World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
and is now available
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ennyi erõvel nyugodtan ki is szedhették volna, eddig se volt értelme, de most már vetekszik a régi throwing weapon talentünkkkel. <#idiota>#idiota>
De legalább a garotról levették a sebzés csökkentést 😊)
Valahogy az az érzésem, hogy ezt már csak összecsapták a kieg elött, pedig a forumokon nagyon jól összeszedték a hibákat, jó javaslatok is voltak, ehez képest nem sok minden történt.
es az en dolgom nem? hat akkor? na udv es inkabb drukkoljatok hogy ne kejjen tobbet irkkalnom ... es a kari akar kiprobalhato is
plattyyy
mégis mindig azon kapom magam, hogy nyomom az acceptet és szaladok n számú x-et farmolni, hogy meglegyen a köv szinten a talent pont és az új képesség 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ಥ_ಥ
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
udv
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Ennek nincs semmi köze a Blizzardhoz. Feljebb van a probléma...
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Tegnap óta van meg a játék, de azóta képtelen vagyok megcsinálni az accountot, mert, ha néha be is jön az oldal, mire végeznék már újra nem elérhetõ. Van ez ellen orvosság, és úgy egyébként gyakran van, hogy magát a weblapot nem lehet elérni?
Elõre is köszi.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
QQ more
Ha meg úgysem elérhetõ akkor vegyék ki azt jóvan,minek izgatják itt vele az ember fantáziáját amikor úgysem lehet kitalentezni?
V9ykn8_TZL0
- Crushing and glancing blows show more information in the combat log.
és innen szedtem
http://www.wowwiki.com/Formulas:Weapon_Skill