World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az oké, csak mikor többször kell ugyanazt kiszedni, az nem pálya 😄 Beszélek itt pl. a covenant váltásnál fellépő progress reset-re és a legendarykról amiket újra ki kell szedni ha az ember socketet is akar rájuk, mert ezt nem tudták már a kezdetekkor megoldani (vagy direkt nem akarták)
mmo ba kell valamit gyűjtögetni,micsoda meglepő tény
Mondjuk ezekről a szándékos szívatásokról tényleg leállhatnának, és akkor talán nem veszítenének annyi játékost annak ellenére sem hogy nem annyira jó már a sztori sem. Szerintem a grindolások mértéke és dolgok megnehezítése több ember kedvét vette el a játéktól SL-ben, mint maga a content milyensége.
az a baj h a wow közösségnek semmi se jó,blizzard meg rágörcsöl h kielégitse a sírók minden óhaját és igy még rosszabb lesz mint volt
kb az lenne h kipróbálnák az űjat és mindenki menne vissza amit szeret
én pl legionból ki se jönnék xd
nem lenne jó mert akkor az ujjal senki se játszana xd
legjobb mage val,van teleportom oribosba,és heartstone om a covenantba xd
Lich king classic is jön.
Én is Cata-ban hagytam abba,túl nagy változás volt az nekem,panda az totál kimaradt,draenor végén kezdtem újra.
Én is Cata-ban hagytam abba,túl nagy változás volt az nekem,panda az totál kimaradt,draenor végén kezdtem újra.
én valahogy cata után hagytam abba,most egy blizzlike 1x szorzós wotlk szerón szórakozok...legjobb kieg,itt abba kellett volna hagyni 😄
de ha valamikor ingyenessé tennék ,visszamennék. még ha úgy is,hogy csak az előző kieggel tudnád tolni ingyen,az új kieg meg mondjuk fizetős lenne amig nem jönne a következő és igy az ingyenes rész is lépne egyet. simán visszajönne több millió player,és a mikrotranzakció még igy is húzhat sokat rajtuk.
igy én is visszajönnék sztem
de ha valamikor ingyenessé tennék ,visszamennék. még ha úgy is,hogy csak az előző kieggel tudnád tolni ingyen,az új kieg meg mondjuk fizetős lenne amig nem jönne a következő és igy az ingyenes rész is lépne egyet. simán visszajönne több millió player,és a mikrotranzakció még igy is húzhat sokat rajtuk.
igy én is visszajönnék sztem
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Volt szerencsém újraélni ezt TBC Classic-ban, nem kell bemutatni 😊 Még az Azuremyst Island --> SW futásom is megvolt az 1-es szintű Draenei sámánommal. Egyébként sokszor kell ingázni a területek között SL-ben, és egy idő után már fárasztó tud lenni így is, főleg ha több karakterrel játszik az ember 😊
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.09.10. 19:19:24
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.09.10. 19:19:24
Emlékszem rá hogy tetves PVP boltba elgyalogolni fél nap volt.
SW-ből le ashenvale-ba.
De az classic volt,ma már 310-el robogó mount van,meg nem ilyen elbaszott zónák,más volt a szép kalimdorban meg eastern kingdomban végig trappolni barátokkal,nem számított az idő mert végig baromkodtuk az utat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.10. 19:09:39
SW-ből le ashenvale-ba.
De az classic volt,ma már 310-el robogó mount van,meg nem ilyen elbaszott zónák,más volt a szép kalimdorban meg eastern kingdomban végig trappolni barátokkal,nem számított az idő mert végig baromkodtuk az utat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.10. 19:09:39
percek telnek el....emlékeztek még amikor darkshireből le kellett menni booty baybe? vagy theramoreból fathermoon strongholdba vagy tanarisba?
vagy ashenvaleből szintén fathermoonba? 😄 mindezt gyalog,vagy a lassabb 40es mounttal? 😄
vagy warlockkal barrens közepére a class quest miatt 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.09.10. 18:49:02
vagy ashenvaleből szintén fathermoonba? 😄 mindezt gyalog,vagy a lassabb 40es mounttal? 😄
vagy warlockkal barrens közepére a class quest miatt 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.09.10. 18:49:02
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Engem nem zavarna annyira az hogy nem lehet szabadon közlekedni a térképek között, ha nem kizárólag Oribos-on keresztül lehetne eljutni az összes zónába, hanem lehetne pl. közvetlenül taxizni egyik zónából a másikba anélkül hogy vissza kellene repülni a központba. Percek mennek el sokszor ha a zóna túlsó végéről kell visszajönni.
Nem az a baj,hanem hogy szó szerint trágya az egész térkép.
Nem is lehet közlekedni zónák közt szabadon,na és hogy néznek ki.
Torghast az kb b+ kategória,na és egyszer is sok,maw meg korthia dettó.
Akárhányszor oda kell mennem tuti hogy a fejlesztők anyja csuklik,mert elmondom párszor hogy a k. anyját annak a köcsögnek aki kitalálta.
És ez még a szebb kívánságom,ha nagyon felcsesz a hely csúnyábbat is kívánok nekik.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.10. 14:13:52
Nem is lehet közlekedni zónák közt szabadon,na és hogy néznek ki.
