World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Munkatársam épp most küldte át, hogy kiesett neki a hunterek isteni íja. <#idiota>#idiota>
Régi szép idők... <#hehe>#hehe>

Régi szép idők... <#hehe>#hehe>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
működik már.. kis trükkel.. indítsd el a battle netet.. válaszd ki az offline kapcsolatot.. várd ki azt a pár másodpercet majd lépjél rás a play game re..kibaxxa a felhasználó nevet meg jelszót. Írd be újra és élvezd a játékot 😄
azéé elmehetnek a faszba, rengetegen előfizettek a prepatch + megjelenes miatt, majd jol eltolják a megjelenést és nem képesek felkészülni szerverekkel egy kibaszott prepatchre...
Igen,plusz egy vizes ikon.
Tauren dudum nincs,de troll van,neki volt orca.
Tauren dudum nincs,de troll van,neki volt orca.
Nekem csak ezek vannak, kéne lennie mégegynek?
SZERK:
Ahha látom, még egy ikonnak kéne lennie, wtf.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2020.10.14. 19:33:02
SZERK:
Ahha látom, még egy ikonnak kéne lennie, wtf.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2020.10.14. 19:33:02
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én: Áh. Megérkezett a 9.0-ás Pre-patch. Lássuk!
Blizzard: De nem ma!

Blizzard: De nem ma!

Nekem van vízi form is.
Tudom mert két dudunál már beállítottam,kettőnél még nem.
De most nem tudom meg mutatni.
Más játékkal játszom,de majd megmutatom.
Most max a joined trillem foltjait tudnám megmutatni.<#vigyor>#vigyor>
Tudom mert két dudunál már beállítottam,kettőnél még nem.
De most nem tudom meg mutatni.
Más játékkal játszom,de majd megmutatom.
Most max a joined trillem foltjait tudnám megmutatni.<#vigyor>#vigyor>
Hol van ilyen?
Jobb felul nekem cow, bear, cat, flight, travel form van. Egyikben sincs orca meg ilyenek.
Jobb felul nekem cow, bear, cat, flight, travel form van. Egyikben sincs orca meg ilyenek.
De.
Orca és sima.
Orca és sima.
Swimming formot nem lehet választani? Próbáltam, de olyan nem volt.
Pedig mintha láttam volna képeket róla.
Pedig mintha láttam volna képeket róla.
Amit észrevettem hogy dudunál se a fist se a dagger nem került be a transmogba.. ja és egykezes mace se.. furi.. egyedül a legendás tőr van.
Én is észrevettem hogy mintha olyan formok is meglennének amik nem voltak.
Úgy látom ennyi volt. Le van az aut szerver halva.
Azért köszi 😄 Gyorsan még annyit tudtam, hogy gyönyörűen megváltoztattam a boci druidomat. Érdekes módon elérhető volt a tüzes feral form. Nekem nincs meg a tüzes feral form.
Azért köszi 😄 Gyorsan még annyit tudtam, hogy gyönyörűen megváltoztattam a boci druidomat. Érdekes módon elérhető volt a tüzes feral form. Nekem nincs meg a tüzes feral form.
Megérkezett a Pre-Patch az EU szerverekre is!
Jó játékot!
Jó játékot!
Én a tavalyi vaspofa mountot szeretem.
Lila mount nekem kicsit izés.
Nem nagyon használnám.
Ha tudnád mennyit próbáltam már le szedni a lila színt a Vanguard carrieremről,de akármit csinálok vele,valamennyi lila marad,mert az az alap színe hogy a ragya verné meg.Pedig az egyik legszebb carrier lenne,ha le tudnám róla szödni a lilát.
Lila mount nekem kicsit izés.
Nem nagyon használnám.
Ha tudnád mennyit próbáltam már le szedni a lila színt a Vanguard carrieremről,de akármit csinálok vele,valamennyi lila marad,mert az az alap színe hogy a ragya verné meg.Pedig az egyik legszebb carrier lenne,ha le tudnám róla szödni a lilát.
ízlések és.. Invicibleszerintem 😄
A gyűjtői változatokat kiküldték, a kiegészítő pedig egyszer majdcsak megjelenik.

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.13. 20:26:55

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.13. 20:26:55
Ma másfél óra rajzolgatás után meglett a maze!
HOLNAPTÓL FLYING MOUNT!

HOLNAPTÓL FLYING MOUNT!
azért a pre patchba nem sok minden lesz
Gyakorlatilag egy új játékot kapunk 😄 nem tudom holnap hánykor adják be.. remélem már reggel..
igen a tizenharmadika egett be az agyamba
Kedden?
Mindig szerdán jön újdonság szerintem.
Mindig szerdán jön újdonság szerintem.
oh en abban a tudatban voltam, hogy mar este pre-patch 😞
Jah azt tudom hogy a legendás Íj transmogolható,kb 60-as szinttől az van karimnak.
De azért sajnálom légiós legendary-kat,TW-ben eddig jók voltak.

De azért sajnálom légiós legendary-kat,TW-ben eddig jók voltak.

