Kezdő vagyok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a megoldas az lenne hogy bealitod a kapcsolatodat adatforgalomra.Megadod neki hogy ha kb,ha 5 percig nincs adatforgalom akkor bontsa a kapcsolatot.Azt pedig igy tudod:telefonos halozat/itt megkeresed azt az ikont amivel kapcsolodni szoktal a netre jobb kilik propertis vagy tulajdonsagok utanna katt a options vagy beallitasok fülre ott van ez a lehetöseg.
W98 oprendszer AMD K6-2 400 128RAM Genius GM56PCI-L modem. Explorer 5.5 böngésző Outlook express 5 levelező.
Következő a problémám:
A levelező program használatakor, küldés vagy fogadás után a rendszer bontja a kapcsolatot. Az automatikus bontás BE van kapcsolva tehát a rendszer jól működik.
A gond az Explorer bezárása után jelentkezik, nincs kapcsolat bontás, pedig a beállításoknál szintén ki van jelölve a megfelelő kapcsoló. A kapcsolatot csak az óra melletti ikon segítségével tudom bontani.

A W98-al együtt telepített korábbi Explorer és Outlook express használatakor a dolog pont fordítva volt az Outlook nem bontott (küldés után, fogadáskor bontott), viszont az explorer bezáráskor egy párbeszéd ablak felajánlotta a kapcsolat bontását. Igaz, hogy ennél az explorer verziónál nem is találtam olyan beállítási lehetőséget mely az automatikus bontást felajánlaná.
Próbálkoztam a Netscape 4.51 böngészővel is automatikus kapcsolat bontás ezzel sem történt.
Teljes a tanácstalanságom.
Tekintettel a gyrkőcök trehányságára -képesek kapcsolatban tartani a gépet, közben a számláló ketyeg- jó lenne a problémán úrrá lenni.
Elnézést ha hosszú voltam.
Üdvözlet!
Pepicse