22959
qig8olshk39evjjs7p1.jpg
  • FLeK0
    olcsóbb ha köttetsz egy másik netet mellé 1.5 évre minthogy kifizesd őket
  • tompka
    Nemsokára majd a hűség szarság nem fog érni semmit. ezt akarják az EUban!
  • mozesapo
    De fogok módosítani, max kifizetem a kedvezményeket. De az tuti, hogy többet nem kötök hűséget.
  • PyRex
    de figyelj már ide... most nehogy már megszabd a szolgáltatónak, hogy azért mert a classicot is emelte (az up irányt a plus szintjére), most akkor kötelezően emelje a plusnál is. Mondjuk utána kéne nézni, hogy a chello prof- csomag Európában is mondhatni egyedülálló, csak 1-2 igen fejlett országban van hasonló lehetőség ilyen sebességre és nem mindenhol van nagyobb up irány.

El kell fogadni, hogy most az up ugyanannyi mind a 2 csomagban, ez ellen nem tehetsz semmit. És mivel az ÁSZF nem az előfizetők kárára változott ezért nincs jogod módosítani.

Ugyanis ezt írtad alá.
  • mozesapo
    Az, hogy régen ugye az up 2x volt a classicnak, most ugyanannyi, a down most is 2x-e, de nekem 2x annyiért nem kell csak 20Mbit down, akkor az up is legyen 2Mbit. Ennyi. De ahogy megtehetem, visszamódosítom, azt kinyögöm a kedvezményeket, és soha többet nem kötök hűséget, akkor legalább megmarad a lehetőslgem bármikor, bármerre váltani.
  • FLeK0
    nem lehet
  • Munch
    Egyébként gondolom azért van most kikapcsolva, mert aszf változott, aztán most még lehet hüségnyilatkozat ellenére felmondani pár napig...
  • Munch
    Most nálam is jó.
    Nincs chellos seed. Nincs most torrenten korlát.
  • PyRex
    ebben mi a gusztustalan? nem is értem a problémád, az élet más dolgaiban is mindeki ugyanezt csinálja nem? :)
  • mozesapo
    Ha novemberben tudom, hogy sávszél emelés lesz, akkor nem írok alá a plus-ra (professional) hűséget. Az 1Mb upot megkapnám fele annyiért. Az meg, hogy 10 v. 20Mbit a down, totál 8. Hogy egy picit gusztustalan volt, hogy a sávszélesség emelésnél nem volt lehetőség mindenféle szankció nélkül lefelé módosítani.
  • HunnernesKonge
    Sok a Chellos Seed
  • vizes
    Chello-s vagyok és torrentezek teljes sebességgel.
    Imhol a bizonyíték:
  • peetee76
    S.O.S ! !
    Segítséget kérnék. Elég láma vagyok ezért bocsánat előre is. Teljesen besz@rt a netes gép, már semmi sem fogja meg a tolakodó dolgokat. Újra kell telepíteni a win-t. Segítsetek, hogyan kell újra beállítani a net hozzáférést! Ha kérhetném privátban, lehet durván is fogalmazni amiért ilyen amatőr vagyok, csak segítsetek PLEASE!
  • bertino
    nincs mese, külföldi p2p rulz...
  • HunnernesKonge
    ideért már, csak keztünk örülni hogy túlléptünk a témán, és elkeztünk másról diskurálni ;)
  • DjDano
    Én reges magyar oldalakról töltök, ott szerencsére nem nagyon jelentkezik ez a probléma :)
  • argab
    Látom ide még nem ért el:
    Új ASZF július 1-től (lényegi rész):
    A szolgáltató az Internet kiegészítő díjcsomag és a chello szolgáltatási csomagok tekintetében olyan hálózatkezelési rendszert alkalmaz, amely a szűkös kapacitású erőforrások – a szolgáltató hálózata biztonságának fenntartása és az előfizetők közössége érdekeinek elsődlegességén alapuló – hatékony kihasználását teszi lehetővé.
  • CzGobe
    Nálam mindent jól mér, csak a ma éjféltől le- és feltöltött dolgokat nem írja még. (16/10/1/kb.11 GB)
  • eMTee
    Ha ez egy normális, szabad ország akkor szerződéskötés előtt nem kellene tájékoztatni az ügyfelet, hogy mit várhat? Normál internethasználathoz bőven elég 1-2Mbit és DSL, mi másért venne ügyfél egy nagy sávszélességű, stabil netelérést manapság az ember, mint p2p-re?
    Mindegy, remélem a hálózatfejlesztés végeztével megszűnik vagy legalább emberi mértékűvé emelkedik a p2p limit és nem fogja befolyásolni a napszak sem. Ha ez megvalósul akkor már megérte DSL-ről váltani mert minden más paraméterben jobb a szolgáltatás.
  • Borg
    Második napra meg mért 40MB-ot cserébe.
    Ez kb ugyanolyan nonszensz, mint a 8GB elsejére, csak a másik végletben.
  • DjDano
    Sírtok itt hogy korlátozva van a fájlcserélés... ezt leszámítva atomstabil a sebesség ami az ADSL-ről koránsem mondható el, ott az emelés még tovább rontott a helyzeten.... de át akar lépni szardsl-be menjen nem fog hiányozni
  • FLeK0
    ha felbontod a szerződést úgy hogy ne kelljen százezreket fizetni akkor máris
    ^^
  • schrank
    héjj és a használhatatlan pingű március-április-május ?
  • Mo.Organ
    A tékozló homár egy egy ember kiborult gondolatait jellemzi mint itt is a te hozzászolásod. Hónapok óta ezen a fórumon sem megy más mint a p2p v. chello háború. El lett mondva milliószor ez egy szabad ország. Ha nem tetszik a rendszer akkor váltsál másik szolgáltatót. Ballagjál át, oda ahol olcsobb a net, jobb és gyorsabb biztos vagyok benne hogy találni fogsz ilyet.
  • gammar
    Úgy látszik a trend elérte a UPC-t is, vagyishogy szándékosan lassítják a fájlcserélõ programok adatforgalmát, mert a fájlcsere csúnya dolog. Legalábbis ezt állítja G! illetve egy halom fórumozó, akik le is mérték, hogy a p2p-szoftvereken kívül minden letöltés normális sebességen megy:

