31
Rengeteg a hibás játék...! ˙ß-(
 • Slayerboy
  #31
  Hi!
  Csak most tévedtem vissza ide.Nem szidtam az Amigát, nagyon jókat játszogattam vele akkoriban, és tényleg, voltak olyan játékok, amik ezerszer többet értek a mai játékoknál.Csak aztán jöttek a hibák, nem olvasta a lemezt, egy idő után unalmassá váltak a játékok, kezdtek bejönni a PC-k és nyilván olyankor már sokkal inkább néztem volna egy Windows asztalát, mint a Workbench fekete fehér képét.Persze mostanában is egy évben egyszer mindig lehozom a padlásról a jó öreg 500-ast, abban bízva, hogy az idő meggyógyította.Sajnos mindig csalódok.
  És a "szar" szót nem az Amigára írtam, hanem az én régi gépemre.Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, de gondolom ez érthető magyarázat amit most leírtam.
 • rorr
  #30
  aki szidja az Amigát az elmehet a büdös kúrva anyjába!!! mi az ,hogy bénáztál?Örülj neki ,hogy ilyen jó géped volt!A mai játékok adnának annyi játékélményt mint az amigások adtak akkoriban!
 • Vlala #29
  Miért jutott eszembe az, hogy Match Pizzéria? :-)

  zizzenet: " az emberi agy legnagyobb diadala, ha be tudja látni, hogy tévedett"
 • zizzenet
  #28
  dronkZero kollégának igaza van. Elnézést kérek. Bár nem állt szándékomban politizálni (nem is az erősségem). Amolyan szellemi kicsapongásnak, mentális mellékzöngének szántam. Még egyszer, elnézést.
 • Thanatos
  #27
 • dronkZero
  #26
  Én meg azt nem fogom megérteni, hogy a "Játékosok fórumá"-ba, a patch témához hogy a pék f*szába kerül politika. Asszem itt erre nem vagyunk kíváncsiak.
  Cső, mehetsz.
  :P
 • zizzenet
  #25
  jah... sose fogom megérteni minek kell ezer éves topicokat felhozni ilyenekkel...

  Van ennek varázsa. Főleg magyar viszonylatban. Ha nem élne ez a mentalitás... esetleg lemaradnánk sok szép új interpetációról is. Amik esetleg még jövedelmezők is lehetnek. Például az efféle "reneszánszok" híján nem lennének ma ügynöklisták, botrányok. Ugye-ugye.
 • Thanatos
  #24
  jah... sose fogom megérteni minek kell ezer éves topicokat felhozni ilyenekkel...
 • Borg
  #23
  Kár hogy tavalyi üzenetekre válaszolgattok...
 • hatamoto #22
  Annyiban egyet kell értenem, hogy meg kell venni a játékot. DE! Mielőtt ezt megteszem ki akarom próbálni, legyen az bármi WoW, HL2, STALKER stb. mert hiába áradozik róla minden és mindenki lehet, hogy nekem spc. nem fekszik. Ha tényleg bejön, akkor sem rohanok a boltba megvenni, mert 1-3 hónap után már kevesebbe kerül(nem mindenki keresi magát hülyére! ).

  Mellesleg a javítást megtalálni könnyű, de ha nem megy fel vagy a javítás után nem magy az anya, akkor esetleg itt seggíccséget találhat aki keres: http://www.gamecopyworld.com/
 • Eszter
  #21
  Akkor adj unios fizetést hogy az unios árakat meg tudjuk fizetni.
  igérem akkor minden játékot, filmet boltban fogok megvenni:-)
  Ennyi
 • Slayerboy
  #20
  Mindent meg kell venni a boltban eredetin :)
 • Carlos
  #19
  1. Gondolj arra is, hogy a fejlesztők mind úgy akarják kiadni a gámát, hogy az minnél kevesebb hibát tartalmazzon (nagy cégek). Csakhogy van ugye a kiadó, aki aszongya, hogy most kell kiadni. Akkor aztán kész. Ki kell adni úgy ahogy van.
  2. Kisebb cégek pedig azért adják ki a cuccost korábban, mert nincs olyan anyagi támogatottságuk, hogy 2-3 évig fejlesszenek saját kölcségből. Ott meg azért kell kiadni.

  Szóval nem egyszerű ez. És lehet szidni meg anyázni, de ha Te is bennelennél ebben a bizniszben, akkor Te se írkálnál mindenféléket!

  Respect!
 • Slayerboy
  #18
  Egyébként igazad van! Én 15 évig egy szar AMIGA 500-al bénáztam, míg pár kölyök apukájától kap egy P4-est névnapjára!Aki nem tudja leszedni, az elmegy egy netcafe-ba, és kirakja floppy-ra vagy CD-re, amit akar!
 • Slayerboy
  #17
  DAVE MIRRA FREESTYLE BMX-hez KELLENE OLYAN PATCH/CRACK, AMIVEL FUTNA A GAME XP-n!

