World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
jah lvl50-es haverral aki húz nem? 😊
# Greater focus on outdoor PvP

kivi vagyok nagyon

anti hero

3honap inkabb 1 honap 0rol -> lvl50 + full cappelt kari a legjobb cuccal : )

anti hero

Martin576
Na, ma elkezdtük Nefariant pofozni - hát van egy kis káosz, amikor leszáll...

Lynx_TWL
valaki nagyon kemény csata kiáltásokat hallat😊

๏̯͡๏﴿

s0n1c

na erre kíváncsi vagyok

# More world events and holidays

ez az mégtöbb holydayt 😄

# Fee-based character transfers jeee

ideje volt már 😊 bs low pop lesz <#eplus2>

s0n1c
pedig most néztem egy rvr múvit, istenem... wannabe there
TVelvet
full zöld geares warriorok?😄 nemis tudtam, hogy az evil eye ban meg a többi mc/bwl farmoló guildban a warriorok zöldben jarnak 😊

Haggyadma..
s0n1c
tolnám én, de nincs kedv 3 hónap alatt felhúzni lvl50-re a karit /cry
lol aki a wowban pvpt szereti az inkabb menjen daocozni ott ugyis mindig letszm hiany van a pvp meg fenyevekkel jobb ;G

anti hero

The Garrett
# Fee-based character transfers enis erre várok 😊
guildtarssal lebeszeltem hogy összerakjuk 1 accountra a karikat es felvaltva jatszunk majd. 😛

aztan ha mind2en végképp ráununk akkor WTS account with 5x level 60 full epix char. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
Looking further into the future, here are some of our major goals for 2006:
# In patch 1.11: Naxxramas! – the massive necropolis floating above Stratholme, home to Kel’Thuzad
# More content tailored for casual level 60 players
# Talent improvements for the remaining classes; Shaman, Rogue and Mage
# More world events and holidays
# Fee-based character transfers
# Improved forums and web sites, including more interactive content such as the PvP Honor rankings and the Ahn’Qiraj War Effort pages
# A new data centre and continual upgrading of the existing ones to accommodate for the tremendous growth in Europe

# Fee-based character transfers jeee

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
^^<#eplus2><#idiota>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
aham 😊 ajánlom a friss 60-as zöld geares warriorokat ellenfélnek neked, mint rugo... jó pvpzést!
Lynx_TWL
pvpben csak az a probléma, hogy rákényszerít instára. abba is hagytam amikor túl sok tier2es hordás tûnt fel ABn. esélyem nem volt bugylibicskával.... elgörbült a hegye amikor ambusholni akartam 😊

Lynx_TWL
hát karácsonyi event, meg lunar festival elég kemény content bwlhez képest😄

TVelvet
Nemtudom, de én a pvp miatt szeretem ezt a gamet.. Azért többjátékos.. A loot a 40 fõs instákban csak körítés, hogy jobban mennyen a pvp... mindig találsz megfelelõ ellenfelet.
s0n1c
kívól=kívül
s0n1c
az meg aztán sokkal jobb, hogy boldog-boldogtalan is nefariant farmolja atm..., sûrûbb patchelés valóban jó ötlet lenne, csak nézd meg 1 év alatt mennyire volt sûrû, bwl-en kívól (amibõl a lootok ha jól tudom, már releasekor benne voltak) milyen (komoly) content került bele a game-ba?
A mage annyibol jobb, hogy legalabb latod a csatat es nem allandoan a mob seggeben turkalsz. 😄
De valtozatosabbnak nem mondanam. 😄

Viszont mar bwl-ben is volt arra utalo jel, hogy a dd classoknak nagyobb felelosseget es nagyobb izgalmakat akarnak adni. Ugy tudom aq-ban is lesz jopar ilyen boss, remeljuk minel tobb.

Darton (Eu-TN http://penemy.sytes.net)

s0n1c
lehet nem látom meg 😊 még nem tudom...

Olyat velemenyem szerint nem lehet. 😊 Persze ez is relativ, mert valakinek 2 het valakinek fel ev. Az mennyivel lenne jobb, hogy a leggyorsabbaknak 2 honap lenne es tobbieknek meg egy ev? Inkabb gyakrabban kellene uj instakat berakni, es nem ubernehezeket, ami a legtobb jatekosnak elerhetetlen.

Olyan nehez instat csinalni, ami tobb honapig tart a legelvakultabbaknak is csak olyan bossokkal lehet mint a regi Vael, de az szinten elrontana a jatekelmenyt, hogy csak fel-egy ora raideles lenne naponta. Ha nincsen ilyen fal beteve az instaba es nincs korlatozva a probalkozasok szama, akkor lehetetlen annyira lelassitani a kipucolast. Ezert jobb otlet a surubb patcheles.

