75
Championship Manager Season: 01/02
  • poszmetzoli
    Frissítést szabadidőmben megcsináltam magamnak, ugyanis nem találtam olyat, ami nekem elég reális lett volna. Az egyik frissítében pl. mindenki szupersztár volt.
  • poszmetzoli
    A hagyományos 4-4-2-t nem szereti a játék, legalábbis nálam még soha nem vált be. A támadó foci híve vagyok, mint Pep Guardiola, habár a játékrendszerben eltérünk. Egymás mellett négy védő, akik közül a szélsőhátvédek felfutnak középpályáig, szóval a gyorsaság, munkabírás fontos náluk, míg a középhátvédek fejelése átlagon felüli kell hogy legyen. Védekező kp játszik a védelem előtt, akinek a labda megtartása az egyik fő feladata. Két MC játszik előtte, akik aktívan támadhatnak. Előttük egy AMC, akinek tölteni kell ezerrel. Elől pedig két csatár. Nekem ez nagyon bevált, ritkán vagyok hajlandó máshogy játszani, csak néha váltok át 4-3-3-ra. A sok gól, és a jó játékos osztályzatok garantálva vannak.
    ------------Kapus------------
    j.hátvéd-védő--védő---b.hátvéd
    -----------v.kpályás----------
    ------k.kp----------k.kp------
    ------------tám. kp-----------
    --------csatár---csatár-------
  • zsebtelep
    Háj srácok, csak pár tippem lenne, én a legkőkorszakibb verzióval (3.9.60) kezdtem megint neki a játéknak, a Sportingra böktem és velük kezdtem a portugál bajnokságot, egy bizonyos Tó Madeira nevű kitalált játékos KÖTELEZŐ vétel, pláne ha az ember portugáliában edzősködik, az első szezonja átlagos volt (33 meccsen 20 gól kb), aztán a másodikra megtáltosodott, 34 meccsen 42 gól, 8.77-es átlag. (3-4-3-at játszok, ő van a csatársor közepén). Tsigalkot nem tudom kell-e említsem, páran már felsoroltátok, ő is szépen teljesít, 25-30 gólt ő is vág szezononként. Ezzel a felállással amúgy 3-4 gólt lőnek a srácok meccsenként csak az a probléma hogy 2-3 gólt BIZTOS kapnak, a 34 fordulós portugál bajnokság végére 97 lőtt gólom és 52 kapott gólom lett, még a bajnokság abszolút kieső helyein álló csapatok is lőttek nekünk otthon annyit. kevés a három hátvéd, de többel nem megy a játék, 4-4-2 vel már próbálkoztam és végigvert a teljes mezőny.
  • Isti020
    Hi ja én nyomom most megint de nekem a frissítés mindig bekavar és azzal nem működik:S
    szóval én még a régi időket jáccom
  • shalalala
    Hali all.
    Én újra Championship Manager 01-02vel jáccok :D
    Feltettem egy adatbázist... 2009februári =) naon nagy!!! Jáccik még valaki?:) xD
  • Isti020
    http://cmhungary.freeweb.hu/letoltesek/cmhungary.html
    innen tudod leszedni a magyarosítást "ferenczimark"
    És kösz "poszmetzoli" a segítséget de belefáradtam ebbe a memóriagondba!
  • ferenczimark
    Sziasztok!

Nagyon nagy kérésem lenne valakihez aki tud segíteni. Imádom 01/02-es managert, csak az a problémám, hogy nemrég költöztem pestre és az ottani gépemre is fel akarom rakni a játékot. Felinstalláltam elindult, csak az a szívfájdalmam, hogy nem magyar...volt hozzá magyarosításom, csak azt véletlenül letöröltem a gépemről, és már fogalmam sincs annak idején honnan a francból töltöttem le...úgyhogy ha valaki esetleg tudna nekem segíteni azt nagyon megköszönném...akár egy weboldalt ad meg valaki ahonnan letölthetem az is jó, de ha elküldi valaki a [email protected] emailcímre a magyarosítási fájlt akkor az még tutibb lenne!

Előre is köszönöm mindenkinek!
  • poszmetzoli
    Isti020!
    A lapozófájlon kivül más megoldást nem igazán találtam. De lehet itt megtalálod a választ: http://www.sigames.com/sibase.php?type=view&id=69 Nem vagyok benne biztos, hogy ez a megoldás a problémádra, de remélem sikerrel jársz. Messera tényleg nagy spíler
  • Isti020
    Helló!
