42
ki tud segíteni?
  • Szisti01
    kéne egy non-steam server-nek az IP-je
    lehet több is
  • Fearord
    Sziasztok lennem még egy problémám. A Half-LIFe source-t letöltöttem. Azt írja, hogy csak menjünk rá a hlsinstall.exe-re és már is felrakja a source-t. Rámageyek, és 1 mp-re kijön egy képernyő, eltűnik, és nem történik semmi. pls help megint!
  • Fearord
    Sziasztok, egy baj van nekem a Half - Life 1-ben. A Kódokkal. Azt írja a szörnykészítésnél, hogy mindig előbb írd be a Noclipet és csak azután csináld meg a szörnyet, mert ha nincs noclip, akkor bennakadsz a szörnyben. Én pl. beírom hogy "give monster_zombie" de mégis kilép pedig noclipben vagyok. Néha sikerül, néha pedig kilép a játékból és kiírja, hogy bennakadt a monster_zombie a falban. Akárhogy kísérleteztem, mindig arra jutottam, hogy ÉN vagyok a hiba. egy bazi nagy üres terepen is kilép, ahol ugye semmilyen fal nem gátolhatná. Valami szar van a NOclippel.
    pls help!
  • darazsx
    Sziasztok! van egy kis gondom a HL2 Death Match-al.Az eredeti HL2 ep1 lemezről telepítettem, megy minden jól csak ha mások is vannak akkor a kép ugrál össze-vissza. Azt értem ez alatt, hogy pl. leugrok valahonnan akkor földet érek és bevillannak képsorozatok még az ugrásról, szinte minden helyzetben előjön a hiba, csak akkor nem ha én indítottam a szervert és csak én vagyok ott. Van rá megoldás?
  • sdg
    Tört Half Life 2 akarok fölrakni de az indításnál ez a hiba üzenet jön ki: "Unable to get IFileSystem interface from filesystem factory" - Már próbáltam azt, hogy csinálok az asztalon egy parancsikont, de sehogy nem megy! Kérlek segíts.
  • Harly18
    A játék megvan már tök rég óta a gépen, de a cd-je meg nincsen meg, valahova elkavarodott. Fullon van feltelepitve de ahhoz hogy működjön kéne a crack. Már vagy 6 cracket próbáltam ki egyik sem volt jó. Az 1.0-ás verzióhoz kellene, s ezért gondoltam, hátha megvan valakinek és segithetne.
  • Istencsászár
    alig több 1 ezresnél veddmeg...
  • Braveheart
    Miért nem veszed meg a játékot? Apróbból kijön már.
  • Harly18
    Nem tudna valaki nekem egy működő no-cd crack-et elküldeni, mert már 2 éve keresek egyet, de egyik sem volt jó! Please!
  • bodesz
    fórum=topic
  • bodesz
    ez a fórum bennelessz a best of lama topics ba!
  • M@TriX
    ha még nem sikerült volna, szerintem egyszerűbb ha felteszed a Steam-et...
  • Z
    A CS miért b@szakszik? Sokszor nem indul el, és egyszer sem sikerült szerverre csatlakozni. A HL-ból nem lehet elindítani, amit a hivatalos README ben írnak, hogy katt a XY menüre és ekkor megváltozik a játék kinézete. Milyen sorrendben kéne feltelepíteni a patch-eket? Elég a legújabb? Kezzzzzzzzzdek bezizzzzzzzenni :)))
    Ha valaki tud segíteni, akkor thenksz forever és sziasztok!
  • tomcs
    mit gondolsz miert van hozza annyi mod? persze, mert szar. ha nem lenne szar akkor minek csinalnanak hozza dolgokat, elvegre csak a szar dolgokkal lehet sokat jatszani
  • Mr.Macho
    ez a játék akkora xar, már bocs, csak azér kell hogy a modokkal lehessen jáccani :)
  • Hmuda
    Ess keresztül a hálón, és addig lődd, míg le nem esik. Azután, már csak ki kell nyirni és kész is.
  • kobli_a
    Hello én is a GONARCH'S LAIR nál akadtak meg mert nekem nem megy be a "pókhálón"=> nem töri össze => én sem tudok bemenni rajta keresztül a teleportos részhez. Mit csináljak ahhoz hogy betörje a "pókhálót"? Elröre is thx.
  • Dikkma
    CS:Condition Zero infókat én a www.counter-strike.hu -n olvasok, már ha nem lusták éppen az illetékesek frissíteni az oldalt..
  • Rincewind
    Próbáld felrakni a legújabb patchett! Egyébként mi lazán tudtunk 12-en játszani...
  • Mr. Freeman
    Megoldottam, köszi.
  • Mr. Freeman
    Előre is köszönöm.
    A megadott e-mail címem nem fog élni.
    A következő mail-en, vagy itt tudunk kommunikálni.

[email protected]
  • Cobra11
    Igen nekem volt ilyen problémám mert a Razor1911 elbaszta az ISO-t. Viszont azóta sikerült megszereznem a Rip-t és abban tük jól müködik a lámpa. Ha gondolod jövő héten hétvégén )de még az is lehet, hogy ezen a héten) fel tudom tölteni neked a Blue Shift Rip-t.
  • Shep
    Az alapgomb az f viszont másnak is volt ezirányú problémája, de hogz hogz sikerült megoldaniuk azt nem tudom
  • Mr. Freeman
    Segítsetek!!

A Blue Shift-ben nem működik az elemlámpa, nem tudok továbbmenni.
    Előre is köszönöm,
    Mr. Freeman
  • skorpio7
    Nem kell feltétlenül agyonverni az első katonát .
    Amúgy meg nem kapa , hanem pajszer a neve az első fegyverednek .
  • Memmphis
    Ha az első fegyverre gondolsz, akkor azt a katonától kell elvenni hogy leütöd a kapával.
  • Shep
    Milyen fegyvert?
  • fucko
    Ertsd mar meg gabo hogy nem a kopogtatorol van szo hanem az idegen bolygon levo pokszeru szornyrol.
  • Gabo
    A monsta a hangok irányába támad. Ha elhajítasz egy kézigránátot a terem másik végébe, akkor néhány mp-ig a robbanás környékén csépel. Értelemszerűen ilyenkor van pár nyugodt pillanatod, amíg gond nélkül mozoghatsz.
  • Lazarus
    Vannak akik csak most viszik végig ezt..
    Ez olyan megható:)
  • edeTL
    ja! igy is van! probalgasd! Ha legugolsz vagy lopakodsz(seta) tuti nem vesz erszre!!! na go and game!
  • Rincewind
    HA lopakodsz (shift), akkor nem támad rád! Be kell indítani a szivbattyút az alsó és a középső szinten, majd visszatérve a vezérlőbe be kell indítani a kísérleti hajtóművet! Ekkor szét fog égni a dög és te lemehetsz a lyukon!
  • El lobo
    Most nyomom a játékot és kurvára elakadtam a GONARCH'S LAIR pályán. Nem boldogulok azzal a bazi nagy pókszerű döggel. Benn eszi a fene egy gödörben és ha leugrom vagy kinyír, vagy ha menekülök elölle leesem egy lyukba, de az meg fennt mard a francba. Én meg se ki se be. Nincs valakinek valami ötlete, vagy egy mentése ez után a helyzet után!?