Mat Hofmann\'s Pro BMX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nos, megnéztem. Igaz, még nem otthon (csak egy PII333-on alaplapi 4megás VGA-n), de a szaggatása ellenére is tetszik.
Pár hozzászólás a korábbi bejegyzéseitekre: Teljesen olyan az irányítása, mint a THPS2-nek. Csak az irányok vannak máshová kalibrálva. A trükkök gombjai egyeznek.
A THPS2-ben, ha nyomtad az ugrást, akkor guggolt a deszkás, nem hajtotta magát, még is gyorsult 😊
Emelkedőn gyorsabban föl lehetett jutni guggolva, mint ha csak az előrét nyomnád.
Pár hozzászólás a korábbi bejegyzéseitekre: Teljesen olyan az irányítása, mint a THPS2-nek. Csak az irányok vannak máshová kalibrálva. A trükkök gombjai egyeznek.
A THPS2-ben, ha nyomtad az ugrást, akkor guggolt a deszkás, nem hajtotta magát, még is gyorsult 😊
Emelkedőn gyorsabban föl lehetett jutni guggolva, mint ha csak az előrét nyomnád.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Huh, köszi! Ott tényleg megvan, már le is töltöttem, délután tesztelem is!
Pedig éppen a toplistát böngészgettem, de ez valahogy kimaradt!
Még1x hálás köszönet!
Pedig éppen a toplistát böngészgettem, de ez valahogy kimaradt!
Még1x hálás köszönet!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Nézd meg a belmondo-n! Bár én még ott nem néztem, de hátha fent van. A cím most nem jut eszembe, de nézd meg a www.warez.hu-t, aztán katt a "toplista" feliratra, és ott van valahol a belmondo az elsõ 10-ben.
gamertag: kenobita
Esetleg egy linket is mellékelnének a kedves gamer-ek?
Csak ne a Warezcentert, mert a 81-es port nálunk nem műxik...
Csak ne a Warezcentert, mert a 81-es port nálunk nem műxik...

Én az options-ban átállítottam az irányokat a kurzorra, a többit pedig az insert, home, pgup, del, end, pgdown, printscrn, scrllock, pause-ra. Nekem így kézre esik.
Állítsd be magadnak, ami szerinted kényelmes lesz. Ja és a tekeréshez nem kell nyomni az ugrást. (bunny hopp). Csak egyszerűen nyomd az előrét. Like THPS2...
Állítsd be magadnak, ami szerinted kényelmes lesz. Ja és a tekeréshez nem kell nyomni az ugrást. (bunny hopp). Csak egyszerűen nyomd az előrét. Like THPS2...
gamertag: kenobita
de en nem tudtam ugrani. hiaba nyomtam a gombot. meg iet mond hogy ahhoz hogy elinduljak, nyomjam meg az ugras gombot, mert ugy fogja tekerni a biciklit. hat menni tudtam, de ugrani nem!
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Szép nagy patch lenne.
Amúgy a szerkesztő is 1 az 1ben ua. mint a THPS2, meg hát ugye az endzsin. Vagy mi... Azért szerintem el lehet vele nyomulni. A zenék a THPS-ben jobban bejöttek.
Amúgy a szerkesztő is 1 az 1ben ua. mint a THPS2, meg hát ugye az endzsin. Vagy mi... Azért szerintem el lehet vele nyomulni. A zenék a THPS-ben jobban bejöttek. gamertag: kenobita
Nem csodálkoztam volna hogyha ezt egy patch formában adják ki a THPS2-őhöz
Ez csak pénz hajkászás a kiadó részéről
Ez csak pénz hajkászás a kiadó részéről