23
Evil Twin - The Cyprien Chronicles
-
Dante #23 Ennyi már elég lesz ide,
a többit csekkoljátok ti
-
Dante #21 -
Dante #19 Egy kép!
-
Viking #17 A leheto legfinomabban probaltam magam kifejezni... Nem elkuldtem a francba, de eroltesse meg magat, es olvasson utana... Pl az ehavi pcguruban... Nem nagy megeroltetes, altalaban az ember aztan tolt le cuccokat, miutan megnezte, micsoda, nem a forumon kerdezi meg, hogy micsoda... Legalabbis en elobb utanaolvasok... Es ebbol ha lehet ne legyen anyazos topic... -
Dante #16 Indulatokat mellőzve, itt van pár info a gameről: Itt
meg itt -
Viking #14 Remalomrul... Egyebkent olvass utana, aztan kerdezz! -
#13 Mirol szol a gama? -
Viking #12 Abba, hogy ugy letorlom a geprol... -
Dante #11 Van ilyen
MIbe fog belehalni a Pool of radiance 2? -
Viking #10 Nah cd1 helyem mar van! (csak ratios) Sajnalom a Pool2-ot, ebbe fog belehalni! -
Viking #9 Ohh, chellos... Jujj te szegeny... -
Dante #8 az én coccectemmel elég sokáig tartana (max15 kbyte/sec upload) -
Viking #7 A rip... Kell a ****anak a rip, en isoban utazok! Esetleg fel tudnad valahova tolteni? -
Dante #6 privat ftp-ről szedtem le, de szerintem a warezcenteren 100%, hogy fent lesz! -
Viking #5 Es hol van fent? (erdekel ez a game!) -
Dante #4 jaja 2cd-s, de nagyon brutál hangulata van! szerintem aki szerette az Alice-t az szeretni fogja ezt a szürreális kis kalandot! -
Viking #3 Mar kiadtak? -
Dante #2 Láttátok/próbáltátok a játékot? Szerintem marhajó, megéri azt a 2cd-t!
a Csúzlizás is nosztalgikus:)
Egyetlen egy problémám van vele amikor 1024x768-ben indítom el, akkor kikapcsol a monitorom, de hallom, hogy a menüben vagyok, és ha nyilat nyomok hallom, hogy scrollozok a menüpontokon, ez mitől lehet? -
Dante #1 Láttátok/próbáltátok a játékot? Szerintem marhajó, megéri azt a 2cd-t!
a Csúzlizás is nosztalgikus:)
Egyetlen egy problémám van vele amikor 1024x768-ben indítom el, akkor kikapcsol a monitorom, de hallom, hogy a menüben vagyok, és ha nyilat nyomok hallom, hogy scrollozok a menüpontokon, ez mitől lehet?