  thx.
 • OliApa
  #16
  Köszi, ez már jó!
 • Dante
  #14
  www.avault.com

  ott a letöltések között kb 97ig mindenhez van peccs
 • Dante
  #13
  www.avault.com

  ott a letöltések között kb 97ig mindenhez van peccs
 • OliApa
  #12
  Nekem nem ment. Késobb újra próba. . .
 • Deajka
  #10
  http://download.jatekok.hu/patch/
 • OliApa
  #8
  Tud valaki valamilyen patch gyűjtőhelyet PC-s játékokhoz?
 • Sephi
  #7
  Miert van nekem az a erzesem hogy orusz hogy tudod hogy kell letolteni egy patchet?
 • Rincewind
  #6
  Barom...
 • TneX
  #5
  Te tiszta hülye vagy...
 • Lacc
  #4
  Én ilyen hülyeségekkel nem törődöm hogy valaki nem tudja leszedni a patchet. Hol érdekelne ez engem??? Lényeg ohgy nekem meglegyen
 • Rincewind
  #3
  A Half Life patchaket azért nem sorolnám a javítás kategóriába, hiszen az 1.0.0.8.-as ugye tartalmazta a multicast spectator módot és az új voice communication technológiát, ami ugyen nem igazán javítás!
  De egyébként tök igazad van és erre a legjobb példa a közelmúltban megjelent Pool of Radiance 2 :(
 • MuERTe
  #2
  Az ég kék, a fű zöld, a játékokkal állandóan pöcsölni(patchelni) kell:)) Némi alaptőkével indíthatnék egy havilapot cd meléklettel Havi Patch néven. Mindíg tele lenne a cd melléklet, sőt lehet nem is lenne elég egy :)))
 • IMYke2.0.0.0
  #1
  Hi!

  Berobbantam egy számtechterembe, s az utóbbi két hónap fórumbejegyzéseit, a játék és program előzeteseket, híreket siekrült végre elolvasnom!
  Eddig is tudtam - amíg PC-közelben tudtam lenni - , hogy rettentően sok a hibásan megjelenő szoftver (elég, ha csak a Win2k-re gondolsz haver...:/ ), de amint megnéztem a favorit játékokról szóló cuccosokakt majdnem dobtam egy hátast:
  - Pool of Radiance (iszonytatóan nagy kib****s az emberrel!);
  - HalfLife = szinte negyed évente (néha sűrűbben) jelenik meg egy vaskosabb javítás, jelenleg 1.1.0.8 és a mérete 75 MB!;
  - Counter-Strike Retail 1.0.0.3 na és 79 MB!;
  - Quake 3 = most még csak 1.30-nál tartunk, és valami undormány, hogy a javítás 26 MB!...
  - Operation Flashpoint = rühelletes, majdnem 40 megás javítás;
  - Diablo 2 & LOD = 1.09b, de lesz ebből még 1.12 is!;
  - Settlers IV = kérem szépen, mit nem rontottak még el?;
  - Emperor: Battle For Dune 1.08;
  - Baldur's Gate: Throne of Bhaal 2.6498 (könyörgöm: miért kellett akkor kiadni, az igaz, hogy nagyon vártuk, de nem így!);
  - Max Payne 1.01 (ez is hibás!);
  - Black & White 1.100 (ezt még megérteném, ha nem lenne több, mint 3 évnyi fejlesztés mögötte!);
  - Anachronox 1.01 (alig jött ki a game!!!!!)
  - Clive Barker's Undying 1.0 (Mi volt benne a hiba?);
  - Dirt Track Racing Sprint Cars 1.01 (És ebben?);
  - Gangster 2 1.06 (Hát ezt én nem értem...);
  ... és még sorolhatnám...!

  Hogy miért is nyavajgok?
  Gondoljatok bele, mindazok, akik nem olvashatják a hozzászólásomat, mert nem rendelkeznek internet-hozzáféréssel, egyben el is vannak vágva olyan lehetőségektől, melyek révén könnyedén játszhatnának a napjaink óriási vihart kavart Pool of Radiance-val, esetleg hibáktól hemzsegő egyéb más progikkal...
  Egy nagyon régi GameStar-ban és egy még korábbi PCGuru-ban (ezek itt nem a reklám helyei!) olvastam a bug-okról, s hangsúlyozom: a két különböző írótól származó nagyjából egyetértett abban, hogy (szerintük) inkább vár a nagyközönség 2-3 hónappal tovább, mintsem azon kelljen izgulnia, hogy az ő konfigján tényleg azt fogja-e produkálni a program, mit a fejlesztői ígértek...
  Sajnos, abban az értelemben is nagyjából egy hangot ütöttek meg, hogy minden ilyen, sietősen, rengeteg (kisebb-nagyobb) hibával kiadott program mögött marketing érdekekek húzódnak...
  Nem szándékom itt vitát szítani, lehet, hogy mindösszesen csak én szólok ehhez a témához (hiszen magam hívtam életre), de annyiban legalább segít, hogy kiengedjem azt a dühöt, mely az utóbbi órak alatt gyűlt fel bennem...
  Hogyan fogjuk mi, azok, akik nem igen sűrűn férünk a nethez (sőt, szinte egyáltalán nem) jól, és nyugodtan játszani játékainkat?
  Vegyem meg talán mindig az egy vagy két hónapnyi elmaradással küzdő számítógépes magazinokat, drága pénzen? Ehh...
  No, mindegy, megyek