World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak lassabb volt
Légiónál és BfA-nál is azzal a karival tudtam könnyen fejlődni akinek jó gearje volt,boostolt vagy vacak geares karival cumi volt.

azértt ez igy nem igaz,altok is hamar felfejlődnek uj terűleten majd
egy mytic kettes is 90et dob xd
Mi a bánatos rozi néni szent szamaráért nem mész eventre?
100-as cuccokat osztanak a vendorok,110-est a mobok.
Az új dlc-ben kapsz egyből jobb geart,vagyis nem,össze kell kapargatnod,már ha olyan jutalmat kapsz ami jó neked,viszont ha szar gearrel mész az új kieg területeire kb még az első molylepke is megesz.

frango
Ilyenkor, amikor jön új kiegészitő, akkor az előző kieg cuccai meg gameplay elemei kuka? Vagy itt hogy megy ez? Most a mainem ilvl81. A questek többsége megvan. Érdemes még ezzel foglalkoznom(Modjuk nem is igazán tudom mit is kéne csinálni...) vagy az új dlc-ben úgy is kapok egyből jobb geart?

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

nekem egyik se volt mostanába
Ahhoz is ad tanácsot hogy a sok lagot dc-t és eszméletlen sort hogyan kerüljük el?<#vigyor>

Fpocok
APA KEZDŐDIK!

nem az enyém ofc

Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2020.11.20. 21:05:14

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

frango
Igen ezt néztem én is, de a szabadidőmben játszani szeretnék, nem addonnal baszakodni órákat. 😊

Fpocok:Kösz! Lehet ez lesz, ha össze lehet hozni az omniccvel.

MarkBlade
WeakAuras.. sok mindent lehet beállítani benne. Komolyabb utánolvasás kell hozzá mert összetett.
Fpocok
Rengeteg van.
Előbbire talán a TellMeWhen, amit használtam.

frango
Melyik addonnal lehet azt megoldani, hogy bármelyik skill Cd-jét ikonnal berakom a karakter környékére. Hogy csak akkor mutassa az ikont meg az időt, amig cd van. Amint aktiválható megint a skill akkor eltűnjön. Meg hogyan lehetne jobban láthatóvá tenni a resource pontokat a kari alatti hp csiknál? Ilyen-olyan full UI-kat nem akarok feltenni. Lorti ui nekem pont elég.

Nekem sem tetszik az új kieg,nincs benne új faj,mondjuk részeges törpe.<#hehe>
Na és nincs új kaszt sem.Mint necromancer vagy részeges karatemester.<#vigyor>
Na és persze nincs benne tengeralattjáró mount sem és saját yacht.<#wilting>
Bár egy új kaszt mégis van benne.De az a régi csak átdolgozva.
Be szívott repülő fa.<#zavart1>

Nem sírok, csak látszik, hogy ki lehet szúrni az emberek szemét. De hát ott van róla a videó...

https://www.twitch.tv/sp1gu

szokásos,még meg se jelent,de már sírnak az emberek
Caliph
mint minden kieg eddig 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Eddig ez a kieg semmilyen számomra... Új terület, dungeon, raid-ek. Ennyi.

MarkBlade
ha lvl 50 kellene..
Alt kari nem látja a rare-kat.

Fpocok
Tudtommal nem.

A rare-khez le kell tolni a küldiket?
Egy karival csináltam meg,azóta be sem léptem.Ha alt karival is le kell,akkor inkább ki hagyom.

Fpocok
Icecrownban 10percenként spawnolnak már a rarek.

Ez,nagyon semmilyen.

Caliph
kivi vagyok a Jailer hogy fog csatlakozni a loreba,többnyire a teremtésben nagyon meg sem említik 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Fpocok

Fpocok
Sikerült összes klasszot felhúznom lvl50re. Köszi prepatch!

