166754
  • Daermon
    Amilyen béna lett a játék, nem csoda, hogy visszakönyörögték. De nem tudom, hogy igazából érdemi változást tud-e hozni. Majd kiderül.
  • TBTPumpa
    Izgalmas idők jönnek!
  • Plata
    De a paladinomnak valamivel jobb gearje van,de vele is főleg sokat szórakozom,ami főleg herbázás.
    Voltam vele már pár raiden,meg Hc-n is sőt mythicen is voltam vele,vagy mithyc?
    Neki is van pár dreambound cucca,dreambound event állandóan fut,a time rift félóránként.
    A bankban már egy rakás dreambound gear láda van,mivel bnet acc boundok még a szereverek közt is át tudom küldeni.
    Tervezem hogy a paladinom gearjét tovább húzom majd,de most elvagyok mint a befőtt és farmolom az új heriloomot,jelenleg nulla hozzávalónál tartok. XD
    Primalist eventen kell ölni hozzá bossokat,de a drop esély kicsi.

Mellelseg kis karival is lehet némelyiket tolni,már a karim táskájában van 402-es dreambound és 408-as time rift item,a time rift item sajna karakter bound,de a dreambound item nem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.26. 20:36:20
  • Plata
    Alap geart könnyű szerezni,állandóan megy dreambound meg time rift event,402-415 itemeket ad.
    Én lustálkodással meg lébecolással ilyen geart szedtem ki.
    Holnap kezdődik speciális timewalking event,ahol a normálisnál erősebb geart kapsz,timewalking eventre nem kell gear,mert le szinteződsz.
    Sőt már asszem 35-ös karival lehet menni rá.
    Ezzel a gearrel simán lehet menni random raidre vagy random Hc-re.

De az én törpe huntim főleg pecázni jár.Meg kocsmázni. XD
    Plusz dreambound eventen esik cucc is amivel tovább upgradelheted a geared.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.26. 20:17:00
  • Caliph
    Ha van egy friss max lvl Dragonflight karim,azzal visszamenőleg meddig lehet eljutni a dungeon kontetntben? és raid kontentben? egyedül.
    kimaradt pár kieg és most arra gondoltam h bepótolnám élőben is pár kimaradt raidet,dungeonokat...és melyik kaszt a legjobb rá?
    gondolkodom rajta hogy előfizetek ismét csak ezért...de azért tudnom kéne meddig lehet eljutni :)
    teljes raidekre úgysincs időm ,meg arra se h most klánt keressek és újra megtanuljam a spelleket,taktikákat stb
  • Caliph
    Azonban a Blizzardot vezető Mike Ybarra a témával kapcsolatos egyik X-posztra reagálva, mindössze két szóval cáfolta az elméletet: "nem kalózok."
  • TBTPumpa
    Befutott az új patch!

Jó játékot mindenkinek!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.09.05. 22:03:16
  • TBTPumpa
    Pletykák, leakek és teóriák a következő - 10. kiegészítőről!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.09.03. 18:03:24
  • TBTPumpa
    Elérhető a Classic Hardcore!

Jó játékot mindenkinek!
  • tigeroo
    Blizzard & Hardcore mode offline death = OK
    Blizzard & Hardcore mode Battle.net death = Kurvajó lehet lag közben meghalni, aztán nézheted vissza a combat logot mi történt
  • Caliph
    amikor anno én toltam sok sok éve még megjelenéskor,az emlékeimbe égett a bugos warlock spell,amivel egészen blasted landsről stormwindbe húzott egy elite démont valaki és lewipolta az egész várost :D

meg ugye a blood plague,abból kimaradtam csak neten láttam :D

szal az emberben benne van a geciség :D
  • Plata
    Szerintem is nagy hülyeség,tuti hogy tele lesz köcsög trollokkal a szeró.
  • ntex
    Őszintén? Teljesen értelmetlen. Főleg azok után hogy a neten elterjedt egy HC klános videó, amiben egy csóka állítólag direkt wipeoltatott egy Naxx raidet four horseman-en. Majdnem mindenki meghalt ott. Mi lesz majd az official-on? :D Én biztos nem kezdenék ott karit egy ilyen történés után... Fixen lesznek olyanok akik majd be fogják ezt játszani nagyobb raideken, már előre látom... A grieferek fellegvára lesz ez az egész.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2023.07.31. 23:46:46
  • Caliph
    mekkora élmény lehet...láttam videót hogy megcsúszik a sziklaperemről és bukja a karit :D nem volt boldog,én sem lennék,ezért eszembe sem jutna ilyen realmra menni :D
    akik kipróbálják,azoknak jó játékot :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.07.31. 22:01:58
  • TBTPumpa
    Augusztus 24-én érkezik a Hardcore a Classic szerverekre!
  • TBTPumpa
    Jótékonysági gyűjtést indított a Blizzard! A 20 euróért cserébe 2 petet kapnak a játékosok.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.25. 22:09:07
  • TBTPumpa
    Bár elfelejtettem írni, még aktuális:
    2023. július 17-ig 50% kedvezménnyel vásárolható meg a Dragonflight kiegészítő (az alap verzió mellett a bővített verziókra is él a kedvezmény)!