    Én már próbáltam mindent :
    régebbi Xpvel is próbálkoztam a lapozófájlt is próbáltam mindenhogy (legnagyobbon és kikapcsolva) a kompatibilitással is játszottam!
    És az a baj hogy a mentés betöltésekor kírja hogy szabadítsak fel virtuális memóriát! Nem értem! íRégebben simán ment a játék! Valaki segítsen Légyzi!
  • Isti020
    Akit még itt nem láttam felfedezettek között az Mariano Messera bal középpályás argentín a 2.szezon körül olcsón meg lehet venni!
  • Isti020
    Heló! Én átállítottam már a lapozófájlt is és a kompatibilitást is és Service pack 2-m van! Eddig ment a játék és most játék közben kiírja hogy memóriakiosztási hiba! 1 meccset enged játszani és ezt írja ki és menteni sem enged mert mentés közbemn is ezt írja ki! Valaki segítsen légyszi! Most megpróbálok régebbi XP-t szerezni...........
  • poszmetzoli
    Nagy kedvenceim azért csak leírom
    Costanzo - Okoronkwo, Rustico, N'Diaye, West - Milevszkij, Robben, D'Alessandro, Nikiforenko - Raúl Estevez, Tsigalko.
    D'Alessandro, Raúl Estevez, Rustico, Robben kostál többet 2millió eurónál, de szerencsés esetben akár 25 millió euróból össze lehet hozni egy ilyen BL-esélyes csapatot.
    A sztárokra nem térnék ki, egyértelmű, hogy egy Verón, Kluivert, J. Zanetti vagy Ronaldinho bármikor képes 8-as, 9-es átlagot.
  • poszmetzoli
    Az exe problémára a következő megoldás lehetséges.
    Először a parancsikon tulajdonságoknál a kompatibilitást át kell állítani win98-ra, mert az XP legújabb verziói már nem támogatják a játékot.
    Ezután az exe gond elvileg megoldódik.
    Ha pedig azt írja, hogy kevés a memória, a következőt lehet tenni: ki kell offolni a lapozófájlt. A Sajátgépben jobb egér gomb/Tulajdonságok/Speciális/Teljesítmény/Beállítások/Speciális/Virtuális memória/Módosítás. Itt ki kell választani, hogy ne legyen lapozófájl majd beállítás. Természetesen újrainditást kér majd a gép.
    Elvileg másik lehetőség régebbi XP telepítése, ugyanis a sima XP Home-mal nálam még simán futott.
    Jó játékot! Én most a Levantéből csinálok nagycsapatot, természetesen a fehérorosz és afrikai játékosok talentumára építve. Maxim Tsigalko 700.000 euro volt, 8-8,5-et átlagol a first divisionben. Kluiverttel, Salvával harcol a gólkirályi címért.
  • pepelopez7
    Sziasztok!
    Valaki mondja meg,hogy mit csinálak akkor,ha felinstalálom a gépemre a cm 01-02-t,de amikor el akarom inditani,akkor exe hibát ir ki! Mitől van ez?
    Más gépén próbáltam,ott müködik! A gépem teljesen uj!
    Valaki segitsen!Ha tudtok valamit akkor a [email protected] irjatok!
    Előre is köszi!
  • Isti020
    Helló! Nekem a Cm 0102 v.3.9.60. van meg a 68 verziónál is ír ki XPnél memóriahibát? ha nem és valaki eladná EREDETI játékát én megvenném! Ha van valaki akkor legyenszíves írjon nekem a [email protected] köszi
    Helóó!
  • Isti020
    Most én kérek segítséget!
    Valaki........
    a 0102vel játszok. XPm van és 1 ideje bekkattant a játék és a mentés betöltése közben kiírja, hogy memóriakiosztási hiba, betölti a játékot de rövid idő után megint kírja és kilép! Már próbálkoztam a RAMok rendezgetésével de nem mentem semmire. A szöveg alatt azt is kiírja hogy vegyek ramot 2 giga van!