Torghast az kb b+ kategória,na és egyszer is sok,maw meg korthia dettó.
Akárhányszor oda kell mennem tuti hogy a fejlesztők anyja csuklik,mert elmondom párszor hogy a k. anyját annak a köcsögnek aki kitalálta.
És ez még a szebb kívánságom,ha nagyon felcsesz a hely csúnyábbat is kívánok nekik.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.10. 14:13:52
de lesz uj flypoint,nem kell átverekedni magunkat mindig
Az a baj marad korthia,torghast,dugják fel oda ahova nem süt a nap.
Nem tudom ki találta ki ezeket a trágya zónákat,de kár hogy a szüleit nem sterilizálták.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.10. 14:07:44
Nem tudom ki találta ki ezeket a trágya zónákat,de kár hogy a szüleit nem sterilizálták.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.10. 14:07:44
az a baj inkább h már mindent megigérnek,csak jöjjenek vissza az emberek játszani
Nem is értem ezeket miért most hozzák be komolyan... Tényleg ennyire inkompetensek voltak eddig? 290.000 felett van a token ára jelenleg...
Tradelhető lesz az Anima az accounton lévő karakterek között
Slot specifikus Korthian Armaments-ek lesznek Stygia-ért kivehetőek
Lehet visszatér a Mage Tower is?
Korlátlanul farmolható lesz a Torghast, növelik a rewardot, és full reward jár minden egyes újra teljesítésért is
Tradelhető lesz az Anima az accounton lévő karakterek között
Slot specifikus Korthian Armaments-ek lesznek Stygia-ért kivehetőek
Lehet visszatér a Mage Tower is?
Korlátlanul farmolható lesz a Torghast, növelik a rewardot, és full reward jár minden egyes újra teljesítésért is
Dobhatják Korthia-ban a rare mobok, meg a ládák. Viszonylag ritka, bár volt hogy 1 nap alatt 3 is esett. Máskor meg napokig egy sem. Random teljesen. Viszont ha gyűjtögeted a Stygia-kat a Maw-ban meg Korthia-n, akkor a Death's Advance quartermasternél is vehetsz 1000 Stygia / darab áron.
https://www.wowhead.com/item=187187/korthian-armaments
https://www.wowhead.com/item=187187/korthian-armaments
Korinthian izét mi dobja?
Korthian mi a szösz eszembe sem jutott,mert nem is járok oda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.03. 06:39:07
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.09.03. 06:39:07
Ahogy húzod az item levelt a karakteren, úgy nőnek a rewardok is item levelben + covenant is növeli. A 11 epic-ből 4-5db -ot nyitottam Korthian Armaments-ből amik ugye alapból 200-as epicek, a többi meg jött innen-onnan... Ez így működött már BFA-ban, csak ott még nem volt covenant amivel pluszban húzhattad az ilvl-t. Már most 184-es lila cuccokat adnak a world questek, pedig még csak 29-es a renown-om 😄 Mondjuk ezek már nekem haszontalanok, a conduitoknál viszont jól jön hogy alapból közel 200-as szintűeket kapok.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.09.03. 01:17:28
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.09.03. 01:17:28
Hogy jött össze 11?
Ha friss kari akkor még kicsi a covenant,vagyis wq is kicsit ad.Kivéve world boss.
Ha friss kari akkor még kicsi a covenant,vagyis wq is kicsit ad.Kivéve world boss.
Tegnap éjjel lett 60-as a kari, már 11db 200+ -os epic van rajta... Makker voltam, Maw boss is pl. kidobta a 233-as trinketet <#vigyor2>#vigyor2> 3 vagy 4 item craftolt rajta.

Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.09.03. 00:19:39
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.09.03. 00:19:39
Mikor mikor mikor mikor?
Timewalking Dungeons: Black Rook Hold, Eye of Azshara, Darkheart Thicket, Vault of the Wardens, Neltharion’s Lair, and Court of Stars.
Follower?
Covenantból is jön annyi mint a franc.
Covenantból is jön annyi mint a franc.
ám a legtöbb follower thorgastból jött,sztem megvan nekem az összes
egyet se ,ó
nekem három karin van
fő karin 4 szer csináltam,egyszer elrontottam a statot,ezért ujra kellett csinálni,és ugye a legjobb akkor a world bossból esett,kellett volna várni 3 hetet,ezért addig legyártottam egy másikat xd
ez a legendary recycling kűlönben azt jelenti h ha volt több is,most szét lehet szedni a felesleget és kapsz vissza valamennyi alapanyagot
maw sztemis szörnyű,már nem is napizok ott,csak korthiába ,ott is csak egy párat csinálok meg ,ami nem tul hosszú
nekem három karin van
fő karin 4 szer csináltam,egyszer elrontottam a statot,ezért ujra kellett csinálni,és ugye a legjobb akkor a world bossból esett,kellett volna várni 3 hetet,ezért addig legyártottam egy másikat xd
ez a legendary recycling kűlönben azt jelenti h ha volt több is,most szét lehet szedni a felesleget és kapsz vissza valamennyi alapanyagot
maw sztemis szörnyű,már nem is napizok ott,csak korthiába ,ott is csak egy párat csinálok meg ,ami nem tul hosszú
Én is csak egy karival tervezem kirepuzni mindent, a többivel meg csak azt ami tényleg kell... Ki győzné ezt idővel ha minden karin mindent megcsinálna?
