117
-
kisAKOSH #117 lehetséges hogy valaki kimaradt vagy Green Beret és a kém nincs a gépen vagy ha igen nincs náluk az Enigma. -
JACKAL89 #116 Mission 2 - Das Boot: Silent Killers nevű pályán vagyok, már minden kész, de hiába vagyunk a tengeralattjáróban, nem indulunk, pedig mindenki bent van már. Mi lehet a bibi?? Köszi a segítséget! -
Dj Sane #115 látom nem :D :( -
Dj Sane #114 Megkérdezném még egyszer...nem tudna nekem valaki segíteni a Commandos 2 multijával kapcsolatban??? -
ncore.hu -
Dj Sane #112 Hello mindenkinek!toom h már kicsit nagyon elavult téma a comm.2 :D de valaki megtudná nekem mondani h h kell jáccani multiba???????előrre is köszi -
tomitomi #111 csá én itt ujvok csak anyit szeretnék kérdeni hogy nem tudtok egy egy olyan helyet ahol le birnám szedni az 1 et commandos 1 et nagyon kéne na csá XD
-
59th LeFty #110 Szia! Ha jól emlékszem, azzal kell elmenni két embernek. -
fridvalszki10 #109 cső mindenki én commandos 2-ben a 5.pályán vagyok (a tengeralatjáros havas pályán White Death)és nem tom mit kell csinálni a repülövel segitsen valaki elöreis kösssssssssszzzzzzzz. -
szacsor #108 Elég jo. Hol lehetne letölteni?
mert nagyon érdekelne mert nagyon élvezem ezt a játékot.Már az elsöt végig jácotam ezért kéne a [email protected] mongyátok megköszi -
tyutyur #107 miota használod ezt a nevet? mert ha nem a te neved akkor szálj le róla mert meggyülhet velem a bajod -
Peeter1 #98 Hali!
Játékosok segítségét kérném.
A pálya:Bridge...Kwai
Végig nyomtam a pályát mindenkit kipucoltam,a foglyokat kiszabadítottam,a hídon a ronanószert elhelyeztem/lehet,hogy nem jó helyen ?/
A morze leadása nem igazán müködik és nem érkezik a vonat !
A másik kérdésem azt a nyomoronc elefántot mikor és hogy lehet mozgásra bírni?
Elöre is köszi a segítséget. -
QL Stuff!!! -
kidlacee #89 Háromszor végigjátszottam és nagyon tetszik.Bár kétlem,hogy a harmadik rész kijön jövő nyáron,hiszen a második is hányszor el lett halsztva! -
begabor #81 Sikerült megszerezned a Commandos 2 leírását? Nekem is szükségem lenne rá! -
Hát aki azt hiszi, hogy ez full 3D-s játék, az nem csodálom ha elhül amikor nagyításnál pixelesedik... -
Jose #19 Szerintem nem olyan nehéz a hard sem. bár szerintem az irényítás is jó.én az 1-9 ig formációba jöttem bele..ja és HealerGOD:egyszer sem ástam el Tinyt szerintem abszolute nincs rá szükség bár ez csak az én véleményem -
A 8. palya (ahol a vegen megjelenik 4 tank) vegen , csak nekem nem adja meg a bonus palyat? (Az osszes kep megvan - a no van rajta) -
Normal szerintem túlságosan könnyű lett. Ilyenek miatt pl. hogy az első pályán (nem tréning!) rengeted first aid kitet találsz, de nem 1esével, hanem 5ösével, 6osával... És ugyebár Normalon FirstAid kittel a halottakat játszva vissza lehet hozni az élők sorába! Aztán itt sokkal erősebbek a fegyverek, nagyobbak a hatótávaik is, az enemyk fegyverei gyengébbek, illetve maguk az NMY-k is gyengébbek, mitn a nehezebb szinteken. nameg sokkal butábbak az ellenek. Ha állva meglát a sötétebzöld mezőben, akkor fél évig kék sugárral "néz", csak utánna esik le neki, hogy nem hozzájuk tartozol. Ráadásul ha meglát állva a sötétebb mezőben, és legugolsz, akkor mintha nem is látott vlna senkit... Szóval szeintem irreálisan könnyű a Normal fokozat. -
Igen, valoban, vegul en is rajottem... kulso helyszinek valoban nem azok, csak a belsok...
Ez a normal tul konnyu... lehet megis ujrakezdem ;> -
cad: ha a belső helyszíneken lenyomod az altot, akkor a nyilakkal teljesen körbeforgathatod a képet. Hát igen, normalon cska tényleg kezdők játszanak vele.
De maga a pálya nem full 3d! Csak a belső helyszínek! A pályán csak a karaterek, autók stb.-k 3D-s modellek, az összes többi nem... -
Honan a francbol veszitek, hogy izometrikus? - a game full 3d! - attol meg hogy te manualisan, csak 4-szer forgathatod a kamerat, 90°-kent, attol meg nem izometrikus! - ez 3D! - pl nezz be egy szobaba, az ablakon at, vagy ajton at... ott latszik a legjobban... vagy egy szobaba menny be, es alt+jobbklikkel valts nezetet... nem 90%-ugrik, hanem a legkozelebb eso 90°-hoz ugrik (tehat esetenken 10-30°-t).
Sztem, egybknt picit konnyu a jatek, de lehet csak azert, mert az elozo reszek miatt, normal szinten kezdtem... mostmar tudom, very hardon kellet volna! :( - de mar nincs erom ujrakezdeni. -
ja persze, mar az uccso elotti palyat nyuzom, annak is mar kesz a fele!!!!! -
ixyon #9 ehh.. :) -
Szerintem nem annyira gázosak a hangok, Sőt! Pl a lépéshangok tökéletesek. Más aszfalton, füvön ,földön, havon stb... Fegyverek hangjai is jók. -
HealerGOD #2 Maximálisan egyetértek, az pedig a halálom amikor a beásott Tiny a legrosszabbkor bújik elő egy rossz kattintásnak köszönhetően, ettől eltekintve király a cucc!