World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben mi a nerf?
1300as frostbolt lvl 63on...gz...
ez egy full arcane build ahol 4500 a frostbolt crit mert arcane ágon vannak végre jo dmg uppolo illetve crit bonust adó cuccok. arcane powerrel ugyanez a crit meg 6500.

ez mind szép és jo, csak az a mage aki cd-s dolgokkal képes oneshotolni az nub.

Mellesleg ez a mage vkivel talizik esetleg megöli, utána tuti meghal mert lofaszt nem tud ellene tenni mivel minden talent pontja arcaneon van. tehát 3 perc mulva ujra tud "ölni" és addig?😄

UI: amugy nekem is egy jobb igaz fireball nem frost crit, az bõven 4k fölött van, ha a teljes sebzést nézzük és csak 51 talent pontom van...

Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash

raziel.
nyomás winterbe/epl-be lecsipni a lotusokat:Ö

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

raziel.
nep up

Ams
vagy spellsteal

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Mondok egy jobbat frost nova maglatod effectet, ranyomsz 1 instant detect magicet meg akkor amikor setalsz el hamstringel aztan durrantod bele ugyanugy mint eddig. 😊
Olyan lesz mintha healer ellen harcolnal es nezed folyamatosan mikor kezdi castolni a healt, csak itt a spell reflect effectet nezed meg nem countert nyomsz hanem detect magic azt helo.

shala
a Dav járvány áldozata vagy <#pardon1>

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo
😄DD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
=D ... meg meglatom , elobb elviszem lvl19re a palat , ha tap lesz akkor viszem tovabb :Ð

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

shala
nem pala ? <#wow1>

non potest pluere aeternum

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Hi, nem tudna valaki mondani egy oldalt ahonnan le tudok tölteni wow patcheket????

BEAST
faxt 😊 engem teljesen meggyozott ... Be lock leszek latom mar<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vigyazz mit beszelsz, jonnek a paladin szimpatizansok es halalnak halalaval lakolsz 😄

anti hero

TDC Geronimo
<#zavart2>

Lazarus
Igen 19es csupa kékkel... megölni nem lehet és õ sem tud senkit, és ahogy elnézem ez a tendencia a késõbbiekben sem változna meg retri buildel <#wilting>
TDC Geronimo
😄DD

van palád amúgy?

Arenas videóról meg annyit, hogy bugos a righteousness és 175% spelldmg adódik hozzá, azért sebzett akkorákat.

BEAST
rofl ... az arenas videoban t2es gearben hasznaltak a holy spelleket holy builddel ... ez meg retri build crusader strike-kal :Ð

Lazarus
Ez egy mostani 60as casual megölésére sem lenne elég :S

Az arénás videóban nagyobb kritek röpködtek úgy emléxem
capaszabi
ez tök fura, mert ugye a shield meg müxik rendesen, castolja a FB-t elnyomom fire wardot miközben castolja / repül felém és szépen absorb...

TDC Geronimo
? 😮

Lazarus
lol
Friczy
Jelenleg a reflect rendszer úgy néz ki, hogy kitolod a reflectet és amit utánna castol (tehát elkezdi és 5 secen belül be is üt), csak azt tolja vissza. Tehát ha te tolod a fireballt, én hiába nyomom a fire reflect trinketem, az már bejön. Ha a kövit tolod 5 secen belül, azt visszaküldi.
Így fest jelenleg.

keep walking... www.artum-inferniti.net

TDC Geronimo
Crusader strike in action ;o

Kicsit rövid, de végre látjuk mozgásba

BEAST
BE pala leszel , majd kapsz karacsonra OfD-t azzal atvaltozhatsz Draenei palava barmikor <#idiota>

Davidus
castolás közben kell elnyomni így a skilles magenek abba kell hagynia az akármi castolást ha nem akarja kinyirni magát. a nemskilles aki meg a többség simán rányomja a spell reflectre a fireballt😛

V9ykn8_TZL0

capaszabi
spell reflectrõl annyit pvpben, hogy amint meglátják hogy elnyomod, kapsz egy rank1-es pyro-t és ennyi volt a spellreflected...

picket
Global CD + lag + reakcióidõ (ja bocs, olyan nektek nincs <#idiota>) és már be is kaptad a varázslatot (3 sec fireball pl), a reflect meg elment potyára. Utána megvárja a mage, amig eltelik az 5 sec, aztán 10 sec megint tisztán tolhatja a warriorra, addig mondjuk odébb blinkel. Lefegyverzésnek viszont tökéletes, mert 1h+pajzs nem szokott über dps lenni (majd most jön a flame, mert dehogynem!)

