52
A populáris m$ kampány, avagy ez kell a népnek és fogy az xp :))))
-
#52 én nem látok semmit! -
#51 az. -
#50 nemcsak aok lapjan :P -
#49 Monthy Python -
#48 ezek alapján én MÉG hülye vagyok. -
#47 jaaa aha... -
#46 dehogynem, csak akkor nem annak nevezik -
#45 es ha valaki gazdag az nemlehet hulye? -
#44 nem. gazdag. -
#42 inkabb kerdezek az egyszerübb -
#41 tudatlaaaan :))) nézz utána -
#40 és mi volt ez a kalsszikus? -
#39 Basszus,tényleg! -
#38 Leszedtem, NAGYON GÁZ :-DD
-
#36 mpg szerintem mindegy... lehet nemjol tolotted le -
#35 passz, nekem a quicktime 5 gond nélkül lenyomta. -
#33 az salak volt... klasszikust csak pontosan illik :) -
#32 na van megegyfel ontopik om hozza... epitettunk a tranyoba fedelzeti szamitogepet is nagyon baba volt csak hulyen nezett ki az a 12col os herkules monitor az anyosullesen :) -
#31 A fene a burzsuj életbe!!Én meg akkoriban csak hamut ettem,sőt sokszor csak hideg hamut... -
#30 hahhh mit te...csak olivat hasznaltunk :) -
#29 Ja,csak arra kell vigyázni hogyha előtte mondjuk paprikáslisztbe forgatott halat sütöttek az olajjal akkor az savanyú és nem tesz jót a sport felfüggesztéseknek... -
#28 akor mar fustoltek is... -
#27 Főleg ha előtte felkente az aszfaltot étolajjal... -
#26 volt osztalytarsam tranyojan volt egy nagy matrica a szelvedön hogy 601 WRC nagyon penge volt :) ha nekifekudt 1 es ben meg a kerekek is kipörögtek :) -
#25 De az biztos hogy itt a wrc azt jelenti:Wárosi Rally Club -
#24 Hát trabiban nem vagyok otthon... -
#23 wrc :))
amugy az a legjobb limuzin...
tranyo 601 limuzin -
#22 601 mi? -
#21 azert megse ulhet egy 601 esbe :) -
#20 kapjam meg az elsö havi fizut... -
#19 De a Ferrarri a garázsban az csak azért van mert az imidzsépítő annál a pontnál valahogy elgyengült. -
#18 ez az imidzsépítés következő szintje "ti tudjátok hogy megengedhetem magamnak, de csakazértse, mert én azt is megengedhetem magamnak, hogy kövér és kopasz legyek, mert sok pénzem van" -
#17 Hát ha annyi pénze van már megszabadulhatott volna a súlyfeleslegtől,beültethetett volna némi hajat,még némi táncóra azt tisztára mintha a britnit látnánk:) -
#16 lássuk... -
#15 ajjé de nemtudtak hogy egy assa val van dolguk...
amugy ez a baromarc a vilag egyik leggazdagabb foszere szal annyi penzert en is ugralnek mint egy majom és havi nemtomhanyszazezer dollaros fizoval én is kiabalnam hogy imadom a céget... -
#14 Na elintéztem,ezek szerint ezt a fórumot is figyelik!Mindenhova követnek és azt lesik mikor hibázol. -
#13 nomen est omen. -
#12 Nem mondhatom el mert megfenyegettek hogy ha köpök akkor megölnek...
Várj mindjárt jövökmert valami zajt hallottam a hátam mög -
#11 is? :))) mi mást még -
#10 Vazz,ezek agymosást is csinálnak...