World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Syron
account management-ben legalul belehet még írni retail key-t h updatelje trialt vagy sem? ha még ott van hely, próbáld meg még1* beírni, hátha.. más ötletet nemtudok, talán bejön.

BEAST
ptren nem vesznek aranyat :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kRockA
iigen csak szombatra 5 fõs wow lan van tervben, ahova kéne a karim...és trial accal nem tudnám megoldani rendesen

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

ptr hez valo cuccot honan lehet még letölteni?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Syron
bah.. akkor együttérzek.. 😄
egy yoo benne.. mennyi restedem lesz... 😄

Laky
sajna... most csak read only user vagyok <#idiota>

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Saccard
Köszönöm

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Syron
mert neked is expired? 😛

Laky
üdv a klubban 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Syron
nahát... táltos.. 😄
egy tört szerveren nyomtuk anno.. igaz h hordás voltam õ meg allis dehát.... 😛

asszem lassan megõrülök, lejárt accom, kéne gamecard, csak nincs rá most píz.. elõbb fellestem egy tört szerverre, de hajam téptem.. szörnyû 😄

The Garrett
fraps + virtualdub.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

TDC Geronimo
Skillednek megfelelõ

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

windows múúvi méker

Saccard
Nem tudtok valami progit amivel videót tudok kifényképezni a játékból (fontos lenne, hogy zenét is tudjak alávágni és esetleg a videót is meg tudjam vágni)? Köszi!

tigeroo
tudom hogy nem fps csak idegesít hogy amikor lövök a pelettel akkor látom hogy a szélrózsa minden irányába mennek golyók azt közelre meg nemjó😊
MrStokes
Mert ez nem Quake 3 vagy vmi egyeb FPS... <#buck>

Amugy nem lenne rossz otlet.

Sztem nezz meg par hunter PvP videot es akkor majd raerzel a hogy es mikentjere.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

tigeroo
nemigaz nemtom megnézni az accomat, levan terhelve a cucc😄

egy hete wowzom, lvl21.. szerintetek jó arány?😄 elsõ kari
2x BG-ztem, mind a kettõn nyertünk, muax😄

csak kicsit olyan semmise kaszt ez a hunter...nemakarok függni a petemtõl(fõleg pvp-ben..dehát a dual wield sux, offhand weapon 33%-os dmg-vel üzemel, nemtom mé), hisz közelharcban csak a raptor strike van (meg a moongose bite, dehát ahhoz meg dodge kell..) és a puskával sem lehet shotgunozni (pedig az nem bow.. fõleg azt nem értem hogyha pelleteket lõ akkor ménem lehet közelre használni..)
Mighty
Biztos, hogy a trial accountod frissítetted retaillá?

Egyébként nem nagy idõkiesés, ha a normál accoddal kezdesz új karaktert. Esetleg kicsit több idõt szánsz a karaktered kinézetével, fajával, stb.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

BEAST
nekem nem, oke? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A régi av sem tetszett, meg az egész pvp rendszer , de ez az elrohanunk egymás mellett taktika meg fõleg nem. Igaz mióta Xbgk vannak azóta már nem wowozok de ha a legtöbb av ilyen akkor nem is hiszem hogy élvezném. Nem tudom a Blizzard miért nem talál ki újabb bgket. Most erre lehet azt mondani, hogy majd a köv kieggel de az mikor lesz. Ahogy jöttek új insták a patchekkel úgy jöhetne 1-2 új bg és nem feltétlenül 10-15 fõsek (mert tudom hogy 1 15fõs jön majd de az is inkább ab klón) hanem igazi nagy bgk amiben egy kicsit más lenne a cél. Gondoljunk csak a jó öreg Warcraft3-ra. Jó az stratégia volt de lehetne belõle ötletet meríteni.
Sound
jó nekem akkor is béka, oké?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

kRockA
ezt még lessétek plz😄 tényleg fontos lenne...

Mighty
Aki nagyon türelmetlen: a \World of Warcraft\cache könyvtárban talál egy .torrent file-t, amivel seperc alatt le lehet tölteni. Megfelelõ torrent kliens nem árt hozzá 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

így van, és pontosan ezért olyan lassú amilyen (hogy ne lassítsa a normális játékot)
még szerencse hogy még csak kb 20szor lett leírva

http://www.google.com/search?client=opera&rls=hu&q=razorgore%2Btactics&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8?

TSW: Tunderke

Syron
nem tesz fel új patchet, csak a majdani full patchnek egy darabját tölti csak le h meglegyen és ne egyben kelljen letöltenie a 300-400 mb körüli full patch-et.. gondolom én, mert nekem is lejött de nem csinált vele semmitse..

Saccard
Itt nincs fönnt a 2.0.1-es patch.

Realdanee
Sziasztok!

