ilyen olyani is kell neki amit semmire nem tud majd használni te tõlti mert nincs korlát <#szomoru1>

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

PyRex
hmm na ezt nem tudtam :)

akkor kvázi sok minden nem változik, csak a kotlátot 250GB-ra emelték, ami gyakorlatilag a userek 95%-ának korlátlannak fog minõsülni.

Z
Nekem asszem márciustól lesz jó 200-220 Gigabájt eladó forgalmam! :D

Mint a környezetszennyezési kibocsátási kvóták...hehehe

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Xander Cage
21-ik oldal.

Xander Cage
A régibe is benne volt a szerzõdés bontás lehetõsége.

PyRex
igen

CzGobe
Mármint sem elõtte sem utána nem tölthetsz 2-2 hónapig, így jobban megéri a havi 250-et tartani

eom$

CzGobe
ha 1 hónapig nem töltesz, aztán 749et, majd megint egyáltalán nem, akkor megúszod

eom$

Hellhammer
Ja meg ha mozgóátlagolnak, akkor kellene valami súlyozás is, hogy totál korrekt legyen, de sztem ennyire nem fognak belemélyedni a dologba :P

Hellhammer
Hát ha mozgóátlagot használnak, akkor necces lehet ez a fajta ütemezés.
Ez akkor lenne tuti, ha negyedéves ciklusokban néznék a forgalmat, de akkor minden negyedév végén megugrana az adatforgalom, amit nem biztos, hogy elbírna a hálózat.

Lényegében igen. Ha 2 hónapig nem töltesz, akkor utána van 750gb-od a figyelmeztetésig :D Elvileg.
PyRex
ez azt jelenti hogy pl ha tudom, hogy következõ hónapban nem töltök mert pl elutazom, akkor elõtte bõven mehetek 350 gigáûig is :DDDDDDDD

(viccvót)

amúgy hanyadik oldalon van ez a 250 gigás info?(ÁSZF-be)
Nálam az éves forgalom nincs annyi <#crazya>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

rekettyes
ja hát ez már kurvaélet, hogy egyesek keveslik a 250 gigát , még ha tíztagú a család akkor is.

Mighty
250 giga - 3 egymást követõ hónap átlaga.
Akinek ez nem elég, le lehet mondani az elõfizetést.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

PyRex
Én kb. 200-at :D de ez csak a feltltés miatt ennyi, ha nem kellene fel is töltenem, akkor 120gb bõven elég lenne...

Mo.Organ
Olvass majd vissza mennyi ember örült volna annak ha 100GB lesz a havi limit. Most meg még ennek sem örül most már ami van. De ki az az állat aki havi több száz gigát tölt le. Bocs sok van <#hehe>

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

PyRex
ja, szar lesz, hogy 2 megabittel töltök csak :D

HunnernesKonge
Aki átlépi a 250Gb-ot azt a chello a netsebességének 10%-ra korlátozza.
Ez Professional esetén 2M/102k :)
Lassítást egyátalán nem von maga után, nem?
PyRex
Végülis maradt a "korlát" ha úgy vesszük, de minden csomagban 250GB és nem csak lassítást, hanem szerzõdés felbontást is maga után vonhat. Szerintem ettõl függetlenül korrekt (most, 2007-ben).

NeoMaN
Én efóddig ADSL-el nyomtam, és még a szart is letöltöttem.
Havi forgalmam 120giga körül volt.
:)

250 bõvenjó

CzGobe
Erre csak azt tudom ajánlni, h ha vmelyikõtök le akar tölteni 1 trailert, akkor kérdezze meg a többieket, h megvan-e már nekik, mert a routeren keresztül 1) gyorsabb 2) nem számol forgalmat :P

eom$

Hellhammer
Pont a mellékleteket nem néztem meg :)
De látom, hogy valóban az lesz :( Ha eddig képesek voltak 4300 Ft kedvezményt adni, akkor márciustól miért csak 2300 Ft kedvezmény lesz, amit ráadásul nem is õk fizetnek, hanem az állam? Vagy itt is megszorítanak a konvergencia jegyében a felljebbvalóink?

Arra azért senki sem gondol,hogy nem mindenki egyedül használja a netjét.Nálunk egy 4 tagú családban mindenkinek van gépe, és rajtam kívül senki sem warezol, éns is csak nagyritkán, legtöbbször webezés, cod2-zés, online tv-zés megy. Apám, és én napi 3-4 óra Cod2, Kedvesem webezik elsõsorban,plusz online tv, anyós szintén. Én szoktam még néha játékdemokat tölteni, meg trailereket hd-ben. Megsúgom,hogy havi átlag 50-90gb között fogyasztottam. De írok egy extrém esetet. A szeptemberi zargások idején, kábeltv híjján mindenki ült a szobájában, és neten nézte a HírTV-t. Ez ugye 3 gép(a Kedvesemmel együtt néztem:P), napi 8-10 órában, mert sosem lehet tudni mikor lesz valami. Mellette apámmal codoztam kicsit.Álmomban nem gondoltam volna, nem cserélgettem mac address-t, de szept 15 körül 25GB-nál jártam, 22-én meg lekorlátoztak 60-nál!

Ha ehhez hozzáveszem,hogy a stream-ek is egyre nagyobb sávúak, jönnek a hd filmek, egy normálisabb movie trailer is megvan vagy 120mb(nálunk egy legalább 3*120mb), máris nem tûnik olyan soknak az a 200gb. A baj az,hogy eddig figyeltünk rá,mint állat, de ezekután jobban el fogjuk ereszteni magunkat.
Így egyszerübb, a 41. oldalon az aláhúzott szöveget nézd

ászf

ászf 41.oldal