51
Ez meg mi a szar?
-
#51 Igy igaz :) Nekem is volt és nagyon szerettem csak aztán kontakt hibás lett :( -
#50 Nekem ilyen volt még nagyon régen és egyáltalán nem volt szar! -
NIGGAZ #49 Hi!
Az 5510-hez honnanlehet leszedni programot!Aki tudja léci Üzenje meg!
ELŐRE IS KÖSZI! -
#48 Hello. Több helyen azt olvastam hogy 50Sms tud tárolni a telefon. Akkor nekem miert nem tud csak 10et?Ha valaki tud malamilyen megoldást kárem segítsen.PLEASE!!!!
-
#47 meg... volt valamelyik könyvben, hogy fogsorra építették a gombokat, megfelelő sorrendben megnyomkodva lehetett tárcsázni, stb... a kijelzőt meg lehet közvetlenül retinára vetíteni...
(kicsit kezdek elmenni cyberpunkba... :D) -
#46 ja azt fel kene hivni ezt a marhat de persze te tudod hogy kire gondoltal ugyhogy mar hivaja is... :) inkabb a kijelzo -
#45 gondolatirányításról nem hallottál? kettes számú módszer meg lehetne mondjuk alkarra vagy kézre épített kezelőfelület. -
#44 es hogy kapcsolod ki?:) -
#43 mindez beépítve hallócsontra és gégébe, és királyság van :) -
#42 Ez lehetne alegkisebb telefon. -
#41 de amr nics telefonos neni, mert nagyok a kijelzök! -
#40 minek a kijelző? kell 1 mikrofon meg 1 hangszóró (bár half duplexben ez se kell), meg kell 1 gomb, amivel hívást lehet kezdeni-abbahagyni (a központos néni meg majd kapcsol, ha megmondod neki melyik számot akarod hívni) -
#39 minek a nagy kijelzo ha telefonalasra hasznalod... -
#37 ha nem tetszik nem veszed emg
ennyi
minek erről vitázni?
az egy tény hogy az SL45i a legjobb telcsi, de had próbálkozzanak:) -
#35 vannak szep penztargepek :) -
nekem akkoris tetszik... -
#33 mms. nekem meg az alcatelem furcsán néz az sms elején a JFIF kezdetre... -
#32 ja aztan atkuldom sms ben a kepet:) -
#31 jórendben. -
#30 hogyisne elöbb fenykepezek vele :) -
#29 vegyél gyorsan... aztán a 7650est addkölcsön :) -
#28 ez mind kell majd :) foleg a radios mobil... -
#27 felkerültek a nokia.com-ra a specifikációk...
7650-re kamera került, 640*480as képeket tud csinálni... (kicsit még annál is drágább lesz...)
http://www.nokia.com/phones/7650/index.html
5210 divatcucc színes kijelzővel, és vízálló borítással
http://www.nokia.com/phones/5210/index.html
6510 meg FM rádiós meg pici, és nem színeskijelzős.
http://www.nokia.com/phones/6510/index.html
-
Hahoocsi #26 Szeretem, amikor a Nokia ilyen bumerángokkal égeti magát. :))) -
#25 profi drága pénztárgép lesz :D -
#24 profi penztargep... :) -
#23 szerintem az első profi design nokijjáéktól :D -
#22 igy a kiskepen nemteccik, elöben lehet franko. de akor is nokia:) -
#21 gondolom kiírja. ott van az a baromnagy színes képernyő, remélem nem csak 15 logot lehet rá kipakoltatni :D -
#20 De ha a navi gombbal fogadsz hívást és fejezel is be, akkor honnan tudod, hogy mikor melyiket csinálod? -
#19 minek csúszna ki? ott a dzsojsztikk meg az n gomb rajta... csak smselni kell a billentyűzet -
#18 de mi ez az idetlen penztargep design... telefonalni akarsz azt kicsuszik a billentyuzet... -
#17 ez a 7650 nagyon állatul néz ki :D az 5210 képe túl pici, de az nagyon divatnak néz ki...
ennek megvan az az előnye, hogy végre találtak valami designert a nokkijáéknál, és nem az eddigi köröket futják be újra -
#16 ezt akarjak a t68 as ellen kuldeni??? bar a sok susigatyas bufalosnak biztos teccik. -
#15 http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=12500&ido=3
ittenvannak az 5210 meg a 7650 :) funny mindkettő
-
ricky #14 Ez nagyon csúnya!!!!!!! -
Duke #12 olyan mint a choketó -
#11 hahh 100K ert sl45 ugye?:) -
#10 ami még nem szerepelt:
-FM rádió (tud róla felvenni is)
-5 játék (Bumper, Space Impact, Snake II, Pairs II, Bantumi, +wapon letölthető majd még...)
-155 gramm, 134 x 58 x 28 mm, 165 cc (elég nagy darab)
-64 mega belső memória (nem dinamikus) (kb 2 óra zene)
-100 telefonszám, 150sms
kb 400 euro lesz az ára (100ezer forint), ami nem is túl sok... (ez persze a kártyafüggetlen, előfizu meg ilyesmiek nélküli)
ha a kijelzőt legalább szürkeárnyalatosra csinálják, mint a GameBoy-on volt, vagy kicsit színesre... elcsűrték rendesen.
-
#9 háttő ez egy elég érdekes telefon.. :-)
mennyibe is kerülne?