Pár hete lehetett olvasni egy cikket az egyik online hír portálon, hogy kitûntették a UPC-t mint a legjobb sávszélesség emelõ szolgáltatót. Ebbõl csak arra tudok következtetni, hogy a díjat odaítélõ bizottság tagjai közül senkinek sincs UPC internet elõfizetése, ugyanis a "fejlesztések" elindítása óta (kb március), letöltésre szinte használhatatlan a szolgáltatás. Itt elsõsorban a p2p szolgáltatásokat értem. Érdemes gyorsan átfutni a Chello nem hivatalos fórumát a HWSW-n, ahol már több mint 70 oldalon keresztül lehet olvasni a hozzászólásokat a "priorizálásról", ugyanis az ügyfélszolgálat elismeri, hogy priorizálják a p2p csomagokat. Ez annyit tesz, hogy a letöltés sebessége 25Kb/sec és 150Kb/sec között ingadozik még annak is aki a 20Mbit-es csomagra fizet elõ és meg sem közelíti az emelés elõtti sebességet
    forrás:tékozló homár
  • KIP
    jah 29 elírtam:) de akkor se 50%, de most nem is ez a lényeg, hanem az hogy gyors letöltést akarok
  • gammar
    Alighanem 1 hónapig még szivatnak, és ballagok az adsl világába, 10 vagy 8 megabit, nem nagy különbség,és csak 7-8 k havonta,nem szopatják az előfizetőiket azzal ,hogy aki ujjonnan belép majdnem 1/3 ával kevesebbet fizet!
    Ja és a legfontosabb :ez igy egy szar nem kellett volna emelni,de maradt volna a korlát szar ez igyis ugyis kezd elfogyni a türelmem kéne egy csinos levél nekik!Kb 5000 user levele esetén döntenének!
    Kellene egy lemondónyilatkozat 5000 névvel a címükre??
    Milyen jogon lassít ?akkor mi is lassítsuk a befizetéseket,azzal az indokkal,hogy a felhasználók szempontjából ez a legjobb!
  • Lyan Kyj
    egyre jobb, 1 hete már a videókat is alig bírja pufferelni...Profom van..
  • schrank
    11500/8900=1,29 -> 29% még jó hogy nem magad után számolod a kiadásokat mert már rég éhenhaltál volna
  • KIP
    11510 HUF -> 8900 HUF az 23%-al több ha jól nézem,amúgy így most 1510 forintomba kerül a net, mert a cég ahol dolgozok 10e ft internettámogatást ad. Ha ki kellen fizetni az egészet már rég újra kötettem volna.
  • schrank
    ezek szerint 3 hónapja másfélszer annyit fizetsz mint ha újra köttetted volna
  • KIP
    Már lejárt egy ideje, csak még nem volt kedvem megint aláírni 1-2 évre, mert éreztem hogy valami gebasz lesz itt ezzel a nagy sebességnöveléssel.
  • schrank
    miért mikor jár le a két éves szerződésed ?
  • KIP
    A drágaszágosz UPC valamit biztos csinált mert eddig a torrentek 1Mbyte/sec körül jöttek le, most meg egy-két napja 50-60kbyte/sec körül tudok csak tölteni. Azt hittem engem nem ér utól a nagy,gonosz, csúnya internetszolgáltató korlátozása...így a minimum csomag is simán elég lenne. A sem a portváltás sem a titkosítás nem használ. Remélem azért lesz valami változás, mert ha nem csomagot váltok az biztos.
  • schrank
    itt nem nyerő a futballhuliganizmus
  • robotnyk
    látom, a hangulat, és a szájkarate mit sem változott a topicban, de legalább mostmár nagyjából képben vagyok, miért szar a torrent úgy nagyjából egy hete...
  • gammar
    forgalmam csak:
    4 862 MB
  • gammar
    Sziasztok !
    Nekem sem megy a p2p megbízható forrásból tudom lassítva van az adatforgalom,erre kellene valamilyen program a szolgáltató(isp)elől relytve küldeni a csomagokat ,vagy van más tippetek?
  • HunnernesKonge
    tompka ne sírjál, én 20Gb-nál járok :)
  • schrank
    most akkora ügyet csináltok belőle mint ha már tucatjával bontott volna szerződést a upc