166754
  • Daermon
    Rengeteg játékos van PC-n, lásd, pl a frissebek közül az Elden Ringet. Vagy a God of War is jót ment, pedig évek óta volt konzolon. Sony se véletlen hozza ki sorba a címeit.
    Ha a Blizz nem ilyen fosba tolná bele a WarCraft franchiset, akkor jobb eladásaik lennének. De sajnos elég inkompetens bada vezérli a céged… És sajnos nem vagyok benne biztos, hogy az MS ezen változtatni fog.
  • undY1ng #166432
    Tisztelet a kívételnek de ahogyan írtad is: jó lesz ez a "lebutított" gyerkőcöknek. :/
  • TBTPumpa
    Hehe. Én is akkor voltam hetedikes, amikor a WarCraft III Reign of Chaos megjelent.
    Amikor középiskolába/gimibe készültem (2003 nyarán), akkor jelent meg a The Frozen Throne kiegészítő. Emlékszem mennyire imádtam azt a kiegészítőt. Temérdek újdonság, hős és történeti szál. Nagák, Blood Elfek és a Lich King felemelkedése... Huhh, ennek már lassan 20 éve. Szomorú, hogy ide jutottunk. Ezek után nem tudok semmi komolyságot várni a Blizzardól és ilyen szempontból jobb is ha már nem erőltetik a WarCraft IV/StarCraft III terveiket. Már csak a Diablo IV-et nem tudom hova tenni... Összehasonlítani azt a játékot ezzel a mobilos cuccal. Nehéz elképzelni, hogy mind a két cím ugyanannak a stúdiónak a munkája. Emellett az Overwatch 2 bétája alapján az a tapasztalatom, hogy az a játék sem lesz egy nagy eresztés, baromi nagy árnyéka az első résznek.
    A Blizzard nagyon kezd olyan lenni, mint a BioWare az EA berkein belül.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.05.04. 11:51:29
  • tigeroo
    jogos. én a 2002-es warcraft 3 megjelenésekor voltam hetedikes. utána pont a 2002 decemberi gamestar teljes játéka lett a warcraft 2 :) régi szép idők
  • hawkie22
    Ezzel nincs is baj. Az új generációt nem köti le nagy valószínüséggel a WoW, már csak amiatt se, mert a legújabb generáció már nem nagyon játszik PC-n, nekik a mobil meg a konzol a menö, mert nincs rajta sok gomb, csak benyomod a konzolt, meg a tv-t, aztán mehet a buli, mobilon meg még egyszerübb. PC-n azért már kicsit máshogy néz ki, ott frissíteni kell a játékot, a launchert, netán meg is kell hozzá keresni valamit a neten és még sorolhatnám. Rengeteg gyerek meg fiatal van, aki ezt már nyügnek érzi, mert túlontúl elkényelmesedtek. Na nekik készül ez a játék.
    Nem azt mondom, hogy 40 éves fejjel nem fogom kipróbálni, mert de, de nem én, illetve már nem az én korosztályom (akik anno a WoW megjelenésekor még azért a 20-as éveink közepén jártunk, tehát böven a PC höskorában) a célközönség.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.05.04. 10:46:18
  • tigeroo
    A blizzard világhírű animációja leredukálódott Clash Royale szintre... GG. Úgy érzem hogy nem én vagyok a célközönségük.
    Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2022.05.04. 09:19:47
  • TBTPumpa
    Cinematic Trailer:

Warcraft Mobile Game Reveal Event:

Csakhogy senki számára ne legyen kérdés, hogy mely korosztály a Blizzard célcsoportja:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.05.03. 19:21:16
  • TBTPumpa
    Warcraft mobiljáték leak a GooglePlay áruháztól:
    Warcraft Arclight Rumble
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.arc

• tigeroo
    durva hogy nincs leak róla, teljesen titokban tudott maradni. lehet nagyon új projekt.
  • ntex
    Most WoW, vagy sima Warcraft játék? Mert nem mindegy, nem kötekedésből kérdezem :)
  • Caliph
    #trollface