Es AQ nem ket het lesz a legutobbi ertesuleseim szerint, meg nekunk sem. 😉

nah majd meglatod😊

s0n1c
1. sokkal nehezebb nem lehet, mint bwl és az se volt több 3 max 4 hétnél ahogy emléxem (joh nem 2 akkor hanem 4)

2. 😊
Sonic:
1. amennyiben 2 hét alatt kipucolod az uj keményitett AQt körbenyalom a makkod. 😊

2. magussal nagy élvezetes bwl, lövök ha hallom wipe meghalok, ha aoevan meghalok. Az összes instaba a tank es a healer az akinek van vmi komolyabb dolga is ezert oda kell figyelniük. Szerintem. :/

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

s0n1c
😊
Lynx_TWL
istenem ilyen egyszerû a válasz: conjure water😄

Lynx_TWL
kisebbségnél én is a kevesebb emberre gondoltam.

s0n1c
még mindig várom a megdönthetetlen érveket, hogy miért változatosabb egy mage bwlben, mint egy rogue
s0n1c
"Nalam a jatek ujdonsagainak megismerese szamit, ahhoz pedig elengedhetetlen, hogy jol fel legyek szerelve."

és mik ezek az újdonságok? aq 2 hétig kb. aztán? nem lenne egyszerûbb egy olyan instat csinálni, ami bazi nehéz és nem 2 hét alatt de 2 hónap alatt se tudod végigverni...?
A kisebbseg nem a kisebb instakat jelenti 😊, hanem hogy kevesebb ember igenye. Felolem barkinek lehetnek istencsaszar cuccai, csak az kicsit elrontana a jatek egyensulyat, ha sokkal kisebb erobefektetessel ugyanolyan rucikat lehet osszeszedni.
Nalam a jatek ujdonsagainak megismerese szamit, ahhoz pedig elengedhetetlen, hogy jol fel legyek szerelve.

Lynx_TWL
miért baj az, ha a kisebbség felé tolódik a hangsúly? az a baj, hogy kevesebb emberrel is jó cuccokat lehetne elérni? ez ne legyen mert nem fair 40esekkel szemben?
na akkor nálad is csak a loot számít? 😄

Az a gond szerintem, hogy nem tapasztaltad meg mc-t es zg-t full kekben, bwlt-t felig mc epicben (ugy ertem, hogy mindenki abban van). Igy hogy belecsoppenel a joba, ahogy Ticlin is mondta, nem csoda hogy nincs kihivas szamodra. Kar hogy nem vartad meg AQ-t.

Nekem attol nehez egy insta hogy nem ismerem, nem attol hogy 5-10-40-100 fos. Viszont az egyertelmu, hogy egy 5foset gyorsabban meg lehet ismerni, mint egy 40foset. Ergo egyertelmu, hogy 40foset csinalnak, mert az nehezebb, izgalmasabb hosszu tavon.

Ugyanolyan felkeszultsegu embereknek ugyanakkora befektetessel messze konnyebb es gyorsabb az 5-fos. Miert lenne ugyanolyan a loot? (Csak full epiceknek 5fost csinalni, pedig nem lenne tul kedves.)

Sajnos minden begyakorolt resz a jatekban unalmas, ezert kellene gyakrabban ujitani. Ami nem azt jeletni, hogy el kell tolni a hangsulyt a kisebbseg igenyei fele.

En tuti nem fogok unatkozni AQ-ban egy par hetig, es addigra kijon Naxxramas remelhetoleg. Ha ilyen utemben jonnenek a patchek, akkor a legtobb guild nem unatkozna, akik meg mc-ben meg bwl-ben szenvednek, azok meg most sem unatkoznak. Azokrol pedig mar irtam, akik nem szeretik a raidguildeket. 😊

Davidus
Ami élvezetes(számomra.. lehet hogy én vagyok a hülye) ott szar a loot. Ami meg nem ott meg über😛 Amúgy nekem ZG nagyon bejön. Teljesen hepi lennék ha 20 fõ lenne a max😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
4 epic 4 kék

V9ykn8_TZL0

Davidus
1.10 ben jön egy új 8 darabos set amit a régi 5-10 fõs instákban kell összeszedni.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ne attol legyen nehéz egy insta hogy 1 hetet kell várni rá hanem attol hogy nehéz😄 A 40 fõs instance meg nem tudom melyik Blizzardos fejébõl pattant ki de vissza kéne tuszkolni neki egy péklapáttal. Nem elég hogy nehéz összehozni egy 40+ emberes guildet de még az fps is alacsony egy 40 fõs raid alatt😊

V9ykn8_TZL0

Nem nagy erobefektetes mar nekunk, viszont nincs is semmi lootunk. 😊

Sem az 1.10-ben sem a kiegben nem fog valtozni ennek a retegnek a sorsa tudtommal, szoval vagy nezetet kell valtani vagy jatekot.

