World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hurray! The v1.11.2 World of Warcraft patch was just released
and is now available

*kipróbáljuk

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Írd be ide kipróbáljik 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Az expose armor talent annyira imba volt, hogy lenerfelték a harmadára?
Ennyi erõvel nyugodtan ki is szedhették volna, eddig se volt értelme, de most már vetekszik a régi throwing weapon talentünkkkel. <#idiota>
De legalább a garotról levették a sebzés csökkentést 😊)

Valahogy az az érzésem, hogy ezt már csak összecsapták a kieg elött, pedig a forumokon nagyon jól összeszedték a hibákat, jó javaslatok is voltak, ehez képest nem sok minden történt.

vagyis az account kiprobalhato rajta a karikkal .... es voltak mar jelentkezok csak a vegen nem jot ossze meg nem lep be a srac msn re ... pedig nem bantottam meg :S
jajajaj tudtam hogy valamit elfelejtettem hogy allis kell, es azert cserelnem el mert 2 accom van es a (fo) accon nincs allis warlockom es hatha eltudnam ezt cserelni de ha nem erdekel amit irok nem tudom miert kell fikazni .....
es az en dolgom nem? hat akkor? na udv es inkabb drukkoljatok hogy ne kejjen tobbet irkkalnom ... es a kari akar kiprobalhato is
plattyyy
ez egy hülye dolog, már a negyedik karimat csinálom, és ezt úgy indítottam el, hogy nakérem én akkor itt minden questet elolvasok, minden háttértörténetet meghallgatok, ésatöbbi
mégis mindig azon kapom magam, hogy nyomom az acceptet és szaladok n számú x-et farmolni, hogy meglegyen a köv szinten a talent pont és az új képesség 😊

írta már alliancos warlockot szeretne - nekem is ez volt az elsõ reakcióm (tényleg night, beírhatnád a hirdetésbe is hogy alliancos lockot szeretnél)

MrStokes
Vicces dolog, h amig nem vagy 60, minnel elobb el szeretnel jutni 60-ra, aztan egy bizonyos ido utan (egyenenkent valtozo) azt kivanod bar csak ne lettel volna olyan gyorsan 60-as, es kezdesz egy altot 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Nincs vmi ignore funkcio a forumon? <#vigyor1><#kacsint>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Mar nem azer, de kifogastalanul mukodik az account oldal, most logoltam be probakeppen...

picket
És senkit nem érdekel. Viszont ott a lvl41 lockod, ha tényleg játszani akarsz vele, akkor felviszed 60-ra, és kész. Minek játszol, ha csak az számít, hogy 60-as legyen? l2p, l2 enjoy, de leginkább stfu! <#duhos2>

&#3237;_&#3237;

Es?
unalmas

BLOODSCALP/ACC CSERE, 60-as Tauren Druidomat 5 t1(cenarion) es mas epic cuccokkal rendelkezo karimat cserelnem egy 55-60-as Warlockra, accountomon van meg egy 41-es ud warlock es egy 21-es hunter... az acc felvan toltve szeptember 8 ig lehet vele jaccani es a titkos dolgokat is meg tudom mondani ha szukseges
MSN, Email cimemen lehet keresni 24/7😄 : [email protected]
udv

nem neked ment eggyel lejebb de gondolom igy is jó!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

ajánlom a hajnali kettö három órát akkor általában tökéletes az oldal akkor! teszt serverre is csak hajnal négykor sikerült karit másolnom eddig!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

attól ez még itt béka :p

The Garrett
alap igy kene kozlekednunk XD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
jobbklikk kép megjelenítése, a címet ctrl C + ctrl V + f5 = megnézed a képet 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

s0n1c
copy paste 😊

http://img144.imageshack.us/img144/7349/taxibear9pq.jpg
béka? :p

s0n1c
lvl70 travel form

"A legutóbbi peccselés után vannak olyan szerverek, amiket már elég régen fellõttek, mégis játszhatatlanul lagzanak, márha sikerül bejelentkezned"

Ennek nincs semmi köze a Blizzardhoz. Feljebb van a probléma...

