World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ami nagyon érdekelne, hogy mi van a 7-8-10 gearral? Fórumba egyes pletyók szerint új set érhetõ el nekik (nekünk)?
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)
még azelött elpasszoltam az összes betárazott libram of focus-t, mielött lejárt volna az accom, pedig az nem éppen ma volt 😄
require Arcanum (Librams) from Dire Maul. The requirements have been
changed to items found within Zul'Gurub. Speak with Zanza the
Restless for more information. "
YESSSS
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
ranks 7, 8, and 10.
- The armor rewards for Honor ranks 12 and 13 have been increased in
level and stat point allocation."
nofene, buffolják a pvp gear-eket...mondjuk ideje volt.
végre kijavították az összes bugjukat 😄D
1.11 PTR patch notes
Retek - lvl 49 orc warrior @Vek\'nilash Fagyi - lvl 70 human mage @Gorefiend US Retek - lvl 70 human warrior @Gorefiend US
Fruzsit meg nem bantani mert gnom fetis van mifelenk =))
psnid HaTeBeKa
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar
lvl 60 ud priest----Bloodscalp lvl 60 human paladin arathor lvl 60 warlock @ Balnazzar
2 mod nevének keresésében kérném segítségeteket:
1: Egy nap az adott fószert hányszor öltem meg.
2: Jobb alul a player tooltipnél guildnevet is mutassa.
Elõre is köszike
lehet nem ertekeltek a gy campet
/shrug
psnid HaTeBeKa
Ratchet
Marshall's Refuge, Un'Goro Crater.
New flight paths have also been added between:
Morgan's Vigil - Lakeshire
Revantusk Village - Light's Hope Chapel
Aerie Peak - Chillwind Point
Stonetalon Peak - Nijel's Point
Cenarion Hold - Feathermoon Stronghold
Cenarion Hold - Camp Mojache
Cenarion Hold - Un'Goro Crater
Gadgetzan - Un'Goro Crater
Crossroads - Ratchet
Theramore - Ratchet
Ratchet - Talendris Point
Moonglade - Talonbranch
Splintertree - Valormok
Hammerfall - Revantusk Village
Camp Mojache - Freewind Post
Thalrog | lvl 60 Tauren Hunter | Bloodscalp PvP
sokat harcolhatott a csávó 😄
bár az a 0-47-1 tényleg durva...szegény csávó, szerintem bánatában törölte az acc-ját...
vagy ha azt nem is, de hogy 42 percen át szentségelt, meg szidott fût-fát-bokrot, az tuti 😊)
találtam 1 jó háttérképet, akit érdekel van még itt +2-3.
(ez a Wei tud valamit. ilyen qrvajó rajzot már rég láttam)
0-19-1
hmhm...
psnid HaTeBeKa

psnid HaTeBeKa
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Tegnap még tudtam karaktert másolni(tudtam volna mert a lista ott volt de nem tettem), ma meg már nem tudok másolni test szerverre pedig most már szeretnék de nincs ott a lista hogy 60 as ez az meg amaz. vmi ötlet mi baja? vagy csak roszkor próbálom?
horda: bloodelf: szépwnolja a casterket pvpben, ennek következtében fullepikben mehet késõbb pwnolni
ally: drenyál: csiszolja a köveket IFben, farmolja a reput valami isten háta mögötti helyen hogy jobban csiszolhasson.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nem tudtok olyan programról, amivel megtom nézni a karim külsejét úgy hogy nem "mozog" közbe ? olyasmi kéne mint amilyen a karikiválasztó képrenyõn, hogy körbe is lehet forgatni, csak ne izegjen-mozogjon magától...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
jótanács: ne kérdezz itt semmit, ne tallózgass honlapokat, ne nézz videokat, csak szimplán állj neki és fedezd fel a játékot.
biztos, hogy úgy nehezebb lesz, de az is biztos, hogy jobb is 😉
teljesen rosszÚÚÚL vagyok tõle <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
na mindegy, azért thanx a kiigazításért.