PiszkosFred
Akkor most mi is a baj? Hogy a legtöbb isntance programozható és 99%ban ugyanazt csinálod végltelenségig, vagy hogy a lootok minõsége nem nõ ha csökken mondjuk a résztvevõ játéksok száma? Mert kétségtelen hogy a legtöbb instance csak akkor izgalmas, ha valaki megunja és direkt hibázik 😄 vagy mondjuk egy teljesen új serveren ahol az embereknek a healer a spirit healert jelenti, és a tankról a t62es orosz csoda jut eszébe... Na ott vannak még izgalmak ;]

Egyébként egyetértek, az egész mostanra olyan, hogy egy ügyes scripttel a gép magától végigírtja, miközben én filmet nézek...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ettol meg nincs ertelme az MMO-knak 😄
Akik komolyan veszik azoknak ott vannak a 40fosok, akik nem azok meg a kisebbekkel is szenvednek.
Es akik ugy veszik komolyan, hogy nem akarjak megerteni, hogy ez multiplayer, azoknak kicsit kevesebb figyelmet szentelnek a jatek keszitoi, ugyanis alig vannak a kezdo es a keveset jatszokhoz kepest. Ha ez nem eleg, akkor van szamtalan solo jatek.

Davidus
Tedd a szívedre a kezed és mond hogy MC nagy erõbefektetés😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
A kis instáknak semmi közük a solozáshoz. Ugyanolyan csapatjáték mint MC csak nem kell rá napokat várni hogy reseteljen. Meg persze könnyebbek is😊 Cserébe fos a loot ami miatt csak a friss hatvanasok járnak. Szerencsére 1.10ben ez vátozni fog. Bár remélem hogy nem csak a loot változik hanem a max playerek száma is.

V9ykn8_TZL0

Most a kihivas kell vagy a loot? Mindkettot csak 40 fovel lehet elerni, nehogymar kevesebb erobefektetessel, ugyanazt el lehessen erni.

Davidus
Hiába mész 3 emberrel DMbe attol még nem lesz jobb a loot. Egy olyan rendszer nem lenne hülyeség hogy minden bossnak lenne 3,4 meg 5 emberes loot táblája😊 Akik öten kinyírják Rendet azoknak igenis essen MC szintû cucc.

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
szép szép, de ettõl még nincs több értelme 40fõs instáknak

Nem hiszem, hogy ebben a jatekban valaha is a kisebb instakon lesz a fo hangsuly; megha bele is fognak rakni egy parat, mert sokan elvezik a solozast (en speciel a main es az altkarakterek felhuzasa soran eleget soloztam). Ugyanis nem veletlenul MMO, es a minel magasabb szintu szervezettseg a celja. Szerintem meg igyis tobb lehetoseget nyujt a maganyos jatekra, mint a legtobb MMO.

Ha valaki a kisebb letszamu megprobaltatasokat elvezi, akkor kevesebb fovel kell lemenni, mint ahogy az insta engedne es extrem osszetetelben, csak a fantazian mulik. (5fos UBRS, 3fos DM east, full druida Strat, shadow priest tank)

Az 5-10-20 fos instakat mar vegegszenvedtek altalaban az emberek, es aki meg uj ebben a jatekban, annak meg valoszinuleg most is kihivas. A 40 fos instakhoz mar egy magasabb szintu szervezettseg kell, amit picit nehezebb elerni, mint egy pug-ot osszehozni. Egy 40-es raidet levezetni es megszervezni sokkal nehezebb mintegy nyomi kisinstat, csakhat azoknak akiknek mar rutinja van tenyleg nem nagy szam, ugyanugy mint a kisebbek szervezese. Az egesz a jatektapasztalaton mulik, ha valaki mar minden contentet megtapasztalt, annak csak az ujdonsagok jelentenek kihivast.

Strat meg kb annyira nehez, hogy meg a regit is lehetett 4 fovel es macitankkal csinalni.

Azok a guildek, amik nincsenek megszervezve Scholot raidelnenek 40fovel, ha lehetne, igy meg csak 10fovel nyomjak 40 wipe-al, ahol a 12 eves "Verpistike" a parancsnok.

Hidd el, hogy amikor BWL-ben eloszor nyomtuk le a bossokat senkinek nem volt, es amikor AQ-ban elsokent nyomjuk majd le a bossokat senkinek nem lesz egy rossz szava sem a pve talentbuildek ellen.

Ha valaki kihagy egy-egy lepcsofokot a tapasztalatszerzesben , es rogton a melyvizbe csobban, az tenyleg zavart allapotba kerulhet es azt hiheti, hogy nincs kihivas az ugynevezett high-end contentben, pedig csak elszalasztotta azt az idoszakot amikor annak a csapatnak meg kihivas volt.

fõleg úgy hogy azis 10es lesz :>