World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hello Bálint,
Blizzard Entertainment recently received a request to change the e-mail address used to log in to the Battle.net account with the username [email protected]. The e-mail address z***@yahoo.com has been specified as the new username for this Battle.net account. An email has been sent to this new address containing a verification link to complete the change.
Once the new address has been verified, the e-mail address [email protected] can no longer be used to log in to this Battle.net account or any World of Warcraft accounts merged with this Battle.net account.
If you did not initiate this request, please click here to contact the Blizzard Billing & Account Services team immediately.
Sincerely,
The Battle.net Account Team
Online Privacy Policy
A feladója [email protected]. Ez lehet scam? Vagy valaki feltörte az accountomat és megváltoztatta a címet? Mert én nem nyúltam az accountomhoz már 2 hónapja. Elég hihetõnek tûnik nekem és a spam szûrõ sem szûrte ki, pedig eddig minden ilyen levelet blokkolt. Érdekelne mit gondoltok <#fejvakaras>#fejvakaras>
A gép elleni játék csak arra jó, hogy megismerd a programot. Hogyan mûködik a laphúzás, a kockadobás, pakli aljára rakás, stb. Ezzel persze mindenképpen tisztában kell lenned, különben nagyon nehézkessé válna a játék, illetve természetesen a wowtcg szabályait is ismerni kell.
Ha csak most ismerkedsz a wowtcg-vel, akkor látogass el a Holdfény Fantasy-be (Bp.) valamelyik péntek délután (Miskolcon és Székesfehérváron is van klub, de ott még sosem voltam). Direkt vannak összeállított deckek az érdeklõdõk számára, szóval rögtön tudsz játszani is. Netes felületen keresztül sokkal nehezebben látható át az egész.
Ja és szerintem baromi jóra sikerült ez az egész, mondhatnám jobb, mint a wow. Kell egy kis idõ, hogy az ember belejöjjön, átlássa a dolgokat. Az MWS nagyon felgyorsítja a tanulást, mert rövid idõ alatt sok meccset tudsz játszani, ráadásul változatos classok/deckek ellen, viszont kezdésnek kicsit mély víz. A nagyon alap dolgokat érdemesebb személyesen. Fénymásolt/printelt lapokkal is lehet játszani, csak versenyre kell eredeti. Nem vagyunk túl sokan, szóval az enyhe kifejezés, hogy örül a community az új tagoknak😊 én is alig több, mint két hónapja kezdtem el versenyekre is lejárni, sok segítséget kaptam a többiektõl.
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
anti hero
De pl a tört szerós cuccé akármit is tud, egy fillért sem adnak... szerintem.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Eredeti 2db WoW trial account!!!
Az egyiken 2db lvl20-as mage van: Egyikmásik. Utóbbinak fekete love is in the air ruhája van!!!!!!!!!!!!!!!!!
A másik accounton egy még értékesebb karakter van, egy lvl11-es mage, akinek megvan a Tome of Rabbit!!!!!!!!!!!! Armory link!!!!!!!!!!!!!!!!!! Összes Noblegarden iteme megvan, ennek a lvl11-es trial karakternek, sõt tavaszi ruhából 4 is van nála!!!!!!!!!!!!
Irányár: 70.000HUF (elvégre az egyik karakter teljes Húsvéti szettben van!!!!!!!!!!!!!!!)
Kérdéseket, árajánlatokat ide írjátok a fórumba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magyarul törekednek arra, hogy a legjobban hasonlítson az eredetihez, ellenbenazonban az insták kb 100%-a bugos meg úgy alapjában véve soksok bug van. 😄
Feladó: tauriaccount
Elküldve: 2010. 04. 11. 14:19
Tárgy: ár
huf, 50 ezer
<#dumcsi>#dumcsi><#taps>#taps>
Arab money
World of Wacraft Account ( WoW Felhasználó )
Magyarország legnagyobb WoW Szervere a _TAURI WOW_
( ingyenes )Olyan, mint az eredeti, csak nem kell
fizetni, hogy lehessen játszani. Azaz tört szar szerver semmi köze az eredetihez.
Az accounton KILENC 80 -as karakter van (igazából HÚSZ volt egy creator acWOW nevû programmal készítettem õket, csak az feltûnõ lett volna, hogy átakarlak baszarintani), Minden kaszt megvan a Warriort kivéve. Az Accountról egy kép: http://screenshot.xfire.com/s/94613969-4.jpg ( ez itt az anyám: Shaman a képen ).
Karakterek:
- lvl80 Rocco ( Alliance )
- lvl80 Emanuelle ( Alliance )
- lvl80 Anettka ( Horde )
- lvl80 Gyõzi ( Horde )
- lvl80 Puniella ( Alliance )
- lvl80 Puncogó ( Horde )
- lvl80 Hunter ( Alliance )
- lvl80 Demjén Rózsi ( Horde )
- lvl80 Priest ( Alliance )
Többi INFORMÁCIÓÉRT fordulj hozzám: - email: [email protected]
- xfire: fekus
Kérdezzetek nyugodtan!!
/moderálva/...hehehehehehe 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
És nem tok viszalépni.
Olyan mint ha nem lenne jó a jelszó vagy valami... "de jó" mer a bettlenetbe betok lépni vele.
És 17. jár le a liszenszem.
Másnak nincs gondja?
lenne egy problémám Warcraft III - The Frozen Throne
mi a baj miért dobál ki?
ha valaki tudna segiteni?<#help>#help>
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
alapvetõen meg egy useless boring szar az egész
bg zerg ftw, már csak a resit kéne eltöröniük ^^
Arab money
googleval nekem torrrent oldalakat adott meg!
Valaki ha linkelne egy biztonságosat megköszönném!
██
(Mage bloodlustjára reagálva)
For everyone focusing on the RMP Arena comp, I really think you’re going to see a shift to more PvP concerns in Cataclysm being about Battleground balance. There will still be players playing Arenas for sure, but a lot of the players currently doing Arenas are going to shift to rated BGs instead.
Tehát kit érdekel az arena, ha lesz rated bg!
Jó irány felé haladunk már megint...<#bdead>#bdead>