166754
  • [SiX] Boci
    Tegnap reggel en jot oltem, de azota nem lattam szervert. Mar ejjel a WoW-rol almodok:).
  • rezsofiz
    nekem se sikerult bejutnom még sehova sajnos....
  • Shaman
    pedig szép szülinapi ajándék lenne ha betudnál,mi??:-ppp
  • BaBaPoPo
    Mondjuk ha a próbálkozások számát is hozzávesszük, akkor egyáltalán nem az
  • Davidus
    Miért hihetetlen?:D
  • BaBaPoPo
    Megkérek mindenkit, ha müködö servert talál az azonnal dobja be ide a cimet, mert hihetetlen, de eddig még 1* sem sikerült bejutnom sehova...
  • inecromancer
    varázslatokat be kell hivni a chat ablakba, van egy lista roluk http://www.gotwow.net/spelldb.html itt. Pl: spell 0408 esakkor megkapod az ehhez tartozo varazslatod. Tamadni ugy kell hogy jobb click a celpontra, KOZELfutesz, vagy T betu, es tamad amgatol. Spelleket behuzod a gyorsslotokba, es kattintassal v a szam megnyomasaval hasznalod oket.
    A karakterrel nemtudom mi a baj nekem mukodik tobbfele is:(
  • Andie
    No megvan a loader, fel is csatlakoztam a gotWow-ra, ott voltak egy csomóan, rohangáltak jobbra balra, meg ölték egymást :)
    De ha vért izzadok sem tudok mást generálni, csak ilyen varázsbottal hadonászó karaktert.
    Hogy lehet ütni? Mindegy mit nyomtam, nem üt. Vagy legalább valami varázslat?...
  • Des
    ok:)
  • Davidus
    Nem szenvedek vele mert ugyse lesz netem 1-2 hétig.
  • Des
    Dav ne lámázz:)) gyere icqra inkább :)
  • Andie
    Hm.. köszi minden infót, kezdek okosodni :)
    Világos, hogy alfa, igy is kezelem, csak gondoltam azért 1-2 nyuszi vagy goblin majd pattog jobbra balra.
    A bepillantás jól sikerült, nagyon teccik a game :)
  • dracoon
    Ilyeneket ne kérdezz, az egy játszhatatlan ALFA verzió, csak néhányan erőltetik itt. :)

Csak egy kis bepillantás a játékba, nem több.
  • inecromancer
    -A karaktergeneralas csak az uj loaderrel + gotwow szerverrel mukodik, otthon localban bugos.
    -Azok a cuccok dekoraciok:)
    -Lokalban nincs mire tamadni utni/varazsolni, ez csak internetes szerveren (ahova az illetekes admin bespawnolt szornyeket) lehetseges
    -Szorny csak interneten van, ALTALABAN 0 0 0 100-nal, ez a szokas, neha mashol, erre figyelni kell a chat ablakban
    -A zuhanas olyan helyeken lehetseges amivel a keszitok meg nem vegeztek, tehat nem letezik:)

Ha letoltod az uj loadert amit radical alant (a szuletesnapos fogyatekossag elott:P) irt akkor annak a segitsegevel. Eloszor regisztralod magad a http://gotwow.net cimen, aztan a loaderrel csatlakozol. A szerver nem mindig mukodik, tehat ne keseredj el, ha change realm utan egy ures tablat kapsz:)
  • Andie
    Sziasztok!

Nagy nehezen énis hozzájutottam a game-hez, kicsit beleolvasgattam itt a fórumba, megnéztem a fenti linket, stb.
    Az elmúlt fél órában rohangáltam kicsit a pályán, és van néhány észrevételem, kérdésem hozzátok :
    - fantasztikus szép a grafika, megdöbbentem, hogy futhat ez ilyen részletes texturával, szép felbontásban, stb a gépemen :) (1.6-os amd, gef3 ti200)
    - megvan a feeling rendesen, én diablo fan vagyok, de úgy látom itt is megtalálom a számitásomat. Van hátizsák, varázslat, cuccok, questek, minden.

- Miért nem tudok warriort creálni? Mindegy mit választok, egy ilyen varázspálcás manusom lesz.
    - Miért nem tudok felvenni cuccokat? Ott van mindenfele az épületekeben csizma, mellvért, fegyverek, stb.
    - Mivel lehet ütni / varázsolni / felvenni / letenni, stb? De legalább ezzel a varázsbunkóssal tudnék egyet kettöt csapni - föleg ha lenne mire.
    - Miért nem találkozok 1 db szörnnyel sem? Próbáltam a lent emlitett worldport 0 0 0 100 -at, áttett valami dombos vidékre, de még egy hangyával sem találkoztam :(
    - Hogyan tudnék ezekre a linkben szereplö szerverekre csatlakozni? (letöltöttem a crack-ot is, bemásoltam a fileokat, meg letöltöttem egy abyss.exe-t is, ezzel kéne valamit csinálni?)

