802
Marilyn Manson
-
csk kikopiztalak, helye. Magy.... -
Sátánista helye?!
Amí nem tudod miről beszélsz, addig ne szólalj meg. Bye. -
hagyhatjuk, hogy idejöjjön a világ leghírhedtebb sátánista helye Magyaroszágon, ahol Isten szánalom
Gusztustalan Nyomorékok -
Hehe, helyre találtál. :D -
Alice Sabbat #637 heil nép !!! mennyien vagytok? vagytok egyáltalán ? -
ezen hsz-en bexartam:
ahahaha ezde szanalmas!! hamiattatok nemtok elmenni a koncertre akkor kibaszott mergesleszek am.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
"Azt hiszem, tovább nem is kell bizonygatnom, hogy NAGYON NINCS SZÜKSÉGÜNK RÁ, HOGY IDEJÖJJÖN!!!!!"
Baromarcú, menjen hallgasson Queent.
" Tűzzük ki célul ezt mi is!!!! Nem hagyhatjuk, hogy idejöjjön a világ leghírhedtebb sátánista énekese!!! Semmi helye Magyaroszágon, ahol Isten ébredést ígér!!!!!"
Tömör szánalom amit most érzek.
"Mert, azért azt tudnunk kell, hogy "Harcunk nem test és vér ellen folyik, hanem erők, hatalmak és szellemi erősségek ellen" - ne Marilyn Manson ellen, hanem az általa képviselt szellemiség - démon(ok) - ellen harcoljunk!!! Harcoljunk!!!!!!!!!!!"
Huácsá démonok, én is az vagyok a sátán gyermeke ááááááááááű,éplmlnbdjchgxdaxcgs
Gusztustalan, hogy az ilyen emberek oktatnak ki minket jó akaratról, stbről, de a tolerancia, és a megismerés szavak jelentését nem ismerik. Nyomorékok.
KEEP IT GOIN MOTHERFUCKERS. -
Garfield #634 Imédkozzatok és böjtöljetek! 

-
nézd mek hogy van e seeder ah van akor kérd el valaki accountsát ha meg nincvs akkor keresd meg a torrentspy-on! -
nem tok regelni oda -
bithumen -
van ehez linked? -
hm
-
fuf bódba, zenebótba megkérdeed, westend meg ienek de sztem lehet hogy rendelned kell.... -
hune? -
lehet persze -
lehet kapni? -
jah a Lwf az már egy fél éve megvan.... -
ami az uj albummal jött ki (greatest hits) -
meik uj dvd-re gondolsz? -
van akinek megvan az uj DVD? -
nyugi nem fognak elfogyni -
:( persze mert
volt szives az atw lehajintani az összes cuccot szla most azon filozok hogy hogy rakjam fel ugy atw-re hátártárként hogy az ott is maradjon! :( -
tölteni nem tudok -
Nah hali for mindenki! lényeg: meg vagyuk nyílva! mm rajongói klubb meg ienek, ha egy kcsit is azaz nagyonagyon szeretitek mm et vagy akármi akkor lehet jönni a lunchboxba megőrülni! mindenkit szeretettel várunk:
http://lunchbox.uw.hu/ -
SpaceMonkeez #616 Marco Polo CLub - 2005.05.06. 20 óratól
SPACE MONKEEZ koncert + Extreme Fashion show
----------------------------------------------------------------
utána: DJ.Zero "Rémálom a Nyár utcában" parti (Marylin Manson, NIN, Hitchcock, KILLING MIRANDA DEATHSTARS ,GOTHMINISTER, LACRIMOSA, PROJECT PITCHFORK, IKON, PARADISE LOST, IN EXTREMO,ZEROMANCER, THE KOVENANT, stb.)
----------------------------------------------------------------
bővebb info + nyerhetsz belépőt is: www.spacemonkeez.com
-
Azt hiszem megyek én is, csak kéne rendelnem jegyet mielött elfogy. -
egy tizes a közdőtér öccs, haláli lesz, én aszem felmegyek a szinpadra és lerángatom a tömegbe mansont anyira totál leszek az örömtől hogy láthatom élőben.... -
a hazai koncertre a jegyáraK 6.900-10.900 Ft. -
of kóórsz -
lol, komoly?:D -
10 es tuti lessz! -
"BAszák meg azok akik nem yöttek el és azok is akik elyöttek " -
á tuti nem:) sztem az lesz mint anno a limp bizkittel, hogy mivel drágák lesznek a jegyek sokan nem fognak tudni elmenni akik amugy akarnának. -
ah azt nem láttam sry;p -
arra válaszoltam, csak pontosítottam a helyszínt :P -
pedig elfogyna :) -
már én is beirtam 2 hozzászólással elötted de nemgond;P :)
jegyet meg hogy lehetne már venni még ki sincs irva a dátum a mm.com-ra. és fél évvel elötte nem kezdik el árusitani a jegyeket:P -
passzolok, az infó itt volt. -
Lehet már venni? mert akkor én előrendelek!