World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Azok ágyúgolyók, csak erre akartam utalni. És ha már 6000-szer lebombáztak õket, akkor eddig 4800 aranyat hoztak😊 ami nem rossz pénz.

Na bakker...te Nyiregyházi vagy?<#idiota>

Narxis
Azt bombázom ami felett a piros nyilak vannak, Bomb them Again! quest, de mondom, többi se mûködik. Nem hinném, hogy a núbságomon múlik mert már hatezredjére csinálgatom ezeket a daily questeket. Majd ma még megpróbálom, aztán meglátjuk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

panther112
Egyetlen tippem amúgy, hogy raid group-ban vagy. Bár, ha ez a 3. 70-es, akivel zsinórban csinálod a daily questeket, akkor nem túl valószínû ez a magyarázat sem.

E-bay wow kari
2125$ on áll 😮

panther112
Ha csontvázkupacokat bombázol, akkor ne csodálkozz, hogy nem számolja bele a daily questbe...

Narxis
Volt valakinek olyan, hogy mondjuk 2 70-es karival megcsinálta a daily questeket de a 3.-nál már nem számolt?<#wilting> Írtam GM-nek, aztán visszaírt, hogy vegyem fel úgy, hogy NEM vagyok mounton...mondtam, ok, de eleve úgy vettem fel. Megcsináltam és változatlanul nem számolta ha befogtam a nether ray-ket vagy bombáztam a csontvázkupacokat. Csináltam egy ticketet, de erõsen gondolkodom a LotR vagy más mmo beszerzésén mert már többször keresztbetettek a bugok.

Oldern the 1st
Szerencsére van, akinek ehhez nincs gyomra.

panther112
"For example, we have a lot of dungeon-quality PvP loot you'll be able to get through the reputations, the different dungeon reputations, we also have, in the different raid tiers, for example, the Karazhan raid tier, the Tier 4 raiding gear, you'll be able to exchange those set item tokens for the Season One PvP gear. You'll be able to take the Tier 5 and 6 tokens and turn those in for Season Two quality PvP gear. That way, once you've got a zone farmed out, you can actually go back to it for longer to get some PvP gear out of it. It won't necessarily be the absolute best stuff that's in the game, in the same way that if you're just doing PvP, you don't necessarily have the absolute best gear for PvE. But, it should at least get you to a point where you're competitive."

Visszaszorul az honor farm? 😊

[HUN]Crassus
"Paladins are not getting a MS effect as we want that ability to be unique to the warrior class"

Anno a devektõl.....😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

"vessetek a mókusok közé" :)

bodesz
nemtudom de az instás izé tuti jó :o
GOOGLE A BARÁTOD!

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

hellósztok honnan tok letölteni 2.3 as patchhez atlas lootot meg mob infot meg valami instás izét
akkor üdv újra itt 2 hónap múlva...
addig pihizz 1et...

hmmm, én azt hittem olyan ez mint a megvilágosodás, az út a lényeg nem a cél. dehát úgy látszik mégsem. vagy csak én vagyok régimódi és szeretem a 'szintezést', asszem ez a szakszó magára a játékra. <#hehe>

aut viam inveniam aut faciam

Shortstop
persze de semmi sincs ingyen. és ha ismeri a karit lvl70-en és nem akarja huzni akkor még meg is érheti egyezkedni szerintem

Lacee
csak kérdés hogy hajlandó-e fizetni jóval többet, mint az alapjáték+havidíj egy 70es kariért

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Shortstop
annak lehet kell aki törtrõl szeretne váltani eredetire

tigeroo
ja egyszer már rámjött a hoppáré, de most egy csomó tervem (+kis free timeom) van...
a "kezdetnél" haverjaimra is ráakartam tukmálni a wowot, de...azóta is orrolnak rám :d
jobblesz igy..:d

de ha nemfogom tudni eladni az accountom (aminek nagy az esélye, ki a szarnak kell hunter??) akkor sem fogom rituálisan elpusztítani a dobozát <#idiota>
soso kicsit hozzám nõtt, olyasmi mint sportolónak a büdös zoknija ami a falon lóg...
Tatyla
ó én is ezt mondtam 2006 márciusában...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Laky
Lesz ez még így sem 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

ELADO lvl 70 hunter bloodscalpon az accon van egy 60as priest is és 40 körüli karakter! privat itt

tigeroo
befejezem a wowot <#rinya>
2honapja tiszta vagyok. nem hiányzik...
hehö
oké, köszönöm

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Lazarus
minden mellé druida
Rogónak mi az ideális csapattárs 2vs2 ben?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

© panther112

arra gondoltál már h vannak még olyanok akik még mindíg játszani mennek még be? heti 3-4 alkalommal járunk be kisebb társasággal csak a fun kedvéért, és komolyan odaba%!/=%nak ezzel a leecherek, bár ezeket már inkább a láma nyomorékok, mintsem a leecherek miatt bukjuk.

Narxis
Kösz.

tigeroo
igen
Narxis
EZ tényleg all in 1 patch? BC felrakása után egybõl 2.3.0-ra patchelne?

armory link mégeccer : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Daggerspine&n=Quelth
Narxis
Szerintem nem csak arénát nézik amikor balanceolni próbálnak. Nézik, hogy melyik class-ból van a legtöbb,miért van belõle több, megvizsgálják, hogy pve részen melyik hogy boldogul, arénában hogy boldogul, feedback a fórumokon(QQ) és így próbálnak meg valamit kihozni.

sziasztok.
daggerspine eu pvp szerveren van egy 70es blood elf lockom.szeretném elcserélni vagy eladni ha érdekel vkit.elég kezdetleges cuccokban van. itt a linkje:http: //eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Daggerspine&n=Quelth
ha valakit érdekel vagy van vmi csere ajánlata írjon
peace
The Garrett
akkor meg azert sirnal hogy lemanadrainelnek semmi perc alatt.. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

"aréna egyre inkább arról szól, hogy megfogjuk-e az oszlop körül travel form-ban futkosó healer druidát, avyg sem..."

hát ezzel sajna csak egyetérteni tudok -.-
kiba***tt egy idegesítõ dolog...
ha tehetném kivenném az összes oszlopot, hidat (ami szintén csak arra jó, hogy a pet-es class-okat jól beszivassák vele), meg minden szar tereptárgyat arena-ból. lenne egy üres, füves tér, azt' csókolom.
a másik amit meg nagyon birok, azok a jók kis imbalanced setup-ok, amik ellen ha vért pisálsz se tudsz mit csinálni, mert vagy cc-ben gyõznek le, vagy healpower-ben (kedvencünk a topfavorit RMP setup -.-)

panther112
köszi

tigeroo
hehe:d
ennek van ilyen hidraulikás-bounces változata 😄
Narxis
firekite.com

panther112
Amúgy honnan szerezted azt az oltári Hasselhoff képet?

Narxis
Inkább a leechelés. -.-

panther112
Jó, jó nem megyek ezentúl, meggyõztél.

Még1x... akkor ne mej oda. De arra büszkének lenni hogy a társaidat kihasználod az már több is mint szánalmas.
panther112
Szerintem meg az av-n való moralizálás szánalmas.

"Ha úgy tetszik õk az egyedüli józan ítélõképességû játékosok"
Ha nem tetszik AV, NEM MENJ ODA. A többiek szerezzék meg neked a cuccot? Ez szánalmas nem büszkélkedni kéne vele.
panther112
Mert fórumfüggõ.

shaime01
most mért is irsz ide egyébként?

tigeroo
no comment.
(azért az MMO-k már nem járnak annyira gyerekcipõben, sajna az emberek nagy része ilyen sötét. baszd inkább másra el a pézed, ugyvan)
Goruck
korlátolt? miben, kedves miszter Skill? én legalább nem baszom el a pénzemet, meg az életemet ilyenekre...na pá

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

ne pszt! egy gyökérrel kevesebb a szervereken! légy már észnél. 😄

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben