World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malav - ha BSen aktualis meg az a lightforge bracer akkor visits 😄 azt odaadom majd.

anti hero

Rep mindenképpen kellene, esetleges Naxx miatt, vállas enchant, 15 staminás (vagy str) kaja, stb.

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Oldern the 1st
Azért abból a 40 insigniából sokkal jobb tárgyakat lehetne venni, mint egy "nyomorult" 18 slotos baget 😊)))

Meg amúgy is érdemesebb reput farmolni elõbb, utána minden olcsóbb lesz..legalább revered-ig...

PiszkosFred
Hat insigniakkal gyorsabban lesz supply bag-ed honoredkent, mint ha elobb AD repura hajtasz, es ugy akarod megvenni kevesebb insigniaert. Bekoltozol plaguewoods melletti barlangba, vagy valamelyik elementalok lakta helyre, esetleg farmolod SG vagy BS okrjait, es siman lesz annyi insigniad, hogy megvedd akar 20-20 darabert is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Oldern the 1st
Amikor leadod a Bone ismételhetõ questet, kapsz AD reput.

Bone fragmentekbõl hogy tudok reput? Az nem csak Insignia-hoz adható le? Egyrészt emiatt kellene a repu hogy a 18 slotos baget olcsón, 7-7 insigniával megússzam

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

AnarchoiD
PUG temaban egy benyoges :

multheten voltam PUG al 45perces baron runon .. es megcsinaltuk ... boven ... (ventri/teamspeak nelkul) maskor meg precizen osszelott csapattal nem sikeralt 50pec ala mennunk.. szal vannak kivetelek 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

picket
Ha repuról van szó, akkor nincs gyors út, csak lassú, lassabb, hátramenet. Na amit kérdezel, az ezek alatt helyezkedik el <#idiota>
(csak bossok, questek adnak már reput, ha emberbõl vagy, akkor nem lesz egyszerû, de az 100%, hogy nem lesz szórakoztató)

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
nem lenne fair, pve n sokkal gyorsabban lehet szintezni, meg pvp szerver szépségét ugy áled át csak ha ott huzod fel szép lassan a karid, és szarrágenkelnek, önuralom szobra leszel stv után, vagy idegroncs😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem

más: nem tervezik bevezetni azt, hogy pverõl lehessen pvpre karit vinni?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

ha már ad repuról van szó: reveredrõl exaltedre nincs vmi gyors út?

\"HST-nal az emberiség egyedfejl&#245;désének új stádiumába lépett, ugyanis elhasznált korábbi mája helyett - magától, önhipnotikus alapon - sikerült új májat növesztenie.\"

picket
Bocs, így félreérthetõ.
Tisztán a mobokból 1,5k. Ezen kívül még amit kövekbõl, bone-fragmentekbõl gyûjtesz.

&#3237;_&#3237;

picket
Scholo jelenleg a legjobb repu. Honoreden 1,5k egy teljes pucolás + dobott repu cuccok. De csak jó partival érdemes menni.

&#3237;_&#3237;

Mondjuk ez a legfájdalmasabb módja 😊) Sok ezer mobot kéne ott megölni hogy 8k rep összejöjjön. Nem is beszélve a hordás bot-okról aki farmolnak ott 0-24h. :S

Davidus
dobnak bone fragmentet meg scourgestonet

V9ykn8_TZL0

Davidus
ja😊

V9ykn8_TZL0

[NST]Cifu
Hmm... sõt, emlékeim szerint a casterek sem elitek, szóval sok mob mégsem elit, bár tény, hogy a jórészük az (ghoulok, banshee-k, cript fiendek, stb.)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lynx_TWL
rugoké gecijó 😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

PiszkosFred
Nem mind, van sok nonelite kis csonti is ;]

[NST]Cifu
Az is igaz. <#idiota>

Tudja fene, nekem úgy tünt, hogy fájdalmasan lassan akart összejönni a revered, pedig hetente 4-5 Strat baront csináltunk... :\

[NST]Cifu
Minden kaszt amiatt sír, hogy az õ talentjei nem olyan jók, mint a többieké. A mage-ek, a warriorok, a priestek, stb... 😊

Botond
Baron runon mind elite. ;-)
[NST]Cifu
Lehet rosszul tudom, de Honored-en a sima mobok már nem adnak reput, csak az elitek. <#fejvakaras>

Botond
Reveredig,amíg a mobok is érnek 5-5 reput azé simán megvan 1000 repu kövek nélkül is szerintem.
[NST]Cifu
Dunno, elég sokat Stratholme-oztunk az utóbbi idõben, hogy a csapatnak összeszedjük a Tier 0.5-ös seteket, de 1k repu úgy jöhet csak, ha a scourge stone-okat is beleveszed, és azokat fõleg te lootolod. 😊

Ami a PuG-ot illeti, 10-bõl nekem 9x rossz tapasztalatom van velük kapcsolatban. Félúton lelépnek, sõt, olyan is van, hogy amikor összeszedik azt, ami nekik kell, akkor máris /bye. Egy összeszokott csapatnak, Tier 0 v. 0.5 szintû felszerkóval egy laza Strat tényleg egy óra alatt megvan, de PuG-al minimum duplája... :\

Ha sok idõd van, és mage, (shadow)priest vagy warlock vagy, akkor az EPL beli elit élõholtak gyilkolásával mondjuk simán szólózható is, igaz baromi unalmas lesz 😊

s0n1c
már ha egyáltalán nem fake
s0n1c
annyira azért nem vagyok oda az új talentekért, többi classéhoz képest igen sovány
The Garrett
jo ki mondta hogy barkit meg akarok olni? felbaszni viszont barkit fel lehet majd ilyen technikaval 😄D😄😄😄 ( mar ha mukodni fog)

vagy másik:

pvpzunk 2-3 an.. felrakok mindenkire hotokat, felrepülök es nem ütnek le 😄 kijövök swiftmend vissza flyform 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
öreg hiba

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
Mire egy lvl60-as mobot moonfire-el leölsz... és közben még shapeshiftelni is akarsz... amúgy tényleg evade-el, ha nem ér el téged, de még ha lehetne se tudnád megölni, mert a manád elfogyna amikor a mob még simán 80% HP-n van.

&#3237;_&#3237;

Botond
Lenerfelték? Régebben 200 volt baron és 100-150 a kiss bossok. De fél éve nem voltam baron runon.
The Garrett
m en csak azon aggodok hogy combatba nem lehet majd hasznalni, vagy tul sok mana lesz 😊

Lazarus
<#banplz>
picket
Baron maga 100, a többiek 50 hogyan lesz ebbõl 1k? <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Botond
PvEben be-evadel a mob. PvPben meg akinek kis esze van kimegy a 30-36 yard rangebõl. :-) Ha meg nem vagy elég magasan leesel kapsz egy stunt és megtaposnak. :-P
The Garrett
arra kivancsi leszek hogy lehet e majd azt csinálni hogy fly formba beváltok, felrepülök, aztan shift caster form- moonfire-shift flyform 😄😄😄D:d

es igy

LEVEGOBOLPEWPEWPEW
-
btw többi talent tetszik. dreamstate jóság, moonkin form eleg jo lesz pvpre, lunar guidance is hasznosság

Botond
Amit Bhalage írt, az daocban kb 3-4 éve egy srác egy géprõl nyomott 4 varázslót+1 gyógyító karit+1 karit ami az egész csapatnak sebességet adott és területi altatást (aoe cc,ha ez mond vmit). Ez volt a team wizzy. Vmi fogyatékos srác csinálta aki a tolószéke miatt csak otthon tudott arcoskodni. Reggel nem szóltam,nem akartam elvenni a kedved,de valóban spanyol viasz. :-)
Lazarus
Hmm.. akkor feltaláltam a spanyolviaszt <#szomoru1>

Azért wizard az egész csapat mert körülményes a follow+melee <#bdead>
The Garrett
öööööööö MAIM! 😄 beteg

PiszkosFred
Azert baronig a legrosszabb pug is kepes elmenni. Ott max vajpol, parszor, de a tobbi bossbol es trashbol is megvan a szep szamu repu.

Oks köszi, nekem Reveredig bõven elég lenne, viszont PuG-al ne is ijesztegess, mert 10bõl max 5 ami bejön, a többi meg 2 2,5 óra, meg számtalan wipe. 😊

Botond
Baron run (strat ud rész) olyan 1k repu csak a bossok,erre reveredig rájön még a sima mobokból is 5-5 és a köveket is le tudod adni. Olyan 4 baron runból megvan a 8k reveredhez. És 60-75perc egy baron run PuGal is. Scholo kb ugyanez a mennyiség,de hosszabb idõtartam.
(Kicsit off: Threebutton az aláírásodban a karid? UD rogue, Neptulon ha jól emlékszem? Ha igen, akkor AB-ben tuti találkoztunk (pre voltunk))

Gyilkolászni gondoltad? Wowwiki szerint:

You can earn favor with the Argent Dawn by killing undead in the Plaguelands:

* 5 reputation for killing any non-elite undead (stops at Honored).
* 5 reputation for killing any non-elite Shadowmage (τ😉 in Eastern Plaguelands (stops at Revered).

Davidus
költözz be felstone fieldre

V9ykn8_TZL0

Hogyan tudnék viszonylag gyorsan és fájdalommentesen 8k Argent Dawn rep-et összeszedni? (Perpill Honored vagyok)

Van esetleg solozható módja is, vagy strat ud, scholo, vagy wpl-es gyûjtögetõs questek, esetleg más?

Elõre is köszi

s0n1c
The Garrett
linkot!

druidnak nem, de nekünk jó lesz 😄