World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az megint masik problema, hogy egy jatek miatt tanulsz meg elni. Sajnos ez a hatranya, ha tul koran engednek valakit szamitogepkozelbe. De nem hiszem, hogy ki kellene itt teregetned a csaladi problemaid.
a 3 tonnányi altnak mi értelme? semmi.
én igazából arra lettem ki hogyha pvezni akartam elment rá az estém nekem meg úgy van betáblázva a napom hogy suli,intézkedés,haza,lightulás,kockulás,aztán msn hegyek meg spanok.olyan este 8-11ig nem vagyok itthon na raid pont ilyenkor volt 😄
nehogy már 1 játék irányítson faszom
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
vettem egy új battle box-ot vagy mit, aztán azon húztam fel a dk-hoz 55-re egy bubiharcost, majd a dk lekreálásra után töröltem a palát.
igy most a wotlk acc-omon van 1 db 80-as dk, meg 1 db lvl1 bankalt kari, a régi accom az, amin pl. a warlock-om is pihenget, de az még mindig bc-s acc, meg az is marad.
azóta már rájöttem mi is a valódi érték...
amúgy a wow rosszabb mint 1 drog ha tényleg rá vagy kattanva...én azt mondom hogy a wow sose legyen az 1. az életedben hanem inkább az élet maga nem egy virtuális élet aminek igazából a szórakoztatás a lényege de könnyen elfajulnak az ilyen dolgok.
lásd drogosok:csak 1szer próbálom ki és többé nem...(aztán 50% h újra hozzányúl e vagy nem)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
szar lenne a sor végén kullogni 😊)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
rakenyszeriteni barki olyat amit nem szeretne = valoban ez nagyon nemjo. en sajnos olyan beteg vagyok, hogy bejon a gyogyizas - nekem ez adrenalin... sajnalom hogy jelen esetben a tankolas kevesbe vonzo az emberek szamara...
anti hero
a paladin se op csak egyeseknek szúrja a szemét h fel lett tuningolva kicsit a többiek szintjére(megint nem pvprõl beszélek)
lehet h új dolog de akkor is az ember használja már az agyát
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ಥ_ಥ
1. én vért vizeltem mire végeztünk,
2. kétszer annyi ideig tartott,
3. néhány wipe is befigyelt.
Tudom, hogy ez azért van, mert én béna vagyok, mások meg p0k (szájhõsök). Utána 70-en retalent restora, és láss csodát, félálomban kihealeltem akiket rámbíztak raiden. Biztos a sok gyakorlás hozta meg a gyümölcsét <#idiota>#idiota>
Eccómitszáz, healer healeljen. Aki instance-ben akar szintezni a hibridjével, az talenteljen tankolásra meg healelésre, a többi meg rinyálni fog tankért meg healerért, te meg használd a blizz adta lehetõséget, hogy ignorolj meg /leavelj.
Egyébként engem a wow kigyógyított abból a kényszerbõl, hogy mindent elolvassak ami a képernyõn megjelenik <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ragna-n pl. minden este 300+ sor van (+10 seces lagok dalaranban és naxxramas-ban szinte minden nap), de tegnap este néztem bloodscalp-ot is, ott is 245-ös sor volt, neptulon meg csak simán le volt halva 😄
azon meg már csak sírva röhögtem, mikor puggal lementem 5 fõs heroic naxx-ba, s egymagam több dps-t meg dmg-et csináltam egy tank-dps hibrid speccel, mint a másik 2 dps (mage + rugó) összesen.
damagemeterre lenne szükségem, de nem találom ezen a néven curse-n.nem tudjétok milyen néven van fent?
Elméletileg ulduarral visszatér a cc a játékban de most valóban arról szól minden hogy huzz be egy pakkor piff-paff aoezd le és mehetsz a másik pakkért.Utoljára cc azthiszem szintezéskor volt mikor 3-4 szintel magasabb instákba mászkáltunk.
ami egyrészrõl jó, egyrészrõl annyira nem.
bc-ben még az volt a divat, hogy végy 3 cc kasztot, meg tankot és healert, és akkor lehet gyorsba nyomni wipe nélkül, most meg az van, hogy cc az minek, go be, aztán szarrá aoe-zünk mindent (beleértve naxx10-25-öt is).
kicsit vicc kategória a mostani heroix mód a bc-shez képest 😊
De pistike(kb játékosok 90%) aki 5 órát játszik egy héten ezt nagyon magasról leszarja, mert õ szórakozni akar. Nincs mirõl vitatkozni, ez van ezzel kell együtt élni.
mert tudod hiaba van rajtam kivul a grpban 3 tankolasra kepes egyen, ha nem hajlando, megmondom ennek mi a vege - en kilepek es lolbaszhatjatokszajbabaszottnubok.
the end.
ennyi 😄
en megertelek teged is, te biztos "dps" dk vagy stbstb, mondom, lattam mar dps dkt, de a random emberek azok még dps kategoriaban is viccesek.. szal na mind1 guilddel kell menni mindenhova azt csá, mióta fullepix lettem (ez most nem epeen++ hanem ez számomra, a casual noobnak egy mérföldkõ) azóta nem is idegelem magam -általában alulgearelt de ez nem is lenne ori
si baj, de játszani nem tudó - idiótákkal.
anti hero
Ez még mindíg egy játék, amit a legtöbben kikapcsolódás miatt ûzik. Ha a tankolás/healelés nem nyújta neki azt, akkor nem csinálja. 80 elõtt le se kell menni instába, ha nem akar. Heroicot meg ahogy te is mondtad nem fogja még csak bepróbálni se, ha nincs hozzá cucca(és mégis honnan lenne, questekbõl biztos nem lesz elég).
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tudna nekem valaki segíteni? Nagynehezen sikerült felküzdenem a játékot a gépre a baj csak az hogy a latancy-m vagy micsodám 10perc után 500 fölé megy és növekszik. Ezért iszonyatosan lagolok. Router em van milyen portokat kell megnyitnom hozzá?
Üdv:Kabel15
BattleTag: kabel15#2672
(mer ne mondja mar senki, hogy ha questekbol elrak defes rucikat stb, akkor nem bir tankolni.. - nem raidkornyezetrol beszelek..)
most tenyleg nem azert, de guildes dk tenyleg olyan dmgt tol, hogy azt mondom van helye, de az ilyen toltelek emberek menjenek mar el a picsaba, vagy geareljek fel/talentezzek fel rendesen a karijaikat :GGG
anti hero
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
DFTBA ಠ_ಠ
STV-ben sajnos ez van<#szomoru1>#szomoru1>
██