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

igen, napközben gyakran elérhetetlen... próbáld meg éjjel esetleg, de nekem délelõtt is szokott menni

Botond
A játékosok fele lagzik, a másik fele nem. Nekem az egyik ilyen lagos szerveren (Neptulon) vasárnap 8 órás játékkal (kis idõszakok több megszakítással) semmilyen lagot nem sikerült észlelnem. Ugyanakkor a BIX például tegnap tegnapelõtt is kisebb nagyobb gondokkal küszködött.
Nem tudjátok, megy már a Nordrassil?

Szokj hozzá, ha a Blizzard nekifog a nagytakarításnak, akkor bizony elõfordulnak ilysemik. A legutóbbi peccselés után vannak olyan szerverek, amiket már elég régen fellõttek, mégis játszhatatlanul lagzanak, márha sikerül bejelentkezned<#falbav>

Sziasztok!
Tegnap óta van meg a játék, de azóta képtelen vagyok megcsinálni az accountot, mert, ha néha be is jön az oldal, mire végeznék már újra nem elérhetõ. Van ez ellen orvosság, és úgy egyébként gyakran van, hogy magát a weblapot nem lehet elérni?
Elõre is köszi.
Több crit ^^

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

jaj a demonology treeben 30 pontból legalább 15-20 pontot kell elb*szni használhatatlan talentekre mielött hozzájuthatsz soul linkhez.
QQ more

Botond
Ez még esetleg szóba jöhet,de sztem marad a régi build.

Ha meg úgysem elérhetõ akkor vegyék ki azt jóvan,minek izgatják itt vele az ember fantáziáját amikor úgysem lehet kitalentezni?
Davidus
free legendary nem kel?😛 így is elég táp a rogue

V9ykn8_TZL0

Botond
+10 energy talentet tegyék már át másik ágra,annyira hulladék az az ág,hogy vmi félelmetes. A 30 pontból legalább 12-15 haszontalan dologra megy el,hogy meglegyen 30 pont a +10 energyhez.
Davidus
az új hemorage build engem megérintett szal dagger=kuka😛

V9ykn8_TZL0

Botond
Én összesen 2 talentpontot helyezek át. Lesz 2 pont a 2% spell resist,ranged resist vagy min 1% parry és aoe ütés helyett. ^.^
Davidus
dagger roguenak kb semmit nem ad az új peccs😛 a combat is elég sovány buffot kapott csak. mondjuk ennek a kettõnek nem is volt szüksége buffolásra. a hemosok viszont jól jártak😊

V9ykn8_TZL0

amúgy 1.6 óta a combat logban szépen látszik
- Crushing and glancing blows show more information in the combat log.
van de kevés
és innen szedtem
http://www.wowwiki.com/Formulas:Weapon_Skill
Botond
Mi az a glancing? PvPben van e vmi effektív haszna nagyobb weapon skillnek?
TVelvet
és ezt honnan tod?
300 wep skill-lel lvl63 mobnál 30% dmg-et vesz le a glancing (ami 40%-kal proccol sajna), 305-nél 15%-ot (ork axe power hehe, stb.) 310-nél nullát. a hatot számold ki magad 😛
MrStokes
Hat ez most vmiert nem akarodzik bejonni... /me sad T_T

MrStokes
Wihihii, nekunk tegnap 8%, es semmi evade. Ma meglessz Orondasaga!

TVelvet
Tuti fake, <#idiota>
TVelvet
DEEZMIEZ? baaazdmeg... legalabb valami értelmes dolgot raktam volna valami értelmes fára, mondjuka kidney az jó 😄 de kész.. fálháborítóD:
2/0/49.
(frost warding-ra kell 1 pont, többi maxos, pve-re is kiváló, meg pvp-re is.)
link

szar a net, ez most nem a blizzard hibaja.