    Eddig ment a játék most nem! Kérlek segíts előre is köszönöm!
    az előző üzenetem nekem segített akinek bejött írjon legyenszíves de nekem már eannél is ezt a memóriahibát írja ki
  • Isti020
    http://search.gamecopyworld.com:9999/data/gcw.shtml
    innenm tudsz letölteni hozzá NO CD cracket és akkor elindul, legalábbis nekem bejött
    De most megint vmi baja van
    neke 3.9.60.as verzióm van ha neked is akkor próbálj meg újabb verzióhoz leszedni no CD cracket és akkor elvileg elindul
  • 1902
    Üdv!
    Engem érdekelne!
  • Isti020
    játszik még valaki a 01-02vel?
    ja és megvan a megoldás a nincs elég memóriára ha valakit érdekel!
  • chelseafan
    Ugyanez a problémám, azt írja ki, hogy nincs elég memória. Vki nem tud erre valami megoldást? Előre is köszi!
  • Kanál
    fudejojatek!!
  • dl Voodoo
    Sziasztok.Egy kis helpre lenne szükségem a szakiktól. Cm 01/02 - vel játszanék ha menne.... Elkezdtem egy bajnokságot voltak elmentett részeim egyszer nyomtam egy alt - tab-ot hogy lekapcsoljam a winampot.Erre megfagyott a játék.Gondoltam restart azt újratöltöm a mentésemet.Nos a játék azt írja ki mikor újratölteném hogy kevés a memória a játék futtatásához.Néztem is nagyot (1 giga van).Nos miután kidühöngtem magam elhatároztam kezdem elöről de most már ott is ezt írja hogy kevés a memória.Letöröltem és felraktam újra és a probláma most is fent áll.Valakinek esetleg van valami ötlete ez mitől lehet?Elüre is köszi a segítséget.
  • Hentes Bill #53
    minek? játssz a 03/04-el
  • grebber
    Valaki tudna adni a game-hez no cd- cracket mert eltünt a cd-m :( ???
  • grebber
    Szevasztok!!!Nekem a Championship Manager 2001-2002 3.9.60-as van.Fel akartam tenni a 3.9.68-as patchet de nem történik semmi.Azt írja ki hogy reinstaláljam.Aki tud kérem segitsen!!Előre is köszönöm.
  • zaki
    különben is szerinted mi az ott a 47-es hozzászólásban?
  • zaki
    csak fel kellene menni a sigames.com-ra, és ott +találnád
  • zaki
    http://www3.sigames.com/download/official/CM 01-02/cm0102_3968.exe
  • grebber
    Hello!Etele007 ezt irtad "Van gyengéje, mint minden felállásnak, de kivédhető. Az egyik amikor a védekező középpályásunk helyén az ellen tesz egy támadó középpályást és lefogja az irányítónkat.
    Ekkor kikapcsoljuk az irányítót a csapatban, vagy másra nehezítjük a munkát."
    A kérdésem hogyan kell kikapcsolni az írányítót és hogyan kell másra neheztelni a munkát?
    Nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni a 2001-2002-höz adatbázis fríssítést?
  • Vieri1985
    Sziasztok!
    Megnyílt Magyarország legnagyobb CM-es oldala, a CM HUNGARY! Mindenkit szívesen várunk, napi frissítések, érdekességek és sok olyan dolog, amit még a külföldi oldalakon sem találtok meg!

http://cmhungary.fw.hu

• grebber
    Hol lehet a stadiont fejleszteni?Légyszives a freemailomra irjatok.Kössz..
  • Beckham
    Ki tart 2013 felé???
  • Fam
    stadiont bővítettni már az előző részben is lehetett, a menük meg olyanok mint a játék, adat, adat, és adat
  • Mr.Macho
    szerintem teljesen élvezhetetlen, a menük bonyolultak, építkezni nem lehet, és a 2002-ben sincs még nézhető meccs!
  • Fam
    én is így voltam vele 3 éve, aztán tudnád mi lett belőlem ilyen téren!!! amúgy van aki 8-10 éve játszik vele és még nem unja
  • Mr.Macho
    hát ezt a játékot nem értem hogy lehet élvezni
  • Fam
    jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja
  • ubi
    te vagy az fam?
  • Fam
    Na végre megvan, nagyon cool, csak szerintem sokkal nehezebb lett, mint az előzőek: ha nem fogyelsz simán beleszaladhatsz egy 4-5:0, vagy ilyesmi vereségbe, ma végignyomom első szezonom azt írok újra.
    ja: www.sigames.com update 3.9.62
  • Fam
    minek szedted le??????????