World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Viszont a Paladin eredeti skinjének nincs lova, ezért elég fura lenne...
Természetesen a többi Blizzard játékban is lesz valami Warcraft-os apróság a WarCraft III Reforged megjelenésekor.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Picit összetettebb a történet, a Kotakun egy Jason Schreier nevű elég híres tényfeltáró gaming újságíró írt egy alapos cikket idén júniusban arról, amit ki tudott deríten a Blizzard éppen futó projektjeiről.
A lenti "leak" elsősorban ezen a cikken és néhány egyéb leaken alapulva készült, nyakonöntve egy Blizzard hater fanfictionjével.
Mivel ez a "leak" eléggé lehúzza a Blizzardot és most ugye elég Blizzard ellenes a közhangulat a Hearthstone-os fiaskó miatt, ezért az internet most úgy döntött, hogy újból felkapja ezt a "leaket", 4 hónappal a keletkezése után. Mivel az alapja egy alapos, tényfeltáró Kotaku cikk, ezért egyre több és több dolog válik és fog válni valóra belőle, de mivel az már senkit nem érdekel, hogy ezeket Jason Schreier derítette ki, ezért mindenki el fogja hinni azt, hogy a leak hiteles és minden állítás igaz benne a Blizzardon belül uralkodó állapotokat is beleértve.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.29. 09:48:19
Mindíg az első alkalom a legjobb. Ha tényleg nem tudod milyen váratlan fog történni.
Teljesen logikus dolgok történtek... Személy szerint én már akkor kibeszéltem a következő kieg témáját (miszerint N'zoth ki lesz engedve) aminek most elspoilerezték számomra a nevét amikor még az előző kieg se jött ki.
(Szerintem az akinek a telljesen kikövetkeztethető várható kieg neve spoiler az nem is figyeli a történetet.)
Az a személy aki meg vissza fog térni elég várható volt. Az utóbbi események csak még logikusabbá és esedékesebbé tették.
Ebben az esetben ezek a bizonyos "spoilerek" már nem is "spoilerek" hanem csak igazolás arra amire már sokan számítottak.
Persze ez nyilván csak azokra igaz akik úgy gondolkodnak ilyesmiken.
Ez megint csak nézőpont kérdése.
Nekem személy szerint az volt a kedvenc spoiler mizériám mikor a "Chernobil" sorozat "spoilereiről" sírtak az emberek redditen.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2019.10.28. 19:05:00
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.10.28. 18:45:10
Persze sokan mondják hogy az utad értelme nem a cél hanem a vándorlás,ebben lehet is valami mert amúgy rohadtul unnánk az életet,de akkor is szeretném én eldönteni,hogy meg akarom e ismerni a végét ,vagy főbb fordulóit,vagy nem 😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ez nem mindenkinél működik ugyan úgy. De attól hogy valaki utáll valamit lehet hogy csak nem ismeri be.
Viszont én úgy állok a spoilerekhez hogy "tudni akarom" előbb mint más. Ha olyan a téma hogy úgy lövi le számomra a dolgot hogy "még jó hogy erre nem basztam ki pénzt" az amúgy sem zavarna mert előre tudom hogy nem jött volna be.
De ott az az eshetőség is amikor "úúúúúú... na és azt hogy? mi a körítés?" és csak még jobban elkap a Hype.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Van baj, nem kicsi...
The latest research published in the journal Psychological Science shows that knowing the ending of a story before you read it doesn’t hurt the experience of the story. It actually makes you enjoy the story more.
Off vége
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.10.28. 17:33:09
Parasite Eve 2, best game EVER!
Itt pedig egy kis olvasnivaló spoiler témában (nem spoileres 😊 ).