Mechagon vicces volt,nazjatar az trágya.Gyűlöltem és nem is csináltam ott semmit,csak ami a repuhoz kellett heti boss és ennyi.Egy karival megszereztem reput repüléshez többivel tojtam rá.
Ez a Maw - Korthia kb ugyanaz mint a BFA-s Nazjatar és Mechagon terület... Mondjuk ha Maw-ban is lehetne repülni, sokkal elviselhetőbb lenne valszeg.
Az oké, de itt kicsit több részlet is van mint leírva 2-3 szóban a dolog 😄
Maw skip,juhééééé.
Légió timewalking juhééé.
Covenant sztori skip juhéééé.
Több timewalking.Juhéééé.
Heirloom upgrade juhééé.
Hírre az előfizetés megújítva.<#vigyor>#vigyor>
Egyébként a legendary nem érdekel,eddig egyet sem csináltam mert a tököm tele van maw-al meg torghast-al és az egész kicseszett korthia-val.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.29. 16:16:38
Légió timewalking juhééé.
Covenant sztori skip juhéééé.
Több timewalking.Juhéééé.
Heirloom upgrade juhééé.
Hírre az előfizetés megújítva.<#vigyor>#vigyor>
Egyébként a legendary nem érdekel,eddig egyet sem csináltam mert a tököm tele van maw-al meg torghast-al és az egész kicseszett korthia-val.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.29. 16:16:38
ha jól látod alant ezt már irták a developer update be
Na azért érzik a Blizzard-nál hogy sok játékosnál borult a bili az utóbbi időkben 😊
Shadowlands Crafted Legendary Item Recycling Teased In Patch 9.1.5
Players Can Freely Swap Between Covenants in 9.1.5 - Ripcord is Pulled!
Maw Intro Skippable with Patch 9.1.5 (így már gyakorlatilag tényleg minden skipelhető lesz altokkal)
Nem is értem miért kellett ezekkel addig várni hogy ekkora játékostömeget veszítsen a WoW...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.08.29. 14:34:27
Shadowlands Crafted Legendary Item Recycling Teased In Patch 9.1.5
Players Can Freely Swap Between Covenants in 9.1.5 - Ripcord is Pulled!
Maw Intro Skippable with Patch 9.1.5 (így már gyakorlatilag tényleg minden skipelhető lesz altokkal)
Nem is értem miért kellett ezekkel addig várni hogy ekkora játékostömeget veszítsen a WoW...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.08.29. 14:34:27
Ez mikor jön?
Covenant campaign skip nagyon kéne,vagy 10 karival.
Bár gondolom ősszel,de jó lenne minél hamarabb.
Megyünk lopni legion mythicre.<#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.27. 22:42:41
Covenant campaign skip nagyon kéne,vagy 10 karival.
Bár gondolom ősszel,de jó lenne minél hamarabb.
Megyünk lopni legion mythicre.<#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.27. 22:42:41

két hétig tart és lesz m plusz is
Zsííííír.
Imádom a TW hetet.
Új mountok remélem jönnek.
Az a baj olyan sok Timewarped badge-m van hogy kiakad tőle az összes addon.
Lololol.
Veszek vagy 100 ezer badge-ból repus ládát és felhúzok egy reput jó nagyra és hátha ad majd ládákat.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.27. 21:53:50
Imádom a TW hetet.
Új mountok remélem jönnek.
Az a baj olyan sok Timewarped badge-m van hogy kiakad tőle az összes addon.
Lololol.
Veszek vagy 100 ezer badge-ból repus ládát és felhúzok egy reput jó nagyra és hátha ad majd ládákat.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.08.27. 21:53:50
Találtam egy kétkezes kardot az egyik warrior kiskarimon amit még BFA-s Island Expedition-on szereztem valamelyik nagykarival, akkor átküldtem neki hogy majd jó lesz egyszer transmognak ha majd egyszer be tudom use-olni neki, kíváncsiságból ránéztem AH-ra mennyit ér most, emlékszem akkoriban 800-1000g körül volt az ára... Most 50K gold volt a legolcsóbb, próbaképp fel is tettem 49.800g-ért és el is vitték ma 😄
Vagy úgy... Nem rossz 😄
csak egy RP guild 😊
Valaki húzott pár altot magának 😄

Az a lényeg hogy szerdán délután - este felé éri meg megvenni mindig a tokent, mert akkor a legolcsóbb, sokan feljönnek az új hét miatt.
legionba volt már majd 400k is xd
Ha megveszi euróért beteszi, mert mást nem tud kezdeni vele. Felhasználni csak AH-ból véve tudod a tokent.
És mivel kevés a player, kevés az olyan is, aki euróért megveszi.
És mivel kevés a player, kevés az olyan is, aki euróért megveszi.