• TBTPumpa
    Amire mindenki titkon várt!
    Mobilos WoW játék bejelentés május 3-án:
  • Terawatt
    Lic King
  • MarkBlade
    Nekem a Legion tetszett a legjobban.. :P
  • Plata
    De én bele kötök,mert ebben tévedsz.
    Nem az LK a legjobb kieg,hanem a Lich King.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.04.22. 09:22:27
  • Crasher99
    Nos akkor kijelenthetjük, hogy mégis Brack-nek volt igaza. De legalább meglátták a lehetőséget abban, hogy több lóvét keressenek ezzel a Classic mizériával
  • undY1ng #166417
    Ez oké de remélhetőleg többen fognak megmaradni LK classicban.
  • Caliph
    a gond az hogy classic vanillában nem maradt kb,senki,ahogy a BCben sem fog ha kijön a LK...mondjuk sztem a LK minden idők legjobb kiegje(saját vélemény,elfogadom ha másnak más,ebbe most légyszi nem kössön bele senki :D ),ezen nagy eséllyel folyamatosan lesznek pár ezren
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.04.21. 22:07:49
  • Caliph
    ok,most mentem aludni :DDD
  • Plata
    Figy,mindegy meddig mennek el,az LK classic külön van,az meg marad akkor is ha lesz Cata.
    Miután ki jött a Bc classic a vanilla classic megmaradt,ha ki jön LK classic a Bc classic is megmarad.
    Na persze engem nem izgatna a cata,mert cata és mop gáz volt.
  • hitman1028
    miért,én már várom a legiont xd
  • undY1ng #166412
    Lécci írjátok azt, hogy wotlk után de nagyon max cata-ig mennek el és ott abbahagyják. :(
  • Plata
    Nem.
    BC.
    Lich King az idén ősszel vagy télen jön.
  • Perseus871
    Okés! Köszi! Bezavart az oldalon a delux edition és a Dark portal pass.
    Amúgy jól látom hogy a litch king-nél tart a szerver?
  • ntex
    Classic-okhoz nem kell semmi, csak a szokásos game time.
  • Perseus871
    Sziasztok! Tervezem hogycbelekezdek a classic szerverbe! Látom hogy már tettek hozzá egy két kiegészítőt! Eredetin nekem az Azerot-ig megvan!
    Viszont látom hogy classic Burning Crusade pass fizetős! Most akkor oda külön meg kell venni?
  • Dobronski
    sarkany repulest egy az egyben atvettek a guild wars 2bol :D szep munka xd
  • MarkBlade
    A guild rendszert finomíthatnák és bővíthetnék. Akár közösségi épületeket is berakhatnának. Csak ne úgy mint a házat.. :S
  • Plata
    Az új class gáz,de a talentrendszer tetszik.
  • tigeroo
    A sárkányoknak nem személyisége volt, hanem kirakták őket a cinematic-ban mint valami disney film. Forognak, paroláznak a levegőben, geciszép meg minden, aztán a leszálláskor még elejt egy szokásos blizzardos klisé ÜVÖLTÉST az egyik sárkány. :D

Nincs erre valami kifejezés, hogy ez a túlszaturálás öli meg a játékélményt? Sokkal menőbb egy univerzumban lenni és látni hogy vannak nálunk erősebb életformák, mintha mi lennénk a mítikus szinte legyőzhetetlen lények nem? Mintha a Star Wars KOTOR-ban istenséget irányíthatnék, vagy ha a Gyűrűk Ura MMO-ban Melkor lehetnék. Oké ez már új kor, nem csak a rég letűnt elemeket látjuk, de nekem ez olyan kiábrándító, elvesz minden varázst.

Pont emiatt nevetséges a Dragonflight, mert már szinte minden interdimenzionális gonoszt legyőztünk már, ami 20 éve csak távoli lore volt (Emerald Dream, Pillars of Creation meg ilyesmi) az most itt van és mind ki van pipálva. Csak nekem van olyan érzésem hogy túl nagy gyeplőt / kalandot akarnak a kezünkbe rakni?
  • Daermon
    Elég nyomi kiegnek néz ki sajnos.
  • MarkBlade
    Gendersemleges sárkány..
  • hitman1028
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Én jelenleg így vagyok ezzel az egésszel:

De meggyőzhető vagyok. Csupán egy igazán jó és tartalmas játékot/kiegészítőt szeretnék újra látni!
  • Caliph
    yepp...meglátjuk mit hoznak be,még nem ítélek :)
  • TBTPumpa
    A hivatalos Dragonflight weboldal is elindult!
  • TBTPumpa
    Sajnos igen. Szépnek szép, de olyan hangulatmentes és lelketlen az egész. Az eddigi leggyengébb Blizzard munka.
  • Caliph
    hát a leggagyibb cinematic eddig :)
  • hitman1028