Ja, még egy érdekesség : a második percben sikerült kiesnem a világból :) Szépen lobogott az elfem füle, kiváncsi vagyok meddig zuhanna :)

Köszi!
    Nagyon teccik a játék, megyek is, rohangálok még 1 kicsit :)
  • rezsofiz
    Boldog Szülinapot!
  • Mester
    Ez még mindig az a verzió ahol a, ha átállítod a nyelvet angolra akkor is koreaiul van fele?~
    Az a verzió megvolt még anno régebben(azt már néhány hónapja is le lehetett szedni koreai béta keretében) de nem tudtam rászánni magam hogy játszak vele
  • Jockey
    ja az alphat én nem szedtem le amúgy, nem akarom elbaszni az élményt holmi szar alfákkal, amibe semit nem tudsz csinálni, és kimarad a folyamatos fejlődés általi élmény, hogy uj harci skilleket nyersz el, vagy új varázslatokat kapsz
    sztem pont ez alényege egy mmorpg-k, hogy folyamatosan fejlődsz, van miért küzdeni..
  • Davidus
    Bazze nem tudtam regisztrálni
  • Jockey
    :)) sztem le fogom szedni és megnézem
    amúgy mmorpg-k most is, swg+daoczem aktivan, daoc-t bétateszt alatt kezdtem, az nem pár hónapja volt, de azért megnézem, mert kivi vagyok..
  • BaBaPoPo
    THX ALL!
  • Des
    Jockey : ha csak ámuldozni akarsz a grafin, akkor www.lineage2.com , ha le akarod szedni, akkor a lineage II topikban a 2. oldalon van a link, hogy a taiwani open bétát hogy tudod leszedni. Elsőre lehet kicsit bonyinak tűnik, de nem az. És ha már mindenképp mmorpgzni akarsz, akkor ez jobb választás mint a stormcraftos wowalfa szerver.
    Dav, gyere te is:)
  • Davidus
    Ja ha lehet nem látszik de ez egy link:)
  • magus
    TUDTAM, TUDTAM, ANNYIRA TUDTAM HOGY EZ LESZ, DE ANNYIRA, EGYSZERUEN EREZETEM! AMUGY BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT...
  • Dragoner
    :))
  • Ferro_TwL
    De tudtam, hogy ez lesz (de komolyan), mindegy AZERT BOLDOG SZULINAPOT!
  • Dragoner
    faxa
  • radical@work
    Jaj! Nem is emléxem mikor voltam ennyi.
  • Jockey
    khm, nem vagy te kicsit ego babapopo? szivatsz itt minket 3 napig a hülyeségeddel, azt kiderül, hogy a tojáshéjj még a popodon van bazze..
  • Jonny87
    ez most igy fejbevágott... :\
  • BaBaPoPo
    és akkor, eljött a péntek... február 6. ... derüljön hát fény a titokra:

BOLDOG 19. SZÜLETÉSNAPOT, NEKEM!!!
  • Jockey
    des: adsz egy cimet ahonnan leszedhető vagy megnézhető ez a lineage2?
  • Des
    sztem gyertek lineage2zni, nem 2 giga hanem csak 1, és legalább lehet rendesen gamélni vele... bár biztos fun rózsával dobálni a monsztereket, hogy értékes fülbevalók essenek ki belőlük, de wowot sztem megéri hanyagolni amíg nincs itt a béta... stormcraft meg hadd verje magára h milyen ügyesek
  • radical
    Hehe egy csokor virággal szétvertem 3 sárkányt.
  • radical
    Megy a StormCraft szerver!
  • Davidus
    thx
  • Lynx_TWL
    Davidus :)))
  • inecromancer
    logo ird be
    worldport 0 0 0 100
    itt vannak szornyek
  • Ottto
    Hmm. Mondjatok már valamit erről az alfáról. Letölteném, de iszonyatosan sok, és nem biztos hogy megéri. Az üres világon kívül, el lehet jutni valahogy másokhoz???
  • Lynx_TWL
    én kapásból átsétáltam orgrimmarból ashenvalebe:)