Illetve még egy gyors megjegyzés, lentebb mintha elhangzott volna, hogy berarkják megint a LK-t, milyen fantáziátlan. Igazából a wotlk 11 éves kieg, mire ez kijön lesz közel 12, ennyi idő után szerintem hülyék lennének nem megint hozzányúlni, hisz a mostani játékosbázis egy jelentős részének még úgyse ismerős, a régiek közül pedig sokakat nosztalgia miatt visszacsalhat.
Emlékeztetőül eddig egy olyan kieg volt, aminél aztán tényleg próbáltak minden régi dolgot elengedni, a Pandaria és azt övezte a legnagyobb háborgás.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.10.28. 14:03:08
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Most amit nagyon várok az az RDR2 Pc-n,én például minden apróságról kifaggattam azokat akik játszottak vele.
De MMO-kban is szeretem tudni előre a dolgokat.Szerencsére vannak olyanok akik szivárogtatnak.
STO-ban imádom az ilyen pletykákat,néha már fél évvel vagy egy évvel korábban szivárogtatnak ki infókat.
Viszont ilyen esetben az egyszeri ember védekezik ez ellen, hogy ne sérüljön az elmény, vagyis nem jár internetre, nem jár (szakirányú) topikokba, nem néz fel facebookra, discordra, stb. Egyszerű dolgok ezek, mindenki így tesz. Illetve, nem mindenki, de szerintem Beni is tanult belőle, legközelebb már nem hibázik.
Ha én vagyok ilyen helyzetben, akkor én speciel nem hogy a fórumokat, redditet, bármilyen közösségi és social felületeket kerülöm, de még a general/zone/guild/stb chatet is lelövöm egy-egy mmonál arra az időre. 😊
Ugyan mi a rákot fognak megint ki találni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.28. 12:44:21
Most, ha tényleg megint előveszik a Lich Kinget, az se lesz túl eredeti.
Engem szerencsére nem hat meg a spoiler, főleg, mert sokat már nem várok el a Blizztől.
Másrészt van aki még megtiszteli az alkotókat (és PR csapatot), hogy hagyja, hogy akkor leplezzék le a játékot, és úgy, ahogyan ők szeretnék.
Harmadrészt, ha már fizettem a Virtual Ticket-ért nem szeretnék így 5 nappal Blizzcon előtt is leakeket nézegetni, ezt már igazán ki lehet bírni. Ha van aki akar akkor nyugodtan, de had dönthesse el az illető. Így, hogy az arcomba van nyomva viszont esélyem sincs.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2019.10.28. 09:57:53
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Nekem BfA-ban a fire mage volt a mindenes,ő húzta a repukat exaltedre,ő vitte az összes zóna sztoriját,idióta kampányt vele toltam le.
Az előbb voltam vele öt mythicen.
Kicsit túllőttem a célon,mert elfelejtettem hogy már megvan a 4 ami a heti küdihez kell.<#buck>#buck>
Egy dolog nincs még meg neki,mechagon.Arra sosem találok jó csapatot.
Igaz öszvissz kétszer kerestem.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.09. 23:28:39
már sokszor láttam,h dungeonba direkt firet kérnek
EU Shopból rendeltem, akkor 14 euró volt a szállítás.
Amerikából 50 dollár. A "szép, új" shopban pedig potom 119 euró a szállítás.
Mindegyik rendelésem szoborra vonatkozott.
GG Blizzard, csak gratulálni tudok, hogy így elbasztátok ezt is.
2018 végi rendelésem az EU Shopból (US Shopból korábban rendeltem Sylvanas szobrot):
Régen tényleg minden jobb volt! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.10.09. 21:03:11
Pet esik sok.Pontosan nem tudom mennyi van már,de 25-ös rare petből is van közel 100 darab.
De rengeteg pet van még amit fel kell húzni 25-re,összesen 420 petem van.
Na meg egy rakással még táskában.<#eplus2>#eplus2>
De Bfa küldiket nem igazán szeretem.Meg huszonvalahanyadik alkalommal már unalmas.
Islandon meg izgalmas,mert esik ez meg az.Vagy pet vagy transmog item.