166754

World of WarCraft: Midnight hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: Midnight beszerzése
World of WarCraft: Midnight megjelenés: 2026. június 30-ig!
-
Annyira a mesés környezet szerintem nem zavaró, mivel ez egy fantasy. Nekem kimondottan tetszik. Bár az elf kajla fülei szerintem is hülyén néznek ki, de azért ki lehet bírni. 
Ami viszont ténylegesen zavaró számomra az az eszméletlen low poly modellek. Érdekes módon ez nem mindegyikre áll, például az emberek és elfek egészen jól vannak modellezve, ugyanakkor néhány törpe és tauren modell a kocka kezeikkel elég szar látványt nyújt. Viszont a felemásra sikerült modellekért bőven kárpótol a környezet kidolgozása! Ezt azóta gondolom, amióta láttam egy kézikamerás videót a sötét elfek erdejéről. Na az valami iszonyat gyönyörű!!! -
amugy annyira nem is meses...:P -
Nekem szemely szerint nincs vele bajom, meg mindig jobb mint mikor egy komoly motort basznak el es kapuunk egy szornyu grafikat:) -
Braveheart #156 Az elf eszméletlen idétlenül néz ki, és sajna végiggondolva az eddig megjelent blizzard játékokat, egyre inkább hajlanak a meseszerű grafikához, minden el van túlozva, és lassan már úgy érzem, hogy a kisgyerekeket célozzák meg a játékaikkal, akik egész nap a gép mellett ülnek, ha épp ne maz oviban vannak... persze szinte az összes játékuk nagyon jó, nekem is a kedvenceim voltak, de ez már azért túlzás. Szerintetek nem? -
radical #155 WoW hír a SG főoldalon.
-
Ne hagyd magad adjál neki!!
Holnap majd lemegyek,ma még a másik gépet kell beüzemelnem.
-
Nem isz vagyok Jani
-
kuss pióca, nem jó kedvből írogattam, sajna magam fizettem a NETem a gépem + sulim minden részét és kurvára itt élek a Balkánon, hogy e fajta szórakozást meg tudjam fizetni... -
radical #151 Hát igen, MMORPG-re nem te vagy a célközönség.
-
pénzt nem fizettem gépembe, csak rinyából, és bátyámból jött :) -
szamitogeped van, vagy konyvtarbol nyomod? :))) -
ja és nem cigizek, nem piálok nem járok mcdonaldsba és hasonló szarságokat se csinálok... -
Szerintem itt is lesz 1 ingyenes honap, elegge elterjedt ez a szokas:) -
mmorpg vagy nem nincs havi 3000em, hogy fizessek :( -
Szerintem ne erőltesd,mert nem igazán lehet meggyőzni őket. Tudja a franc talán a Blizzard megérdemli,hogy fizessek a játékért. Ja egy hónapos ingyen próba lehetőség tényleg lesz? (ezt a többiektől kérdezem) -
te kicsit elvagy tevedve de mind1 :) ha mar te emlitetted a 300.000 jatekost, az kb. annyi, mint egesz magyarorszag internet fenntartasa... raadasul ezt a fold 3 kontinensen kell szolgaltatni, szamtalan helyen uzemeltetve egy egy ilyen szerverparkot.
ez nem olyan dolog, hogy Kandurex bemegy a boltba, kerek 2 tucat t3-at, meg 200 gepet, aztan Kandurex a Jani. :D -
Csak ne dobálódzunk máá' a számokkal... -
így van -
Jo, megszedik magukat, sokat keresnek, ha egy jatek TENYLEG NAGYON JO akkor megeri, es nezd meg mennyit foglalkoztak vele, mennyit fejlesztettek, es a vegeleges verzio kiadasa utan IS mennyit fognak. Folyamatos bovites, fejlesztogarda, es a rengeteg munka amit beleoltek > es ez neked tetszik, megeri fizetni. Ha nem tetszik nem fizetsz. Vannak sokkal nagyobb rablasok is a vilagon mint az MMORPG-k, nem ezzel kellene kezdeni. -
Oszuk le, ne legyünk szerények. Vegyünk 20db faxa gépet, jó lesz szerverparknak db 1 millió HUF (jó gépek mi? :DD) +ba legyen ennyi a fenntartásuk darabonként havonta (loool) vegyünk 100db T3 vonalat (ne kicsinyeskedjünk :DD) Legyen darabja 2 millió havonta, rakjunk hozzá kezelő személyzetet mondjuk 20X3 főt (legyenek sokan) kapjanak havi 2 millió körül (ne éhezzenek máán') ez kb éves szinten 300-400 * 12 millia ami 4, milliárd, marad 11 milliárd nekik. Éhen fognak halni..:D -
"Na mar most az ujsagok szerint $50.000.000-ba van nekik a szerverpark, "
Közel 14040 millió vagyis 14,04 millárdba a szerver park ...nyüssz...nyüszike...isztenkém vannak még hülék..:( Ne silicon graph -ba gondolkodjatok már!!! -
8 millió dollár havi szinten egy szerverpark? Mondjuk 10*T3 * 10 - 15 szerver.... -
Ott a pont! -
errata //1 ev alatt// -
300.000 jatekossal szamolsz? alapjatek mondjuk 60$x300.000db = $18.000.000, mondjuk 1 evre szamolva az meg havi $10x300.000dbx12honap = $3.000.000x12honap = $36.000.000.
