166748
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Plata #166748 Tudom.
A druida szött megvan.
Én má régóta vágyom saját kecóra WoW-ban,mindig is szerettem volna egy jó kis peca kuckót ahol a kandalló fölött ott lógna sylvanas búrája. XD
Class hallban volt portál,csak oda menni macerás volt,kivéve a druidának,a druidának volt druida hold teleportáló varázslata,ráadásul az a mai napig tuti,mert bárhova eljutok vele pillanatok alatt és pont a world bossokhoz visz a holdkóros teleport. :D -
#166747 Volt is, aztan a nep ki sem mozdult a Garrisonbol, ott volt a transmog, a bank, a szakma, stb. a fovarosok meg uresen alltak - ez volt a hivatalos indoklas, ami miatt kukazta a Legion utan az erodot a blizz. A Class Hallban mar egyutt voltak a classok, volt tomeg, csak az meg korulmenyes volt, oda-vissza rohangalni HS nelkul. Kuka megint.
Annyi valtozott, hogy jelenleg minden mmoban van legalabb egy teljesen testreszabhato haz, hajo, jarmu, barmi ami csak a tied, igy muszaj lesz nekik berakni valamit, mert 2024-ben ez mar kotelezo.
@Plata: a tokenekhez kieg (swtor topikbol), ha megvan a 100, akkor onnantol minden egyeb szarsag (eventek, bossok, randomok, stb.) dobni fog tokent. A vicc az, hogy ha megveszed a 60-as elso remasterelt szettet, a kovetkezo mar 40 token lesz. Ha azt megveszed, minden tovabbi mar 20-20 token, seperc alatt ossze lehet szedni az osszeset es a vegen mar nem tudsz mit kezdeni a tokennel. Januarig van idod, addig tutira kitart az 20. evfordulos event.
Van drop is egyebkent, huzd be twitchen, ket semmire sem jo hatas, de a gyujtemenyben elfer.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.11.15. 18:11:11 -
#166746 erre már 10 éve igény van kb,legalábbis amikor még aktívan toltuk már akkor felmerült,milyen faja lenne egy saját kis lak,vagy guild bázis :p
-
#166745 Némi roadmap:
Illetve, bejelenésre kerültek a 20. évfordulós esemény részletei! -
dantor7 #166744 ez full user error, vagy valami addonod baszakszik. amúgy bal alsó sarokban a talenteknél el is lehet menteni "loadout"-okat, ott nézz szét -
hawkie22 #166743 Egy kérdés. Resto sámánként levelingeltem, mert szeretem a spec-et, meg könnyebb dungeont találni, de nyilván nem a legoptimálisabb, ha mobok megöléséröl van szó, viszonylag lassú, pláne AoE esetén. Átspecceltem ele sámánra, ott újra kellett talentelnem, hogy optimális legyen dmg szempontjából, de ha visszaváltok restora, akkor elbarmolja a talentjeimet, nem azok vannak, amik az elsö beállításnál, így újra kell talentelnem minden egyes specváltáskor. Nincs lehetöség elmenteni valahogy, hogy minden specre saját talentfa, amihez a spec-váltás nem nyúl hozzá? Mert ez így nagyon gáz, hogy minden esetben újra ki kell választanom a talenteket, amik adott spechez a legmegfelelöbbek. -
hawkie22 #166742 Köszi a segítséget, ez a show self resource izé volt a ludas.
Egyébként milyen addont ajánlotok resto sámánnak?
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.08.30. 03:00:27 -
#166741 Tippre az Shadow UIhez tartozik, esetleg annak is a focus target resze, az maradt a karakereden valami bug miatt? (nem hasznalom ezt, ZPerlt szoktam meg az elmult evtizedekben, igy csak tippelek).
A masik tipp a weak aura es a default wowos opcio, a show self resource (vagy ilyesmi) kombinacioja miatt mutatott sajat buffok?
Kapcsold ki egyesevel az addonokat (relog sem kell, csak /reload vagy addonoknal az UI ujratoltesere katt) -
hawkie22 #166740 Tud valaki segíteni abban, hogy a képen megjelölt buff és castbar melyik addonhoz tartozhat?
Nem eltüntetni akarom, csak áthelyezni, de az Istennek se tudok rájönni, hogy melyik addon hozta össze nekem és így elég nehéz áthelyezni. :)
Shadowed Unit Frames
Cell
BigWigs + LittleWigs
Details
Kui Nameplates
WeakAuras
Baganator
BetterCharacterPanel
Ezek az addonok vannak most fent. A minöségért elnézést kérek, valamiért a képfeltöltési linket nem osztotta meg a hozzászólásban, direktbe pedig csak 200Kb méretet lehet feltölteni.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.08.29. 05:18:15 -
hawkie22 #166739 Healer vagyok, szóval a random dungival nem lehet gond. :D -
#166738 Az is ad jo xpt, de szerintem a random dungi spamet nem ubereli, foleg lvl1-60 kozott, igy kovesd az eventes zonakat es kozben legyel bejelentkezve DF-ben. -
hawkie22 #166737 Mi most a legegyszerübb módja most, hogy keddig lvl 70 legyek (Boost-on kívül)? Lvl 23 vagyok most. Csináljam a pre-expansion eventet vakulásig? -
#166736 Let The Worldsoul Saga begin!
