World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudod hany embernek nincs 60.-as karaktere, raadasul ha hiszed ha nem, mindenki felvitte egyszer es elhiszed hogy nem kerdeztek vegig?! Az onallosag egy jo dolog, probald ki.

Fikazni lehet Sleepet, de ettol fuggetlenul:

READ THE F*CKING MANUAL, nagyon hasznos. Minden info amit tudni kell fent van a wow.allakhazam.com, www.thottbot.com, www.worldofwarcraft.hu v. .com, www.wow-europe.com valamelyiken.

Csak info gyanant mondom, a forum nem helpdesknek lett kitalalva. Neha be lehet kerdezni, de te kb. minden hozzaszolasodba (naponta) kerdezel valamit, ami teljesen trivialis, ha 10 percet forditasz arra, hogy utananezz. Persze sokkal kenyelmesebb ide tolni egy 2 soros kerdest.

Gz Twinhez Devil 😊

The Garrett
<#taps><#taps>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csak egy csoportos int buffot nyomtak rajta? Hm... Kár. Jobb lett volna egy AoE erõsítés :-)
Davidus
LOLL

V9ykn8_TZL0

Botond
Tuggyuk.
Az Arcane Brilliance a csoportos int buff... lol

TDC Geronimo
<#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Thalrog
<#ijedt> <#vigyor>

Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP

pucéran egy mage azért nem oszt olyan nagy dmg-et😄

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

jah erõsítették:
Arcane Brilliance - Range and area of effect increased.

amgyúmeg most próbáltam elöször, és igencsak tetszett =P

Az 1.10-ben erõsítenek rajta vagy mi?
Nem vágom ezt mire írtad. Nekem leírhatnád, engem nagyon érdekel.
Köszönöm.
leírtam a véleményem, nem kezdtem semmit.<#wow3>

Miért, mi van a mage-el test szerveren?
Jó, igazatok van.
Azért kérdezek hogy tudjam. Persze logikus, az aoe miatt fõleg. Hát tanulnom kell még na :-))
Most nagyon kell a lé majd a mountra (az összeset átküldtem a hunteremnek és elköltöttem mountra), mert lvl37-en 10 aranyam van úgy hogy mining/skinning 2 hétig :-(( Adhatnátok 100g-t csak úgy :-)
antgecc
Devil... már megint kezded? Ne mááá... és még Wildort fikázza mindneki a nyavajgásért? <#szomoru1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

hát ez lol... kipróbáltam maget test serveren... én is szeretném hogy a lockom egy szál f*szban ilyen dmget nyomjon, ráadásul ennyi def spellje legyen <#szeret><#sniffles>

Meg van bocsátva. De tényleg nagy marhaságokat írtál <#idiota>
Feral druid farmolni <#vigyor5>, pláne mágussal összehasonlítva...

Hát akkor sry de nem segíthetek :-(
A 60-as mage neked hogy van talentelve? Én egyenlõre fire/arcane, de azt olvastam hogy sok mage átmegy frost/arcane-ra 60-on.
GanXstaZoleeWrk
van egy 60as mage-em BSen es egy 60as Warrim ragnaroson de nem eladó egyik sem. Mage-et csak 60ast vennek, akármilyen felszereléssel ragnaroson.

GanXstaZolee#2709

Neked milyen és hányas karid van?
Nekem van mage (lvl37) a ragnaroson, és ha tudsz olyat ajánlani ami tetszik, lehet róla szó. Esetleg egy lvl45+ priest?
GanXstaZoleeWrk
tudsz eladót? <#idiota>

GanXstaZolee#2709

Botond
Farmolni vegyél feral druidot. <#zavart1>
GanXstaZoleeWrk
Nincs vkinek eladó accountja mage alliance ragnaroson?

GanXstaZolee#2709

agreeked

anti hero

Friczy
<#beka3>

keep walking... www.artum-inferniti.net

Botond
Köszönjük neked egyszerû lélek,hogy megismerhettük "gondolkodási" mechanizmusod. <#hehe>
Friczy
A pórnép sajnos ilyen. <#beka3>

Friczy
<#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1>
<#zavart1><#zavart1><#zavart1>
<#zavart1>

HALÁÁÁL RÁÁÁÁÁ! HALÁÁÁÁÁÁÁL! ^^

HÉÉÉÉ emberek, jól van, jól van :-))
Nehogy leharapjátok már a fejem :-))
Elhiszem amit mondotok, nem akartam senkit és senkinek a karakterét fikázni. Azért írtam hogy ez az én véleményem, és kérdezzen meg Titeket mert ti jobban vágjátok. Akit megsértettem volna attól elnézést kérek. Engem egy dolog érdekel, az pedig hogy minél elõbb megnyomhassam az Enter World gombot :-))
GanXstaZoleeWrk
foggalmad sincs milyen a játék 60on de már tanácsotkat osztasz ráadásul pont olyasmirõl amirõl foggalmad sincs. 😊 mage az egyik legjobb famrolós kaszt mint ahogy az alábbi példa mutatja, gyorsan nagy sebzest nagy terülere. Ennel több nem kell.

