42
ki tud segíteni?
-
Szisti01 #42 kéne egy non-steam server-nek az IP-je
lehet több is -
Fearord #41 Sziasztok lennem még egy problémám. A Half-LIFe source-t letöltöttem. Azt írja, hogy csak menjünk rá a hlsinstall.exe-re és már is felrakja a source-t. Rámageyek, és 1 mp-re kijön egy képernyő, eltűnik, és nem történik semmi. pls help megint!
-
Fearord #40 Sziasztok, egy baj van nekem a Half - Life 1-ben. A Kódokkal. Azt írja a szörnykészítésnél, hogy mindig előbb írd be a Noclipet és csak azután csináld meg a szörnyet, mert ha nincs noclip, akkor bennakadsz a szörnyben. Én pl. beírom hogy "give monster_zombie" de mégis kilép pedig noclipben vagyok. Néha sikerül, néha pedig kilép a játékból és kiírja, hogy bennakadt a monster_zombie a falban. Akárhogy kísérleteztem, mindig arra jutottam, hogy ÉN vagyok a hiba. egy bazi nagy üres terepen is kilép, ahol ugye semmilyen fal nem gátolhatná. Valami szar van a NOclippel.
pls help! -
darazsx #39 Sziasztok! van egy kis gondom a HL2 Death Match-al.Az eredeti HL2 ep1 lemezről telepítettem, megy minden jól csak ha mások is vannak akkor a kép ugrál össze-vissza. Azt értem ez alatt, hogy pl. leugrok valahonnan akkor földet érek és bevillannak képsorozatok még az ugrásról, szinte minden helyzetben előjön a hiba, csak akkor nem ha én indítottam a szervert és csak én vagyok ott. Van rá megoldás? -
#38 Tört Half Life 2 akarok fölrakni de az indításnál ez a hiba üzenet jön ki: "Unable to get IFileSystem interface from filesystem factory" - Már próbáltam azt, hogy csinálok az asztalon egy parancsikont, de sehogy nem megy! Kérlek segíts. -
#37 A játék megvan már tök rég óta a gépen, de a cd-je meg nincsen meg, valahova elkavarodott. Fullon van feltelepitve de ahhoz hogy működjön kéne a crack. Már vagy 6 cracket próbáltam ki egyik sem volt jó. Az 1.0-ás verzióhoz kellene, s ezért gondoltam, hátha megvan valakinek és segithetne. -
#36 alig több 1 ezresnél veddmeg... -
Braveheart #35 Miért nem veszed meg a játékot? Apróbból kijön már. -
#34 Nem tudna valaki nekem egy működő no-cd crack-et elküldeni, mert már 2 éve keresek egyet, de egyik sem volt jó! Please! -
#33 fórum=topic -
#32 ez a fórum bennelessz a best of lama topics ba! -
#31 ha még nem sikerült volna, szerintem egyszerűbb ha felteszed a Steam-et... -
#28 A CS miért b@szakszik? Sokszor nem indul el, és egyszer sem sikerült szerverre csatlakozni. A HL-ból nem lehet elindítani, amit a hivatalos README ben írnak, hogy katt a XY menüre és ekkor megváltozik a játék kinézete. Milyen sorrendben kéne feltelepíteni a patch-eket? Elég a legújabb? Kezzzzzzzzzdek bezizzzzzzzenni :)))
Ha valaki tud segíteni, akkor thenksz forever és sziasztok! -
tomcs #27 mit gondolsz miert van hozza annyi mod? persze, mert szar. ha nem lenne szar akkor minek csinalnanak hozza dolgokat, elvegre csak a szar dolgokkal lehet sokat jatszani -
#26 ez a játék akkora xar, már bocs, csak azér kell hogy a modokkal lehessen jáccani :) -
#25 Ess keresztül a hálón, és addig lődd, míg le nem esik. Azután, már csak ki kell nyirni és kész is. -
kobli_a #24 Hello én is a GONARCH'S LAIR nál akadtak meg mert nekem nem megy be a "pókhálón"=> nem töri össze => én sem tudok bemenni rajta keresztül a teleportos részhez. Mit csináljak ahhoz hogy betörje a "pókhálót"? Elröre is thx. -
#23 CS:Condition Zero infókat én a www.counter-strike.hu -n olvasok, már ha nem lusták éppen az illetékesek frissíteni az oldalt.. -
#20 Próbáld felrakni a legújabb patchett! Egyébként mi lazán tudtunk 12-en játszani... -
Mr. Freeman #18 Megoldottam, köszi. -
Mr. Freeman #17 Előre is köszönöm.
A megadott e-mail címem nem fog élni.
A következő mail-en, vagy itt tudunk kommunikálni.
[email protected] -
Cobra11 #16 Igen nekem volt ilyen problémám mert a Razor1911 elbaszta az ISO-t. Viszont azóta sikerült megszereznem a Rip-t és abban tük jól müködik a lámpa. Ha gondolod jövő héten hétvégén )de még az is lehet, hogy ezen a héten) fel tudom tölteni neked a Blue Shift Rip-t. -
#15 Az alapgomb az f viszont másnak is volt ezirányú problémája, de hogz hogz sikerült megoldaniuk azt nem tudom -
Mr. Freeman #14 Segítsetek!!
A Blue Shift-ben nem működik az elemlámpa, nem tudok továbbmenni.
Előre is köszönöm,
Mr. Freeman -
#12 Nem kell feltétlenül agyonverni az első katonát .
Amúgy meg nem kapa , hanem pajszer a neve az első fegyverednek . -
#11 Ha az első fegyverre gondolsz, akkor azt a katonától kell elvenni hogy leütöd a kapával. -
#10 Milyen fegyvert? -
fucko #7 Ertsd mar meg gabo hogy nem a kopogtatorol van szo hanem az idegen bolygon levo pokszeru szornyrol. -
Gabo #6 A monsta a hangok irányába támad. Ha elhajítasz egy kézigránátot a terem másik végébe, akkor néhány mp-ig a robbanás környékén csépel. Értelemszerűen ilyenkor van pár nyugodt pillanatod, amíg gond nélkül mozoghatsz. -
#5 Vannak akik csak most viszik végig ezt..
Ez olyan megható:) -
edeTL #3 ja! igy is van! probalgasd! Ha legugolsz vagy lopakodsz(seta) tuti nem vesz erszre!!! na go and game! -
#2 HA lopakodsz (shift), akkor nem támad rád! Be kell indítani a szivbattyút az alsó és a középső szinten, majd visszatérve a vezérlőbe be kell indítani a kísérleti hajtóművet! Ekkor szét fog égni a dög és te lemehetsz a lyukon! -
El lobo #1 Most nyomom a játékot és kurvára elakadtam a GONARCH'S LAIR pályán. Nem boldogulok azzal a bazi nagy pókszerű döggel. Benn eszi a fene egy gödörben és ha leugrom vagy kinyír, vagy ha menekülök elölle leesem egy lyukba, de az meg fennt mard a francba. Én meg se ki se be. Nincs valakinek valami ötlete, vagy egy mentése ez után a helyzet után!?