Nem fognak élni, viszont skinben jók lesznek pl a legendás íj ami sunwelben esik eddig nem volt használható.. illetve most már megkötés nélkül lehet transmogolni a légiós legendás fegyvereket. +1 a dudu skinjei sem függenek már ettől sem a haj színétől.
És ahogy olvastam lesznek új legendás cuccok amiket lehet craftolni/szerezni 8 db ebből lesz olyan ami egy az egyben a légiós volt.
És ahogy olvastam lesznek új legendás cuccok amiket lehet craftolni/szerezni 8 db ebből lesz olyan ami egy az egyben a légiós volt.
Az az addon szart se ér, jobb esküszöm ha felkészülsz pár óra rohangálásra amikor van szabadidőd. Én azzal próbáltam rajzolni, de teljesen belekavarodtam az első 20 perc után.
Azt nem tudom most mi lesz a legendarykkal.
Most húzok egy Timewalkingra tervezett huntert,úgy szerettem volna hogy BC-s legendary íjjal és légiós legendarykkal,de a pre patch után a légiós legendaryk többé már nem működnek.
Ugye a légiós legendaryk 115-ös szintig voltak használhatók,utána meg hóttak,de ha timewalkingba mentél működtek.
De most ezek a gyökerek mindent összekutyultak.
Most húzok egy Timewalkingra tervezett huntert,úgy szerettem volna hogy BC-s legendary íjjal és légiós legendarykkal,de a pre patch után a légiós legendaryk többé már nem működnek.
Ugye a légiós legendaryk 115-ös szintig voltak használhatók,utána meg hóttak,de ha timewalkingba mentél működtek.
De most ezek a gyökerek mindent összekutyultak.
Én próbáltam rajzolni, de elcsesztem mert felvettem a cuccokat és helyére raktam őket. A végén kettő maradt, futkároztam cicaként 30 percet aztán feladtam. Holnap megint rajzolgatok, illetve van egy ilyen addon, amivel tudok mapot csinálni... csak ezúttal nem veszek fel semmit, amíg meg nem találom minedgyiket.
Megcsináltam. Először mapet rajzoltam, utána rájöttem, hogy retardált vagyok, fogtam egy feral druidot és macska formban kb 3 órát rohangáltam körbe és egyszer meglett.
Nem bánom,120-as kariból is van vagy 30.<#vigyor5>#vigyor5>
Valaki csinálta Lucid Nightmare mountot? KÉT ÓRÁT bolyongtam mazeben és nem tudtam megcsinálni. Holnap újra próbálom.
Egyébként hétvégén hallow end event,lehet menni oda is fejlődni,de jövőhét szerdától BC Timewalking event.fejlődésre az is tökéletes.
Elvileg jönni fog valami event is,amivel nagyon jó cuccokat lehet szerezni.
Van a kezdő szint. 1-10 ig aztán választasz hogy Chromi vagy sima szintezést szeretnél. A sima szintezés akkor csinálod a q kat mit régen bár más zónaelosztásban lesznek. Ha Chromit választod akkor választas egy kieget amiben a story linet kell végigvinni. Ezek 10-50 ig tartanak és utána jön Shadow ami 50-60 lesz. Ugyhogy gyakorlatilag szerdától a max szint 50 a kiegig. Jah a wowhead en le van írva minden.
Legion idején játszottam utoljára, szóval jó is ha elsőre a bfa területre kellene mennem.
Ha x éve nem játszott, akkor gondolom nincs max szintes karija. Szóval nem mehet ahova akar.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Zsír, köszi!😊
Igen,a fix kezdőhely csak azoknak szól akik új játékosok,veteránok ezután is ott kezdhetnek ahol akarnak.
Az új kezdőhely állítólag nagyon klassz,meg az új kezdősztori is.
Ha elérted a 10-et mehetsz ahova akarsz.
Az új kezdőhely állítólag nagyon klassz,meg az új kezdősztori is.
Ha elérted a 10-et mehetsz ahova akarsz.
Sziasztok!
Én is lehet hogy most X év után visszatérnék a játékba.
Jól értelmezem, hogy ezzel az új szintezéssel:
- lesz egy új fix kezdőhely, ahol lvl 10-ig fejlődök,
- utána 10-től 50-ig abban a kiegben amit választok (kivéve elsőre),
- így az 'alap' wow fejlődés, a korábbi 1-60 teljesen kiesik?
Nekem ez utóbbi lenne a legfontosabb, mert azt már rohadtul untam korábban is..
Én is lehet hogy most X év után visszatérnék a játékba.
Jól értelmezem, hogy ezzel az új szintezéssel:
- lesz egy új fix kezdőhely, ahol lvl 10-ig fejlődök,
- utána 10-től 50-ig abban a kiegben amit választok (kivéve elsőre),
- így az 'alap' wow fejlődés, a korábbi 1-60 teljesen kiesik?
Nekem ez utóbbi lenne a legfontosabb, mert azt már rohadtul untam korábban is..
Szerdától.