World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fikazni lehet Sleepet, de ettol fuggetlenul:
READ THE F*CKING MANUAL, nagyon hasznos. Minden info amit tudni kell fent van a wow.allakhazam.com, www.thottbot.com, www.worldofwarcraft.hu v. .com, www.wow-europe.com valamelyiken.
Csak info gyanant mondom, a forum nem helpdesknek lett kitalalva. Neha be lehet kerdezni, de te kb. minden hozzaszolasodba (naponta) kerdezel valamit, ami teljesen trivialis, ha 10 percet forditasz arra, hogy utananezz. Persze sokkal kenyelmesebb ide tolni egy 2 soros kerdest.
Gz Twinhez Devil 😊
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
Arcane Brilliance - Range and area of effect increased.
amgyúmeg most próbáltam elöször, és igencsak tetszett =P
Nem vágom ezt mire írtad. Nekem leírhatnád, engem nagyon érdekel.
Köszönöm.
Azért kérdezek hogy tudjam. Persze logikus, az aoe miatt fõleg. Hát tanulnom kell még na :-))
Most nagyon kell a lé majd a mountra (az összeset átküldtem a hunteremnek és elköltöttem mountra), mert lvl37-en 10 aranyam van úgy hogy mining/skinning 2 hétig :-(( Adhatnátok 100g-t csak úgy :-)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Feral druid farmolni <#vigyor5>#vigyor5>, pláne mágussal összehasonlítva...
A 60-as mage neked hogy van talentelve? Én egyenlõre fire/arcane, de azt olvastam hogy sok mage átmegy frost/arcane-ra 60-on.
GanXstaZolee#2709
Nekem van mage (lvl37) a ragnaroson, és ha tudsz olyat ajánlani ami tetszik, lehet róla szó. Esetleg egy lvl45+ priest?
anti hero
<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
<#zavart1>#zavart1>
HALÁÁÁL RÁÁÁÁÁ! HALÁÁÁÁÁÁÁL! ^^
keep walking... www.artum-inferniti.net
Nehogy leharapjátok már a fejem :-))
Elhiszem amit mondotok, nem akartam senkit és senkinek a karakterét fikázni. Azért írtam hogy ez az én véleményem, és kérdezzen meg Titeket mert ti jobban vágjátok. Akit megsértettem volna attól elnézést kérek. Engem egy dolog érdekel, az pedig hogy minél elõbb megnyomhassam az Enter World gombot :-))
GanXstaZolee#2709
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A körbelovaglással összeszedte a környék összes mobját, akik már szépen rendezetten álltak egy helyen frost novában, és éppen erõsen aoézta õket. El is tellt kb. 10 másodperc, majd az összes mob szépen elfeküdt. Emberünknek a lootolás tovább tartott mint a combat... Na itt el is ment a kedvem az egésztõl, inkább nyomtam egy hs-t...
az viszont tény hogy közben nem kell megállni manazni, mert 1x healelek magamon, aztan mire meghal a mob visszatöltödik a mana 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Pedig atom lehet fél óra alatt 10-12 mobot 'leferalozni', és még inni sem kell utánna mint a mage-nek.. Igaz a mage ezt 30 sec alatt teszi meg. Tiszta sor hogy farmolni alkalmatlan. <#nyes>#nyes>
keep walking... www.artum-inferniti.net
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Kéne az a vip... 😊
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ja és hogy a lock durva, fõleg ha imp-je van... na ezt is felejtsd el.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Én azért ajánlottam a feral druidot mert pvp-ben iszonyít kemény, instába is viszik a buffok, a heal miatt, meg azért egy feral druid tud kemény sebzéseket osztani. Igazán csak a pap jelentett nekem eddig gondot, a mage-el viszont estem keltem BG-ben. Persze a mage nélkülözhetetlen, de néha kell szólózni is, akkor viszont a mage harmatgyenge szerintem.
jó kis shaman cucc ez egy ally guildnak 😄D
Lehet, hogy több priest van, de sztem így is kevés.
Eddig hatvanasom van három, egy warrior, egy rogue, és egy warlock, és így ezeket összehasonlítva ez a tapasztalatom.
Ja. Elég fura gyerek, de majdcsak visszaviszi valaki a napközibe :-))
Szerintem feral druidot vigyél, tapasztalat hogy papon kívül nem nagyon van ellenfél. Még a pala ha jó cucca van. De ha maciformban meglesz a heal akkor kõkemény a feral druid. A catform meg nagyot sebez.
De inkább várd meg a többiek véleményét, én nem vagyok profi, de vannak itt olyanok akik vágják már nagyon. Szóval ez az én véleményem, de a többieket is hallagsd meg :-))