46
Mi a véleményetek?
-
#46 St:kezd a topic megérni egy áttelepítésre a Plotika,gazdaságba...szvsz -
Geronimo #45 Ezt a haborut amugy is amerika provokalta, es csodalkozik, hogy most seggberugtak......nem kell itt puffogni, korul kene nezni, miert jutott ide amerika......izrael megteremtese ota es annak pumpalasaval elkezdtek maguk alatt vagni a fat, es csodalkoznak, ha az evtizedek-szazadok ota ott lako araboknak nem tetszik, hogy bepofatlankodtak a helyukre /persze nem a zsido a hibas, mert elvegre o csak jol akart ott elni, es bantjak ot/......ja meg szumma megdoglott cirka 4-5000 amcsi...es?......szamoljuk ossze : a csecseneknel, az iraki embargoval, jugoban hany ember halt meg.....erre nem nagy a pofajuk........ideje bevetni vmi bioanyagot feregirtasra.......az meg nem csoda, hogy ilyen nyomott leszel, ha a buzi baloldali mediat nyalod --> pl.: Csurka megmondta : Ami ott tortent elitelendo, de amerika politikaja MEGKERDOJELEZHETO.....ezt sikerult balosara leforditani, azaz : amerika megerdemelte...........nos, en ilyen szinonimakrol meg nem hallottam, pedig nem voltam rossz nyelvtanbol........na, mar megint sokat ugattam, takarodok aludni.... -
Jose #44 miért? ezeket a majmokat el kell törölni a föld színéről..méghogy az iszlám mögé bújva uszítani mindenkit az usa és a szöv.ellen...vagy ilyen genny életet akartok magatoknak...nézzetek már rá ezekre pusztuljon az összes ilyen..még azokat a gyerekeket sem sajnálnám akiket erre tanjtanak...ugyanezt szaddamnak is ha már ott az usa egyben őt is elintézhetik...még ilyet védeni ezeket HA! -
#41 Van itt moderátor? Be kellene vetni egy biológiai fegyvert Z ellen... -
#40 A FAS*OMAT SEM ÉRDEKLI.
MAJD JÓL PICSÁNLÖVIK BUSST.
KAP MAJD EGY JÓ KIS VEGYIBIOLÓGIAIURÁNGEDVÁT.
OSZT JÓNÉZKI MAJD. -
#39 :) -
Geronimo #38 annyival intelligensebb, mint te, hogy tudom, hogy hany l az intelligencia /nalad velhetoen ez hianycikk, ezert nem is hasznalod meg a szot sem/ -
Geronimo #37 vilag legjobb katonaja?....amerikai kozelrol meg nem latott harcot....ezek szarok, nem katonak -
#35 odébb találtam:
http://www.tuttii.com/binladen/
érdemes egy jót röhögni. -
#34 Eszedbe jutott e az, hogy 1iket se ?????????
-
#33 erre csak ennyi : NO COMMENT ...
ennyi...
-
#32 Szerintem a Genny-Laden már nincs ott...
Az amcsik meg kapnak még egy-két terrorista támadást.
remélem a biológiai fegyverből még közvetve sem kapunk, itt Európa szívében... -
#31 Oda küldik az olyan force osztagot ami ilyen helyeken a legjobb!!! több ezer méter simán megtesz fent a hegyi zord időkben stb.... az ember tiszta brutál azt irták rola hogy közelharcban inkább a késsel belezi ki az ellenséget:) nemtom mi a neve a csávesznak nah ez a csapat megy oda álítólag a világ legjobb katonája -
#30 Szerintem háborúról még nincs szó.Ez terrortámadás volt,de szerintem az AMERIKAIAK fogják KITÖRNI A HÁBORÚT a sok hülye bombázással.
És akkor aztán süthetjük a jó meg kedves amerikaiakat. -
Viking #28 Geronimo mar egyszer-ketszer beirt hasonlo velemenyt mas forumokba... Inteligens neo-naci (mert szovegebol ezt lehet leszurni) modjara ide is beirt, gratulaljunk neki... Remeljuk TE kerulsz mar vegre nejlonzacskoba... -
Geronimo #27 Szurkolok az araboknak.......remelem kurva sok amcsi kerul nejlonzacskoba -
#25 Ide is beírom :)
Kisfiu setal a papajaval Manhattanben.
A papa mutogatja a kisfiunak, hogy milyen nagy ez a varos es milyen
csodalatosak az epuletek.
Egyszer csak, miután befordulnak egy sarkon, egy gyonyoru parkot és
egy emlekmuvet talalnak. Papa meseli:
-Fiam, itt állt valaha a hires "Iker Torony".
-Papa, mi az az ikertorony?
-Tulajdonkeppen két torony volt, amit 29 evvel ezelott egy arab
terroristacsopport megsemmisitett.
-Papa, mi az az arab?...
-
#24 adjunk ennek a Genny Laden-nek! -
#23 hajrá globalizáció -
#22 hogy lenne valoszinű, hogy ők veszítenek?
jó, jó, tudom... sose becsüljük le az ellenséget!!!! -
#21 ezt nézzétek meg!!!:
http://home.earthlink.net/~ouchie/binladen/ -
#20 Hogy jön ez ide,bazzeg?? -
#19 Nem akarom,de sajnos ez a valószínű. -
#18 szazszor inkabb az amcsikat majmoljuk mint az iszlámot... -
#17 a trolival nem jutcc usa ba :) -
#16 Inkább ezer afgán menekült, mint egyetlen tálib kormánytag! -
#15 PÍSZ! -
#14 -
#13 1et értünk -
#12 Szerintem inkább ne akarjuk, hogy Amerika veszítsen!!! -
#11 Én se rajongok értük :D
Az én fejemben meg se fordult a gondolat hogy az arabok léphetnének győztesen ki a háboruból. -
Ali #10 A világ nagyobbik része útálja őket. (Én is) -
#9 Akarom mondani Amicsik nyernek -
#8 Nem lesz a győztes.. viszon nagyon sokat fog veszíteni -
#7 Sajna eddig minden nagy hatalom +dőlt.
Amerika veszít:-( -
Ali #6 Rá fognak faragni a hülye amik. -
#5 Én nem fogok repülőre ülni többet,az biztos. -
Zozo76 #4 Epp most neztem a TV-t. -
#3 Valóban kitört.. Hát reméjjük ehez kis hazánknak nem sok köze lesz.. -
Dante #2 Beragadt a Caps Lockod?