Egy kis érdekesség és számomra a szomorú valóság:

A Blizzard "bukása"

A you are prepared quest sorozatot egyébként nem kell újracsinálnod alliban, ha már megcsináltad hordában, az accountwide. Feleségem is hordában csinálta azt meg, aztán allis karival embassynél fel tudta venni a void elf questet. Ha még nincs Shadowlands-ed akkor esetleg vegyél Heroic Edition-t, az nem sokkal drágább (vagy ha már van alapod akkor lehet rá upgrade-elni) és pár egyéb lófasz mellett kapsz egy 50-es boostot, azt eltolhatod allis karakterre amivel meg tudod csinálni a void elf unlock questet. Egy karakter felszintezése meg most tényleg kényelmes tempóban war mode buff heirloomok miegymás nélkül is kevesebb mint 30 óra, de ha nagyon ráfekszel a leggyorsabb útvonalakra, nem olvasol quest szövegeket fele ennyi idő alatt is megvan. Ha meg tényleg nagyon speed levelingbe tolod akkor 4-6 óra xd
Utoljára szerkesztette: Beni521, 2020.11.11. 08:28:55

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Fpocok
HOLNAP!

nekem is igazán egy mainem van,mage,de sl be elhatároztam h többet foglalkozok majd az altokkal,ami jelenleg 19-3 az alli javára
MarkBlade
Csak vicceltem. Mindenkinek meg van miért szereti a wowot.. valaki csak horgászik.. valaki pvp.. stb. 😄
A karakter fókuszálás jó dolog mert kimaxolod a skillt.. viszont maga Blizz tesz ellene mikor egyes classokat kiemel. Kb istenek lesznek játékban. PVP/PVE egyaránt és ezzel szinkronban pedig másokat letaszít. És kb játszhatatlan lesz. Mondjuk ha egynél több karid van már jó vagy 😄
Ők is rotában csinálják ezt értelmét nem látom max azt hogy a sírásnak engednek mindig.. ne kérdezzétek miért kell ezt.
Tudom de nem áll szándékomban és nem hülyeségből írtam azt amit. Én jobban szeretek ráfókuszálni egy kasztra és erre főleg most a hunter húzása után jöttem rá, hogy nekem mennyire nincs kedvem már csak a war campaign-on is csak végigmenni. Nem mintha már lenne értelme de a hunter reroll tetszett és valószínűleg ezt viszem tovább a kiegben. Egyébként lvl 20-as karakterekről beszélünk ami kb. 45perc felhúzni a mostani metódussal.

ám azt ugye tudod,h a kitörölt karikat bármikor visszahozhatod
Ezért az lennék? 😊

sztemmeg az a baj a wowba,hogy ami sok időbe tellik,azt két pattchel később a casualok szinte azonnal megkapják
azért a mage közel se egy helybe áll,tudom mert az a mainem
MarkBlade
És én még azt hittem Plata a kettyós.. 😄
Én amit teljesen megunok vagy tudom, hogy semmi erőm nem lesz felhúzni azt azonnal törlöm (persze a goldját még gyors átküldöm <#vigyor>).
Van összesen kb 3 karakterem. Nem tudom engem zavar, hogy ott rontsa a látképet. Nem szeretek több kaszttal játszani, de hát ez én vagyok..

Figy át talentolni fárasztó.
Karit cserélni gyorsabb.<#nyes>
Bronzebearden van asszem 24 darab 50-es karim.
Mind allis.Mind azért lett mert kíváncsi voltam vajon milyen lehet a prot pala,klassz,vaj milyen a híler pala,az is klassz,na így ment ez tovább és tovább.Minden érdekesebb classból van minden érdekesebb spec.
Monk-ból 1,demon hunterből 1.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.11.10. 15:38:49