GanXstaZolee#2709

TDC Geronimo
Ugye ezt te se gondoltad komolyan? 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

csak tudni kéne használni... :\

ha valakinek kene,
leltem
Valamelyik nap eastern plaguelandson szambáztam a palámmal fent a kastély mögött, ahol két hármasával ácsorog az 56-58-as nem elit népség. Na mondom jól megnézem a thoriumot a bányában, szépen besétálok, kényelmesen megeszem a népeket, két-három megy egyszerre. Mit nekem három mob. Nyomom már vagy 5-6 perce, egyszerre elsuhan egy lovas... Na mondom nem érdekes, kínai farmer, körbenéz hog van-e bánya oszt megy is... Lenyomtam az aktuális mobjaimat, látom ám hogy emberünk egy mágus, leszállt a lóról, és épp a következõt csinálja:
A körbelovaglással összeszedte a környék összes mobját, akik már szépen rendezetten álltak egy helyen frost novában, és éppen erõsen aoézta õket. El is tellt kb. 10 másodperc, majd az összes mob szépen elfeküdt. Emberünknek a lootolás tovább tartott mint a combat... Na itt el is ment a kedvem az egésztõl, inkább nyomtam egy hs-t...

The Garrett
nem is, én legalább 20 mobot(tyrs hand elite) megölök a druidaval felora alatt 😄DDDD

az viszont tény hogy közben nem kell megállni manazni, mert 1x healelek magamon, aztan mire meghal a mob visszatöltödik a mana 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Friczy
'..na ezt is felejtsd el!' <#vigyor>

Pedig atom lehet fél óra alatt 10-12 mobot 'leferalozni', és még inni sem kell utánna mint a mage-nek.. Igaz a mage ezt 30 sec alatt teszi meg. Tiszta sor hogy farmolni alkalmatlan. <#nyes>

QuippeR
hunter mellett a legjobb solo karakter a mage. a frost nova és blink például nem csak menekülésre jó. nagy damage-et lehet ám kiosztani, miközben a mob álldigál a távolban mint a jógyerek.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

antgecc
Utsó mondtaom rosszul fogalmaztam meg. Helyesen: Ja és hogy fõleg imp-el durva a lock... na ezt is felejtsd el.

Kéne az a vip... 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Lehet, hogy igazad van és mindenki más, aki legalább 1 éve játszik már és fél éve 60-as karija van téved, mikor azt mondja, hogy az egyik legjobb farmoló kaszt a mage.

Ja és hogy a lock durva, fõleg ha imp-je van... na ezt is felejtsd el.

Hát nem tudom... Ha a mage mellett nincs valami támogató, akkor nem olyan kemény. Persze nem hal meg mert elmenekül (frost nova, blink, poly), de hatékonyan farmolni szerintem jobb egy feral druiddal mint egy mágussal.
QuippeR
az utolsó mondatodat felejtsd el. örökre.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lorenar a mage és a feral druid közt gyötrõdik. Ismerem õ IRL és nem fog se papot se lockot indítani. Amúgy a lock tényleg kemény ha imp van nála.
Én azért ajánlottam a feral druidot mert pvp-ben iszonyít kemény, instába is viszik a buffok, a heal miatt, meg azért egy feral druid tud kemény sebzéseket osztani. Igazán csak a pap jelentett nekem eddig gondot, a mage-el viszont estem keltem BG-ben. Persze a mage nélkülözhetetlen, de néha kell szólózni is, akkor viszont a mage harmatgyenge szerintem.
valakinek van az 1.10-es teszthez linkje? marmint a blizz downloader-hez, ami leszedi az 1.10-es teszt klienst
GrandFather OUUzling down ~
jó kis shaman cucc ez egy ally guildnak 😄D

antgecc
Hm.. érdekes. Kevesebb van belõle, mint papból, ez lehet, hogy igaz, de láttál már olyat, hogy LF1M need lock? Valószínû, hogy igen. Hetente mondjuk 3-mat. LF1M need priest? Naponta 50-et sztem...
Lehet, hogy több priest van, de sztem így is kevés.

Lorenar: A legjobban a warlockot ajánlom. PvP-ben a legjobbak között van (hirtelen nem is tudom mi jelent neki nehézséget... talán a shadow priest), és kevesebb van belõle mint papból, tehát számíthatsz arra hogy csapatban mindig nagyon szivesen látott leszel.
Eddig hatvanasom van három, egy warrior, egy rogue, és egy warlock, és így ezeket összehasonlítva ez a tapasztalatom.
:-)
Ja. Elég fura gyerek, de majdcsak visszaviszi valaki a napközibe :-))
Lorenar!
Szerintem feral druidot vigyél, tapasztalat hogy papon kívül nem nagyon van ellenfél. Még a pala ha jó cucca van. De ha maciformban meglesz a heal akkor kõkemény a feral druid. A catform meg nagyot sebez.
De inkább várd meg a többiek véleményét, én nem vagyok profi, de vannak itt olyanok akik vágják már nagyon. Szóval ez az én véleményem, de a többieket is hallagsd meg :-))
Botond
Nem hiányozhat egyetlen szellemifogyatékos ninja kelléktárából se!