Ezek szerint 2 ev alatt a beveteluk $54.000.000
Na mar most az ujsagok szerint $50.000.000-ba van nekik a szerverpark, erre rajon a 60 programozo 4 eves munkaja, mondjuk evi $40.000 x 4 x 60 = $9.600.000 (ami odakint programozonak nem is egy magas fizetessel szamolva) + reklam + gyartas + folyamatos koltsegek + elo csapat fenntartasa, stb.
Szoval 2 ev, mire egyaltalan hasznot huznak a jatekbol... ennyit a pofatlansagrol. -
De egyébként olyan egyszerű ez a dolog, mit kell így rinyálni meg verni a nyálat: Nem tetszik a rendszer, Nem fizetsz elő; Kész!!! -
Magyar nézőpont? És az szerinted kit érdekel? -
hát jah, de a netet így is úgyis ki kell perkálnod, és ahogy írod ehhez képest a game elenyésző...
de túl van ez ragozva már sztem:) -
Nézd, persze, oké, hogyne, alpban megérné. De úgye még ott egy átlagos NET költség ami 12e,- és még tovább lehetne nyögni. Ha nem vetted észre kihagsúlyoztam a Magyar szemmel nézőpontot. -
ja és el nem mondja nekme senki hogy 3k-ba belehal, mert sztem (kieveset mondok direkt) 2 berugásod, vagy 4 macdonaldsos menud fedezi a dolgot:) -
megszoksz vagy megszöksz, ez akét választásod van:) -
marha nagy különbség van egy "jól" megcsinált multi meg egy sima single játék közt, és szvsz havi 3ezer forint ot bőven megér egy játék, ami leköt és folyamatosan frissül, változik
én daoc-m még mindig, mert nem találtam még jobbat, meg még mindg bejön, pedig bétateszter voltam még anno, ami több mint 1 éve volt sztem
mai napig ha belépek élvezem ajátékot, és letud kötni, és emberekkel játszok, sztem ez megér 3k-t havonta:) -
Nem jogos (magyar szemmel) -
3 000 000 $ = kb 75 000 000 0 HUF Havonta HAD NE SAJNÁLJAM MÁR VAZZEG! Ennyiből csak telik azokra a szerverekre és munka erőre. Nem és NEM. Ez még mindig túl sok, már ha Magyar szemmel nézzük. Kicsi Joe -nak biztos megéri (fizetés/arány stb.) Másrészt meg nem valószínű a Magyar szerver: ergo játsz 200-300 pinggel nagy élmény lesz vazzeg, baromi nagy....
Amúgy a legjobb játékfejlesztőnek a Blizzard -ot tartom, ha NEM csak MMO RPG lenne, hanem némi SINGLE (nem némi, hanem állat kirány,faxa écsatöbbi) akkor megvenném eredetibe.. -
Jogos!
-
ja nem, az mar a harmadik :P -
hja hat kell az a penz.. :) mondjuk en se nagyon veszek meg semmit, de csak mert jatszok egy jatekkal 2-3 napot, vagy max 1 hetet, azert nem szivesen fizetnek 12k-t. a masik meg ugye, hogy nem vagyok teljesen hulye, mert miert adnek ki valamiert tobb (tiz)ezer penzt, amikor nem muszaj. :) a masik meg ugye, hogy nyugaton, ahol mondjuk tobbszor annyit keresnek az emberek, na ott is ugyanannyiba kerul (sot gyakran olcsobb is). Ha nem utne ki anyagilag szivesen megvennek mindent amivel jatszom.. :) de azt nem banom, hogy a wow penzes, legalabb torlesztek a blizzardnak az eddigi sok jo jatekert is :D -
radical #121 Asszem Rince mindent elmondott. -
Pasthelod tisztaban vagyok(gyunk?) azzal hogy penzes, es en fizetni fogok erte. Ez nem uj senkinek szerintme aki ide velemenyt ir a jatekkal kapcsolatban, ha belegondolsz abba, hogy egy jatek tenyleg tetszik neked es elvagy vele akkor miertne "ajandekoznad" meg a keszitoket azzal hogy megveszed?
Bar en nem rendelkezem tul nagy eredeti jatek kollekcioval nem engedhetem meg magamnak, de ez az a jatek lesz amit BIZTOSAN meg fogok venni, es tudom hogy jon addig egy nyar ami sok penzt elvisz, ezert mar most sporolok ra. Amuyg meg ott az ingyen 1 honap ami vaoszinuleg itt is lesz, ha nem jon be nem kell fizetni erte. kb ennyi. -
Gumbo #119 mikor kezdődik a WoW bétatesztje?