9
Hardware hiba??
-
JonasSandor #9 LG 49UM7000PLA ezt a tévét vettük meg,és ha rákötjük a gépet hozzá akkor a hdmi csatija van csak akkor elvesz csomó fps-t mi? -
JonasSandor #8 Tévének nincs kép hang van mi ment benne tönkre? -
#7 Kiderült:) a Ram volt a hibás...rájöttem végül egy összehasonlitás közben!
Köszi a hozzászólásokat! -
#5 drag: Nincs huzva a gépem és a venti is megfelelően megy..De! közben történtek dolgok...a winme-ban van ugye egy rendszer információ nevü rész!Na azt ha megnyitom és bezárom akkor 10ből 9szer kiir egy hibát miszerint laphibát okozott és le fog állni.A másik hiba ami 100% mindig előjön az egy játék inditásánál (Championship manager 01/02) na aha ezt inditom 10ből 10szer kiirja hogy hibát okozott és le fog állni!
Ma az jutott eszembe hogy a tesóm gépéből kiveszem a vinyót és az én gépembe betéve azzal próbálom meg a winme-t és ezt a játékot!Na képzeljétek el hogy hiba sehol!
Akkor a vincsi a hibás?De mégis mi baja lehet??
-
#3 Nos,WinMe-ben is előjött 2 hiba:( 1x a Kernel32.dll-ben okozott hiba miatt meg egyszer valami html..dllben okozott hiba miatt az explorer leállt:(Na akkor most mivel lehet a baj? -
Borg #2 Hát szerintem win9x vonalat eleve el kellene már felejteni:)
Amugy lehet hogy memória hiba volt, vagy ha valami szar alaplapod van (VIA?) akkor a chipset driver hibája is okozhatta, ami a MEben már jó.. -
#1 az történt hogy tegnap előtt játszottam egy játékkal menteném el..erre kiirja hogy hiba nem lehet irni bla bla...
ok este nekiállok netezni vagy 20x leállt az exlorerem kiirva hogy érvénytelen laphibát okozott...
na mondom k**** jó,ma nekiálltam telepiteni egy 98-at megcsinálom minden ok telepiteném fel a szokásos progikat
erre majdnem mindnél kiirta hogy érvénytelen laphibát okoz:(
és nem tudtam őket felrakni utánna ujra még1x felraktam a win-t de nem lett jó ugyanugy leállt minden egy videót se tudtam megnézni mert a mediaplayer is leállt mielőtt elindult volna...
szinte mindennél ezt irta ki érvénytelen laphibát okozott xy modulban stb stb...
aztán felraktam a winme-t és most minden OK kivéve hogy szar ez a winme..;)
na mit szóltok? Hardware hiba lenne??