World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
tehát ha eredetin szeretnék játszani, meg kell vennem.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Több helyen láttam, hogy magát a játékot letölteni legális, akár a hivatalos oldalról is leszedhetem, ez azt jelenit, hogy nem is kell megvennem az alap+bc-t? elég furcsa lenne...
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
-tRs-Landor
Oszinten szolva a jatek arenaval kapcsolatos reszet csak most fogom kiprobalni,a nagy pr0-k beavathatnanak par fontos reszletbe.Mennyi resilience fontos,esetleg milyen rating az elerheto,ilyesmik.
Elore is ty.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Arathor-->Ally
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
betrayert, last laughot még nem láttunk :S
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Szeressük a zacskós tejet
Get a life!
Get a life!
köszi a választ!
Szeressük a zacskós tejet
Esetlegesen ha valaki most gondolkodik " World of WarCraft: Wrath of the Lich King " sima verzió vásárlásán akkor dobjon egy PÜ-t mert van pár db bontatlan eladó sorba.
Cd Galaxis ára 9000 ft-t, 6000-t vihetõek.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Azt mondták nekem hogy fel lehet izmosítani a karaktert. Úgy hogy izmosabb legyen meg erõsebb. Azt hogyan lehet megcsinálni? Mi kell hozzá?
eladó, 700G-vel.
[email protected]
kérlek ne anyázz, csak ignoráld ezt a hsz-t ha nem tetszik
Ja és még valami, hátha elfelejtettem, szar ember vagy. Felkaptad a vizet egy belinkelt dolgon, mert ellenérzéseid vannak avval, utána meg mindenkinek megmutatod, hogy te vagy a jani, mert vállalkozó vagyok, 35, van nõm, meg barátnõm, wowozok, és megmondom a frankót, hogy a való életben elvernélek, csak add meg a telefonszámod, hogy felhívhassalak.
Nem tudom mondtam-e már, de szar ember vagy.
Off vége.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ez mien hibára utal??
kösz
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870