World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1300as frostbolt lvl 63on...gz...
ez egy full arcane build ahol 4500 a frostbolt crit mert arcane ágon vannak végre jo dmg uppolo illetve crit bonust adó cuccok. arcane powerrel ugyanez a crit meg 6500.
ez mind szép és jo, csak az a mage aki cd-s dolgokkal képes oneshotolni az nub.
Mellesleg ez a mage vkivel talizik esetleg megöli, utána tuti meghal mert lofaszt nem tud ellene tenni mivel minden talent pontja arcaneon van. tehát 3 perc mulva ujra tud "ölni" és addig?😄
UI: amugy nekem is egy jobb igaz fireball nem frost crit, az bõven 4k fölött van, ha a teljes sebzést nézzük és csak 51 talent pontom van...
Mókaficek - kólaautomata - BloodScalp Snotgog - Shaman - Vek\'nilash
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Olyan lesz mintha healer ellen harcolnal es nezed folyamatosan mikor kezdi castolni a healt, csak itt a spell reflect effectet nezed meg nem countert nyomsz hanem detect magic azt helo.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
van palád amúgy?
Arenas videóról meg annyit, hogy bugos a righteousness és 175% spelldmg adódik hozzá, azért sebzett akkorákat.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az arénás videóban nagyobb kritek röpködtek úgy emléxem
Így fest jelenleg.
keep walking... www.artum-inferniti.net
V9ykn8_TZL0
ಥ_ಥ
Crimson Throne amúgy a neve.
bár lassan tényleg át kéne nevezni Best of SG-re 😊)
vagy mondjuk SG Allstars, SGpowah vagy valami hasonlóra 😄
ಥ_ಥ
azért azt ne felejtsd el, hogy egy weapon swap makróval pillanatok alatt lehet váltogatni 2h és 1h+pajzs között. ok, ott is van gondolom global cd, de az még mindig rövidebb, mint egy 3 sec-es fireball...
arra meg van jó példa abban a mage video-ban, amit itt linkeltek alább kb. 2 napja, hogy milyen powerful is ez a tulajdonság.
nameg már beta testserver fórumon is olvastam rinyálást miatta...
(szvsz casterek - legfõképp mage-ek és wlock-ok - ellen geciszopatós egy dolog...pláne, ha dispel-ezni sem lehet...márpedig warrior cuccokat nemigen lehet, mert nem magic és curse)
Mindenképpen el akarta cserélni a "full epikk" hunterét (ami nagyon kelendõ szerinte) a warrimra, elküldtem Neptulonra nézzen körül horda oldalon, és cserélje el a menõ "full epikk" hunterét magere vagy warrira és én meg elcserélem vele akkor a warrit. Engem mindig megtalálnak az ilyen kislegolasok😛
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
ráadásul ez lvl63on volt tehát még jön rá dmg 😊
Nembaj kell az ember BC-re 😄
Ami kéne:
lv 60 mage (ud lehetõleg female de male is jó) vagy warri (lehetõleg ork female, csak tauren male ne legyen) gear tök mind1 (ha nem 60-as az se nagy gáz, de 50-es szintû azért legyen azt még fel bírom húzni😛)
Amit adnék:
Bs ally oldal, lv 60 NE female warri viszonylag sok epixxel, lv 60 Human female rugo kék-zöldben😛 és pár kisebb kari (lv35 druid lv20 pap).
Ha valakit érdekel irjon privit.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
V9ykn8_TZL0
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR