22959
-
A képeket legalább könnyebb átugrani. Szöveges spam vagy értelmetlen halandzsát előbb el kell olvasni, hogy átugord :) -
Ez nem így megy. Nem kéne szétszpemelni a topicot... -
akinek nem tetszenek a képek, azok tiltsák ki a böngészőjükből, ennyi -
nem értem a hozzáállásotok...
ha Ő boldogabb azzal, hogy berak egy ilyen képet, akkor tegye azt. legalább mások, akik a környéken, netán ugyanabban a városban vannak, tisztába lesznek vele, hogy mi a helyzet...
gondolom ez nem ilyen egyszerű, de hát mi laikusok már csak ilyenek maradunk:))) -
fantasztikus
kár, hogy ezek a képek nem érdekelnek senkit -
fúdejó, most megint telelesz a topic speedtestes képekkel
-
tompka #10318
elég jó a netem! ma fejezik be nálunk a munkát -
Neoncsoves #10317
Dunaújvárosban megemelték az ARISZokat, ugyhogy mostmár fullosan megy elvileg. -
Király a chello medium! -
Galcsi #10315 Na Miskolc környéki vagyok és a feltöltésem nem chellosnak megy 120k/s-al is(eddig 8k/s-al ment), a letöltésem az érdekesebb, mert nem chellostól 1-50k/s-al jön úgy, hogy nincsennek kitíltva a chellosok.Ennyi. -
sztem csak úgy tűnik :D Nálam még az égvilágon semmit se változtattak. Annyit mondtak, hogy várjak júniusig az emeléssel. -
na, kommentek minőségéből és mennyiségéből itélve szerencsésen lezajlott a sebességváltás :) hál' istennek -
90-100 K-val jön az extrem-em. Ez igy nem oké, megint megnéztem 2 km-el távolabb, és fix 1200-1400 K/sec. -
nagyon szépen köszönöm 
-
ingyenTV -
sziasztok!
tudok nézni neten keresztül magyar kereskedelmi csatornát úgy, hogy nincs a gépre kötve a kábeltv? vagy legalább felvenni valahogy? ja és elég neki a minimum csomag?
köszi előre is, csáó. -
james007 #10308 Nem tudjatok hogy a hordozhato DVD lejatszos akcio mar megszunt mert a chello oldalon csak ez a Britannica Hungarica Világenciklopédia 2007 DVD latom aklcoban -
cock #10307 Köszi a magyarázatot. ;)
Na igen, van egy kis különbség az átfutás és az elolvasás közt. :) -
üszi = ügyfélszolgálat, amúgy minden érthető... -
ki igért neked és mit?
Na ezt kezdel elöről megint? -
cock #10304 Sziasztok!
Hát ez valami hihetetlen vicces. Felhívtuk az üszit, közölték még a fejlesztések idején, hogy a cégnek extreme-et fognak biztosítani, ahhoz képest viszonylag stabilan medium volt egész mostanáig. Április 2-től véget értek a fejlesztések nálunk(Miskolc), íme a mai helyzetkép: 628/272 kilobit/sec 167 ms Ez melyik csomag, ha szabad érdeklődnöm?
-
Nyomornetnél azt mondták, lassan jön a sebesség, várjak, míg ideér. Azt is mondta, hogy, lehet, hoyg lesz június, mire beállítják nekem. Úgy látszik, csak a havi számlát nem lehet halasztani. Kíváncsi lennék ,mit szólnának, ha énis ilyen sebességgel fizetném ki. A lassúság meg azért van, mert rosszkor kattintottam
.
-
ha már a sok fika meg ellenfikánál tartunk, az is a hétköznapi chello-hoz tartozik, hogy neten való játék során 10-ből 10-szer "kapcsolat megszakadt" üzenettel kibaszódok?? 

igeeen, fejlesztések ide-meg-oda...
egyébként semmi gond, mert nálam április 1-én átkapcsolták azt a bizonyost és már reggel hétkor 1233 kbit/s-et mértem (természetesen speedtest-el
ja és ezek szerint nem volt tréfa
egyébként ez a topik minek van? mert nem látok semmilyen szabályzatot, hogy mit lehet és mi nem lehet ide beírni...akkor meg kérem szépen ne mondjuk meg egymásnak, hogy te ezt nem írhatsz, te meg azt nem írhatsz, csak a félreértések elkerülése végett...köszönöm.
ja és van itt modi? akkor törölje azt ami szerinte nem idevaló
-
bizony, ez van... -
Csak ez a szomorú, hogy itt tartunk. A Nyomornetnél meg "örülj, hogy van net 10000ft-ért". -
ilyenkor azon gondolkodom, hogyha DSL előfizető lennél vlszleg fel is gyujtanád a tékom székházát
örülj, hogy van :) -
10/1 helyett 2/0,348, ami eredetileg 3/512-nek kellene lennie. Szerinted EZ miért van? 
még van egy napjuk...ha nem csinálják meg, megyek rombolni.
-
Hogy ne csak szidjuk a chellot: :) (medium)
Down: 4901Kb/s
Up: 736Kb/s
Ping: 13ms
-
shiftáj #10296 hmm :(
10/1 helyett, 7/0.7 ezu mér van? :D -
Hát ez nagyon gáz ez a net így. :(
De csak itt ilyen sszameg, máshol 1200 fixen.
Ez meg 500-600 TALÁN... torrent meg egy tetű. -
semmi nem változott, szidjuk egymást, meg a netet.
-
Aspyrin #10293 113 hsz mióta nem jártam itt, történt is valami vagy csak a szokásos dolgok folynak? :) -
chicco24 #10292 Tudna nekem valaki segíteni. Mediumos vagyok. A sima letöltés 600kb/seccel jön de a torrent levan korlátozva 180kb/secre.Rengeteg torrentet kipróbáltam és 180kb/sectől még soha nem volt magasabb az összes folyó letöltés együtt.
Az utorrentbe hol tudom beállítani hogy jó legyen?
Előre is köszi a helpet. -
lokissrác #10291 már rég telozni kellett volna..:D -
Up to 3 mbit-et, hogy pontosak legyünk. -
Az az érdekes, hogy mióta emelniük kellettt volna a sebességet (monornet), azóta egyszer se ment feljebb a gyorsaság egy centivel sem, sőt, egy napja
az 1Megabites sebességet sem éri el a classic-om. Mi legyen, várjak még egy kicsit, vagy telefonáljak? Legalább a régi netemet kapnám meg, nem 1 megabitet fizetek, hanem hármat. -
nem, nem dolgozonet, biztos hogy chello...en a routerben gondolkodok, hogy ott a hiba... egyaltalan valoszinu? -
do2 #10287 fletóország:) -
nagy francot... nemigazország :) -
harmadik meg baromságot beszél... butaország.