IBM PC-k: nem minden az ár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na nem ér röhögni: beszart a gépem..! 😊
Írtam 1 mailt..
:-x

😊
Nem acorpozunk😊 Megtiltottam😊
a sok acorp ház mi? 😉)
Amúgy ne is mondd, de addig még van 1 nap hál'Isten.
Ok, de turelem, k.sok melo lesz a heten😞
okaj. Hát, ha kiderül vmi pliz szólj ide v. mailbe. A 340-en kívül légysó nézd meg a 300-t is hátha azokra nagyobb a sansz; meghát az áruk miatt--nyilván olcsóbbak. Thenx+
Uj modellek, ne vedd tutira. Amugy az igazan kicsi, szep hazak bovithetetlenek. Ezert irtam, hogy majd ha minden soros leszen... (soros AGP,soros ATA stb.,usb meg a firewire mar adott)

Köszönöm szépen! nagyon király lesz, kiv. vagyok az árára.

Nekem amúgy ez is nagyon tetszik, persze túl az ésszerűség határain--csak esztétikai alapon.
http://baber.com/barebone-computers/us5.htm
Az Aopenbe szerintem igen,de a felmagas hazakba felmagas kartya kell. Az aopenre kerek a heten arat. A PA-120-at nem is azert linkeltem, hanem mert gyonyoru. Lehet vagy 30-40 eFt.
Hat a Chieftec-et tudom itthon, epp azert probaltalak lebeszelni rola😞
a H340D az Aopentol biztato, ennek van a legnagyobb tapja, az Aopen-t itthon is meg lehet rendelni. Uj modell, erdeklodni kell.
Amugy en a PA-120-ra gondoltam, gyonyoru, kicsi, draga, es valodi flex notebook cd-vel. Ha minden periferia soros lesz, akkor majd ilyesmit szeretnek. (kb. 3ev😊
http://www.flextronics.com/enclosure/Computernetworking.asp
Milyen markaju flexATX-re varsz? Valodi flex, vagy microATX felmegas kartyahelyekkel? Esetleg Chieftec? Mert akkor gyorsan mond le! A tobbi hazuk fantasztikus minoseg, de ez a kicsi teljesen mas. Egyszeruen gagyi, es draga.
Ha profi flex hazat akarsz, akkor Palo Alto, de azt itthon beszerezni, hat.... Nehez eset.
Na majd kerdezz meg valakit aki ert is hozza jo!
Kerek 10 eve vagyok szervizes, s most kopjek vagy nyeljek az acorp hazadtol, s annak vargane tapjatol. Nem tunt fel, hogy nyiklik,nyeklik az egesz? Lattad mar belulrol azt a tapot? Konyorgom nezz bele!
Nekem eleg, ha mindened leeg😊
Na ja, ha acorp hazzal,tappal szamolsz, de azok annyit is ernek.