Valaki tud mondani nekem egy pontos taktikot Razorgore ra? 😊 thxke elõre is!

TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx

www.wow-patches.info

Saccard
Üdv mindenkinek! Tud nekem valaki segíteni? A patch download iszonyat lassan halad, kb.: 344 kb/15 perc, de csak ha éppen jól halad. Alul azt írja ki, hogy: "Your computer appears to be behind a firewall". Minden tûzfalam ki van kapcsolva, akkor mi lehet a baj? Vagy én értettem félre? Esetleg honnan tudom normálisan letölteni?<#szomoru1><#help>

l2copypaste link aztan refresh.

Botond
Lett gazdája.Csak epixxet disenchantolunk. :-D
Sound
ez egy k. nagy béka!

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

capaszabi
a talisman gondolom ment DEbe 😄

Syron
nekem is úgy volt h trial-t ápdételtem fel origi key-el és nekem azonnal retail lett accom.. xal furcsa.. nem kellett várnom napokat míg lejár trial 10 napja.. sõt 1 hónap helyett kaptam 1 hónap és 13 napot.. 😄

Lazarus
<#vigyor>
Lynx_TWL
használd ki azt a 10 napot a még létezõ életedbõl😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

kRockA
Sziasztok! NEm nagyon kedveltem az rpg-ket, igy hát nem vettem meg a játékot, hanem a triál verziót raktam fel. Megtetszett, így hát megvettem. Folytatni akartam az accountom, és beregeltem a kulcsot. DE így nem kezdõdik el egybõl a rendes játék, hanem meg kell várni, míg a triál lejár, ami igazából jó hogy kaptam 10 napot pluszba, de most szeretnék már cserélgetni cuccokat, meg ilysemi...szoval valaki nem tudja, hogy tudnám kivenni a 10 nap triál idõt, pl az account managemantban?

ez lehet itt nem volt :p

de nem ez 😊
legalabbis en errol akkor lemaradtam?!😄

csak azt lattam ahol mutatja hogy new/old .

vótmá<#idiota>

blood elf female uj stance

azt irja gyerek megmaradt a regi idle animja is, csak bovult a repertoir.

MrStokes
Sajnos ez a jatekkeszitok hibaja is, mivel a gyozelem egyeduli feltetele a general megolese.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ferro_TwL
Szerintem botrány az új Av. Ez már nem is PvP. MIndekét fél rohan a 2 bosshoz és aki elõbb leöli az nyer. Mostanában elég sokat játszottam, és érdekes az allykkal is szinte mindig nyerünk (állítólag most az allynak "könnyebb" az AV nemtom miért, de tényleg simán lehet nyerni), de PvP az alig van. Néha a középsõ gy-t védik egy kicsit a hordások aztán ha az megvan már mindenki csak támad. Akkor vesztettünk talán kétszer, amikor valami zseni mindig benyögi, hogy a középsõ gy-t hagyjuk ki és egybõl a horda bázis elõtt lévõhöz menjünk.

Szóval nekem nem jön be így nem sok köze van a PvP-hez csak egy gyorsasági verseny ki öli le elõször a másik fõnököt.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Lynx_TWL
3 szint múlva az leszek:o

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

MrStokes
Meele hunteretek van mar? <#idiota>

Ehehehe, szinte mindig ezt csinálom, olyan is volt már hogy többen próbáltak kiszedni a bunker mellõl de én csak futkostam ki be, és hát sajnos a nyilasok mindet bealázták 😊

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

Úgy tudom (bár még nem néztem meg személyesen) hogy minden eddigi reputation reward ugyanúgy honor/token kombóba fog kerülni, ami azt jelenti hogy ha 20.999/21000 repunál kijön neked az új patch, elég nagyot koppansz 😊 Egyébként 3k rettentõen kevés, anno 3 nap alatt 18k-t csináltam, premadeezéssel, olyan 12:00-19:00, óránként 10 perces szünetekkel. Namost a patch még legalább egy hét, szerintem szépen lassan simán meg lehet csinálni (és mindenképpen érdemes).

@ *Frostwhisper* @ Gienah, lvl60 warrior (fury 5/43/3, http://www.ctprofiles.net/483997)

szerintem jobb lett, mint a régi...
igaz elején nekem is furcsa volt, hogy nem volt meg a jól megszokott "hömbölygünk jobbra-balra középen órákon át" feeling, de igy legalább pörög az egész.
nekem bejön az új av...

a legjobb az, mikor mindkét fél már a marshalokat/warmastereket irtja, s ott azon múlik, hogy ki tudja tovább késlelteni a másikat 😊
ilyenkor bizony 1-1 jól elhelyezett aoe fear csodákra képes 😄

Sephi
Ez valoban kurvara vicces. Oo

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"