&#3237;_&#3237;

loál, Malav is abban van.
Crimson Throne amúgy a neve.
bár lassan tényleg át kéne nevezni Best of SG-re 😊)
vagy mondjuk SG Allstars, SGpowah vagy valami hasonlóra 😄

picket
Ninjázás után gyorsan cserélne (kislegó)... vajon miért?? <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

"Aki pajzsal def stance-ben jön várva hogy mikor tud reflectelni, nem olyan rémisztõ. Ha ráadásul úgy mûködik mint a reflect trinketeim, és látható effect-je is van, meg lehet azt tanulni hogy olyankor nem lövünk! Ha elkeztél vmit castolni, akár 6 sec-ig, már hiába nyomkodom a reflect trinketem. Az már bejön.."

azért azt ne felejtsd el, hogy egy weapon swap makróval pillanatok alatt lehet váltogatni 2h és 1h+pajzs között. ok, ott is van gondolom global cd, de az még mindig rövidebb, mint egy 3 sec-es fireball...
arra meg van jó példa abban a mage video-ban, amit itt linkeltek alább kb. 2 napja, hogy milyen powerful is ez a tulajdonság.
nameg már beta testserver fórumon is olvastam rinyálást miatta...

(szvsz casterek - legfõképp mage-ek és wlock-ok - ellen geciszopatós egy dolog...pláne, ha dispel-ezni sem lehet...márpedig warrior cuccokat nemigen lehet, mert nem magic és curse)

raziel.
gl

TDC Geronimo
Hát eléggé megszaporodtunk az elmúlt idõszakba és kiegbe még többen joinolnak. Szal az a 25 fõs insta nem tûnik már elérhetetlennek ;o

Zeccc
egy SG guildot simán lehetne inditani nepu-n pl BC után.. 😄D mert már csak 25 ember kell egy guildhoz és mindenkinek faszás cucca lesz amivel ellehet kezdeni a nagy 70es raidinstákat 😊

Ferro_TwL
Aha, akkor már tudom Crimson Throne -ba😊

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ferro_TwL
Ja ma beloggoltam a karimmal és megnéztem milyen az új (nekem új😛) Silithus. Valami nagy bogarat kellett megölni (de ez valami nagyon hülye állat lehetett nem engem ütött hanem az Npc-t azok közül is az elite tankot😛) erre jön egy whisper: "Hali van epikked?" feladó kislegolas😄D
Mindenképpen el akarta cserélni a "full epikk" hunterét (ami nagyon kelendõ szerinte) a warrimra, elküldtem Neptulonra nézzen körül horda oldalon, és cserélje el a menõ "full epikk" hunterét magere vagy warrira és én meg elcserélem vele akkor a warrit. Engem mindig megtalálnak az ilyen kislegolasok😛

TDC Geronimo
Olvasd el az aláírásom ;o

Davidus
best of sg😄 na jó nem:p

V9ykn8_TZL0

semmi buff csak amit irt combat log, naxx cuccok amik ugye kb lvl70 kék cuccok.
ráadásul ez lvl63on volt tehát még jön rá dmg 😊

Ferro_TwL
De ha azt kérded milyen guildbe megyek Neptulonon azt nem tudom, amiben Dav Shal Beast és a többiek vannak, nemtom mi a neve😄

TDC Geronimo
Váó mennyi ember szivárog át nepára :o

Nembaj kell az ember BC-re 😄

Ferro_TwL
Substance volt de már régen játszottam (tavaly novemberben hagytam abba)és kiraktak (nem értem miért😄DD). Szal guildless minden kari, de jó nevük van nem ilyen legolashun vagy ilyesmi😛

raziel.
guild?

Ferro_TwL
Cserelnék karit Neptulon-on hordás oldalon levõ karikra.
Ami kéne:
lv 60 mage (ud lehetõleg female de male is jó) vagy warri (lehetõleg ork female, csak tauren male ne legyen) gear tök mind1 (ha nem 60-as az se nagy gáz, de 50-es szintû azért legyen azt még fel bírom húzni😛)

Amit adnék:
Bs ally oldal, lv 60 NE female warri viszonylag sok epixxel, lv 60 Human female rugo kék-zöldben😛 és pár kisebb kari (lv35 druid lv20 pap).

Ha valakit érdekel irjon privit.

The Garrett
* ebbol csak a trinket az erdekes 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
arcane power + ez a trinket van nála: quest reward btw.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

raziel.
én meg remélem hogy egyre többet lesz, tegnap legalább kitudtam magam aludni rendesen ><

TDC Geronimo
Ja ezt a mage videót linkeltem tegnap, dúrva >.<

Davidus
Tyler Durden
Nem rossz 5let, de valszín rerollolok BCnél, a kérdés már csak az orc shammy vagy BE ribanc pally? <#rolleyes>

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Lazarus
Ragnaroson milyen sûrûn volt eddig 36 órás karbantartás? Mert ha ez továbbra is így marad akkor visszamenekülök Xaviusra 😞

Ennél még egy tört szerver is jobb