A Heroic Edition esetén kaptok egy 60-as szintre emelő boost-ot is (plusz Tangled Dreamweaver mount + Murkastrasza pet), az Epic Edition esetén pedig még 30 napos előfizetést is kaptok!
    Gyakorlatilag így olcsóbban hozzájuttok egy boost-hoz és 30 nap játékidőhöz (a kozmetikai cuccok mellett).
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.07.14. 10:45:34
  • TBTPumpa
    Roadmap az év második felére:
  • TBTPumpa
    Holnap érkezik az új patch!
  • TBTPumpa
    Az új mount/pet páros a 6 hónapos előfizetés mellé:
  • TBTPumpa
    Trading Post újdonságok júliusban és augusztusban:
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Patch 10.1: Embers of Neltharion arrives May 2.
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
  • TBTPumpa
    Frissült a roadmap:
  • hitman1028
    cross-faction guilds
  • undY1ng #166567
    Köszi utólag is már akkor megtaláltam ennek az orvosolását csak.... fura volt.
  • hitman1028
    /console floatingCombatTextCombatDamage 1
    be kell irni chatbe,1 es az engedélyezés a 0 a letiltás
    de van rá addon is amivel ki be lehet kapcsolni
    Utoljára szerkesztette: hitman1028, 2023.01.28. 18:39:03
  • undY1ng #166565
    Ez valami új fícsör, hogy nem mutatja a sebzést? :d
    Azt hittem csak ki van kapcsolva az options-ben de nem is volt ilyen beállítás majd ezt találtam: Missing Floating Combat Text
  • Plata
    Vagy most a demon hunterem kezében nem két Nightborne kard van hanem két Akama axe.Pedig valójában kard van nála.
  • Plata
    Szerintem ez inkább tudatos,mindig minden kiegben és nagyobb peccs után más kaszt az erős sebzésben hílben és tankolásban.
    Mivel minden nagyobb peccs után változik,így az akit érdekel egyáltalán a hardcore játék az ilyenkor vált másik kasztra.Vagyis fel kell húzni egy másik karit is max szintre gearre,így nől a játékkal töltött idő.

De most viccesen sok bug van a játékban.
    Nálam karinak rendszeresen eltűnik a fegyvere,dk-nak és demon hunternek is de rugónak is,olyannak aminek két egykezes van.
    Van hogy egész instát végig harcolok úgy hogy nincs a karim kezében semmi.
    Timewalking event vendor is legalább két napig bugos volt.
    Ki logolok 70-es karival a karakter választón 66-os szintű és draenor kieges ruha van rajta.
    Találtam valami cuccot herbázás közben a druidámmal és felveszem akkor a fején megjelenik egy kékfehér kocka.
    Ami azért poén mert nem fejest találtam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.01.28. 13:05:26
  • ntex
    Ez régebben is, szinte minden kiegnél probléma volt, hogy voltak classok amik hosszabb rövidebb ideig vegzáltak, a probléma az hogy ezeket a classokat többnyire nem is nagyon invelik pl. komolyabb mythic+ -ra, mert inkább olyanokat visznek amik alapból jobban teljesítenek. Nem is értem miért nem lövik be a classokat nagyjából egyforma szintre, és akkor tényleg csak azon múlna a teljesítménye az adott classnak, hogy ki mennyire ügyesen használja azt. De ahhoz ugye alapjaiban kéne átírni az egész skill rendszert...
  • PiszkosFred
    Most is az, csak annyira nerfeltek az utobbi idoben a teljesitmenyet, hogy szabalyosan frusztralo "kolonckent" kajtatni a tobbiek utan raideken :)
  • hitman1028
    nekem az van xd
  • undY1ng #166559
    Egyébként az volt a másik amivel még élvezetesen lehetett játszani (fire mage) és imádtam a void elfemet... Lehet, hogy.... megyőztél...
  • PiszkosFred
    Akkor ha ez kell, csinalj fire maget es irany a f.szerdo tatott szajjal :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.01.27. 17:21:14
  • undY1ng #166557
    Szívem szerint Moonkinoznék de így hogy mindegyik class balanszolva van... nehéz lesz a választás.
  • hitman1028
    most minden class jó
  • Plata
    A suttyólandi moonkin druida baromi muris turbó változata.
    Nem tudom hogy mi a pró moonkin talent,az enyém 60-as starter talent,amit 70-es szintig saját hüyleségem szerint pakoltam,így egy nagyon szerethető moonkin druida jött ki belőle.
    Úgy tolja a spelleket mint egy begőzölt boomkin minigun.