Te úristen ezért külön karaktert csinálni.... xDDDDD

Azt elfelejtetted, hogy a legtöbb ilyen fizetős feature ötlete eredetileg nem is a blizzard ötlete volt, hanem a játékosok kérték hogy legyen lehetőség a karakter költöztetésére pl. Egyébként havidíj is elkerülhető kb, a napi teendők melletti kis plusz farmolással össze lehet annyi goldot szedni havonta napi 1-2 óra aktív játékkal, hogy kijön belőle egy token ára. Főleg most hogy ki fogják nyírni a 10-20 accounttal egyszerre farmolókat, picit talán jobb ára is lesz a farmolt nyersanyagoknak.
MarkBlade
Amíg szórakoztat játszom. Láttam a videót.. van amiben igaza van van amiben nincs. A kezdetek óta játszom néha abbahagytam néha visszatérek. Tudom milyen volt és tudom hogy fizetni kell a szórakozásért. Mindenkit más kapcsol ki és mindenki más pénzt szán arra. A havidíjat és a kiegeket megveszem egyéb dolog nem kell.. van 10 karakterem lvl 50.. ha kényelmes tempót diktálsz 1 hét alatt megvan a void elf is aztán még 1 hét és az is lvl 50. Persze ha instant akarsz az pénz de akkor mi a szórakozás? Aztán kitalálod hogy rossz a class és a mocskos Blizz azt is pénzben méri?
Mondom ez butaság. Van sok free mmo amúgy. De ott is pénz kell ha komolyan akarsz játszani.. sőt ha enni akarsz az is pénzbe kerül de még karakter boost sincs.. mocskos kormány 😄
Szóval addig játssz amíg jól érzed magad benne és úgy néz ki neked itt a vége..
én nem haragszom, de azok alapján, amiket írsz, szerintem már észre sem veszed, hogy már mennyire beszipkáztak, így vagy úgy, akárhogy is, de keményen fizettél és fizetsz nekik mindenért, ők meg jót röhögnek a markukba! egyem a szívét, a drága Blizzard betette alternatívaként a pénzért konvertálást mikrotranzakcióban. érted b****g, fizetsz a játék kiegészítőiért (drágább egy-egy kieg., mint a többi PC játék), pluszban fizetsz havi díjat (az egyik legdrágább, ha nem a legdrágább havi előfizetéssel bír), majd most vagy fizessek 21 ezret (60 eur) character boostért, vagy konvertálásért még 7 ezret (20 eur, de át nem konvertálom a blood elfem), de akár elő is fizethetek még két hónapra 9 ezerért ha magam akarom felhúzni a nem kellő allis karit.
az én pénzemből ezek nem fognak megélni ennyire jól, már lejárt az előfizum, én kilépek, nem volt rossz, de ez már rég nem az a Blizzard, akik a Warcraft 1-3 vagy a Diablo 1-2 idején voltak. Shirin is elég szépen elmondta mindezt. Ha jót akarsz magadnak, te is kilépsz.
MarkBlade
DK nem mobilis ha azt szeretnéd akkor ne várj tőle sokat.. Inkább próbáld ki a sámlit az még viszonylag közel áll a duduhoz is.. bár nincs tank de gyors kb mindenhol megállja a helyét. Vagy a pala.. az universalsoldier 😄
MarkBlade
ne haragudj de nagyon nagy butaságokat írsz. A wow mindig is a horda vs alli-ról szólt. Amit megcsináltál az egyik oldalon az nem ugyan az a másikon. Van most már pénzért átkonvertálás a két fél között de nem tudom az árát és lusta vagyok megnézni, az kicsit egyszerűsíti a dolgod. Vagy felhúzol egy karit. Amúgy a wow mindig is a farmról szólt semmi másról.. Sok minden account wide és sokat egyszerűsödött a megjelenés óta a játék. De az hogy valamit benézel nem a Blizz hibája. Sok faxságot rájuk lehet húzni de ez a te sarad.
totál hülyeségnek tartom ezt a rendszert.
csak egy karakterem van, egy hordás, két hónapot beletettem és még így is rengeteg dolog lenne hátra ezzel is, többször ennyi időt kellene még beletenni, de már ennél is sajnálom a befektetendő időt (a BfA-s repülést inkább sztornózom).
tehát ahhoz, hogy unlockoljam a kívánt fajt, csinálnom kéne egy másik, allis karaktert, egy olyat, ami nem is érdekel, és kitolnom azt is 50-re majd még egyszer végigcsinálnom ugyanezt a you are prepared quest sorozatot (na ez az igazán lol), mindezt csak azért, hogy ki tudjam választani a void elfet. ez üzlet, semmi más, annyira látszik a Blizzard üzletpolitikája: minél több időt tölts a játékban, minél több hónapra fizess elő. ennyi a történet. ha korrektek lennének, account wide érvényes lenne a quest kritérium.