-
#166735 Most beleptem es mar atrakta a pandamixes karaktereimet a live szerverre
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.21. 18:01:37 -
dantor7 #166734 ahogy pénteket üt az óra -
Miruken #166733 Itteni idő szerint a 3 napos early kezdete mikor van pontosan? -
Plata #166732 Van egy hasonló ronda dögöm,azt sem szeretem,valami kétlébú ocsmányság,valami raidből esett azt nem tudom melyik kiegben,lehet suttyóland,valami föld alatti iszonyú undorító insta vagy raid volt. -
Plata #166731 Jujj,és megint jujj. :D
Most nincs előfizetésem és így nem fog összejönni,meg amúgy is rondaaa. :D
És még le kell tolnom ma kb 20 karival admiraltyt,mert vendégek voltak nálunk és elvagyok maradva.
Szentségit,tévedtem,még 33 kari van hátra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.20. 20:24:07 -
#166730 ezt, 3 raides tokenert most behuzhato
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.08.20. 20:15:22 -
Plata #166729 Milyen macskát? -
#166728 A zold takonymacskat 3 tokenert kivetted mar? Nem sok ido maradt, ha kell. -
Plata #166727 Steelseries promó,vagy mi a túró.
Acélos link. -
#166726 Az a 23-as kari kb egy ora tutorial szigeten majd megint ennyi par dungeonnal a retailon.
Ma er veget este 23:00-kor, utana vagy a WW early idoszakban lesz transfer vagy a 26-ai premier elotti percekben, ezt en sem tudom. Menj addig par scenariot, vagy dungeont, csak ne felejtsd el elkolteni a bronzet, mert semmi sem jon veled. -
hawkie22 #166725 Egy gyors kérdés, ennek a Pandariás Timerunner bizbasznak mikor lesz vége? Véletlenül ott csináltam karaktert és nem tudok átmenni sehova se, csak Pandarián tudok kalandozni. A hivatalos oldalon azt találtam, augusztus 19. 4pm EST. Az viszont már rég lejárt, ha belogolsz, ott is 0 days remaining van. Nem akarok macizni. Mennék tovább, de nem tudok emiatt. 23-as a kari, de csak emiatt nem akarok új karit kezdeni. -
#166724 Új animációs kisfilmet kaptunk!
Alleria: Light and Shadow
-
Plata #166723 Kicseréltem,de lehet újra át variálom,be rakok 4 törpicseket. :D
Ma is akartam tolni délelőtt,de mindig megszívom.max majd este.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.03. 11:28:14 -
#166722 Csereld ki/le, hogy ki legyen az a 4 "kiemelt" karakter -
Plata #166721 Ez az érdekes hogy nekem is a warband karik közé a bankos karit rakta,van vagy 4-es szintű talán,meg még kiskarikat és egy 70-est.
Eddig a karakterek szerverenként szépen össze voltak állítva,elől a kedvenc hátrább a nem nagyon vagy egyáltalán nem használtak. -
#166720 wowban fix helyen vannak, egyszer kell most atpakolni oket a megfelelo helyre es ott is maradnak (kiveve a 4 kiemelt helyet). swtor es sto-ban az utoljara hasznaltak vannak elol mindig, az ott tenyleg dinamikus. En raszantam 10 percet es csoportositottam a karaktereket, hiszen olyan lowlvl karakterek is elojottek most a wowban, amikre nem is emlekeztem es amelyeket szerintem majd' 20 eve nem is lattam. -
Plata #166719 Azt tudom,de pont ezt szerettem a Wow kariválasztóban,szerverenként szépen sorban a karik.
Most 50 kari ömlesztve és szétszórva,háát a kitalálójának szivesen a fejére húznák egyet a palacsinta sütővel.
:D
Nem elég hogy a STO-ban tök szopás 50 karinál a karik rendszerezése most a Wow is szivat. :D
STO-ban is meg Sw ToR-ban mindig olyan kariválasztót szerettem volna mint a WoW-ban,hát a vágyam teljesült.Csak fordítva. XD
Ilyen a mázlim.
Nagyon nem szeretem hogy STO-ban is és Sw ToR-ban is a karakterek minden belogolásnál elmászkálnak.
ESO-ban legalább fix mint régen a WoW-ban is volt.Bár ott csak egy szerveren van karakterem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.03. 09:32:53 -
#166718 A warband erkezesevel egyszerre listazza ki az osszes karakteredet, szerverektol fuggetlenul (de azok attol meg maradtak ott, ahol krealtad) :) -
Plata #166717 Tegnap az ingyenes hétvége miatt felmentem,te jó ég az összes szerveren lévő összes karim totál összekeverve van,nem úgy mint rég szépen sorba szedve,francot,bronzebeard arathor ragnaros és egyéb szerverek karakterei összekeverve. -
#166716 Amerikában már a negyedik is megjelent. A magyar verzió valamikor 2025-ben fog majd csak érkezni. :(
+
The War Within Pre-Expansion Update Trailer:
-
#166715 POnt most olvasom a krónikák harmadik részét,már az első oldalakon leírja az új kieg alapjait sztori téren :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2024.07.19. 16:49:56 -
#166714 A The War Within Collector's Edition már úton van a megrendelők felé!
Ahogy látom itt a doboz gerincén lévő dombornyomásból ez az első harmad. A Midnight és majd a The Last Titan kiadásokkal lesz teljes az egész!
Unboxing video:
-
#166713 Az új 6 hónapnyi előfizetés mellé járó mount és pet:
-
#166712 Roadmap:
-
#166711 Az XBOX Show-n bejelentésre került:
The War Within megjelenés: 2024.08.26.!!!
Date Announce Cinematic:
The War Within arrives August 26.
Early Access begins August 22.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.06.09. 19:33:32 -
#166710 Újabb trailer érkezett, csakhogy meglegyen a hype:
-
#166709 Koszi, megnezem, mert kezdem nagyon unni ezt a kezi gem cserelest :)