110
-
#110 nézzétek meg milyen képeket linkeltem be a star wars rol a GC hez a PC-s gamezoknak leáldozott!!
Pszichiáter ne legyél ilyen suta! nem vagyok ITALIA nem version vagyok nekem nincs ps2-m!!! -
Ali #107 GC a király! -
#103 A RAVE- ygerekeknek jön a rikito narancssárga és rikitó zöld nintendok aki gazdag annak jön egy arany szinű gc a jányo rozsaszin a többi eloszlik... -
#102 menj ki amcsiba ottan sem találsz egy olyan embert akinek van 10 eredeti cd-je ps2 re!!!
melyik fasz az aki megveszi 10 szer annyiért az eredeti cd-t hoyg szp legyen a disx meg legyen szép szines borító!!..na látjátok mindenki másoltatja!sőt a legtöbb gamez elöbb beszerezhető másoltan mint azt ahogy kiadjkék eredetiben! stb stb.. -
#101 Az első amit észrevettem hogy az irás hibák teljesen máshol vannak!!!
kettő italia nem ir ékezettel!!heheh!!!egy rohadt ékezet nincs! -
#100 bevallom életemben nem gameztam Zeldával és FF el sem!! nah jo ff el gameztam a 3. részéve pc-n kibaszott szar grafika illette és rájöttem hogy nem nagyon szeretem az RPG-t.. -
#99 TE FA*KALAP BAROM!!
Enniyre suta vagy? szerinted én vagyok az Italia???
Ehh ehh nekem nincsen ps2-m az igaz hogy mind a ketten Csabák vagyunk csak mi is az ő email cime és mi az eminyé? jah gyorsan csinálok egyet és hárman leszünk istenem de suta vagy!! a version nak volt a szokása hogy 10 féle néven van!!
Suta köcsög! -
#80 Linkelj már róla be egy képet......Mihez nem megy a fekete téglalap....És mihez fog menni egy rószaszín kocka... -
ixyon #78 akkoris a PS2 a legszebb -
#75 Már többször leírtam,hogyha a PSX-et '95-ben vetted volna meg,ugyanaz lett volna a véleményed róla mint a PS2-ről,megjelenéskor alig volt rá játék,egy-két nagy név, aztán mégis láthatjuk mi lett belőle..Most annyi a külömbség,hogy mindenki a Ps2-re fókuszált már a megjelenésétől fogva,és elég bonyolult programozni is,ami valszeg rámutat arra,hogy mely csapatoknál vannak a legjobb kóderek....Az,hogy a dizájn között van-e külömbség,ezen most nem fogok vitatkozni,de szerintem ezt a Nintendo a gyerekszobákba szánta...
Ez viszont nem semmi: "ronda, mint egy regi szokol atomreaktor"
-
#72 Mondjuk ez a New York-i fesztivál-érv csak egy nagyon jó kifogás...Nem tudom de szerintem nem igazán befolyásolta a vásárlási szokásokat a terrortámadás,max az amerikaiak 30%-a rögtön rohant kajáért meg "Fuck Bin Laden"-es pólókért,de ha befolyásolta akkor is egy-két napig max egy hétig,aztán ha olyan k*rva jó lenne fogyna mint a cukor...Bár kötve hiszem,hogy húsz fölött bárkinek tetszene a design-ja,de mondjuk mindíg is tudtam,hogy a Nintendo nem az érett korosztályt akarja kiszolgálni,a játékairól nem is beszélve....
ITALIA:
Ezt a kalózkodásos dolgot,hagyjuk...Amit látsz Magyarországon az nem biztos,hogy jellemző Európára,esetleg Amerikára,Japánról meg nem is beszélve,a legjobban Psx-re volt kifizetődő fejleszteni,mert iszonyatosan fogyott a sok game(a Driver 2 1 hónap alatt lett Dupla Platinum,tudod mit jelent az???),de a Ps2-t sem kell félteni,a jó játékok itt is rekordokat fognak dönteni(Gt3 24 óra alatt 500E darab,és azóta a létező összes rekordot megdöntötte),az MGS2-nek,SH2-nek már előre ugyanezt megjósolom,a DMC-nek úgyszintén,de gondolom nem is feltűnő,hogy a kezdeti fejlesztői sikongatások után(nehéz programozni,drága a fejlesztés,stb),mindenki fejleszt mint a barom,és karácsonyra olyan játékdömping lesz,hogy győzzük zsével...A minőségről meg ne is beszéljünk,a Gt3 elad egy jópár millió Ps2-t világszerte,nem is véletlenül nyomatják a BL-meccs szüneteiben....Nekem nem egy haverom vett emiatt gépet... -
#70 Most olvastam hogy az ATi uj Chipje magasan verte a legnagyobb GEF 3 at:) heheh több száz pontokat vert a 3dmark2001 ben a gef 3 ra!! kiváncsi vagyok hogy hogy a GC ATi Chipje az milyen lehet!! -
#69 jah ez kötelező:
http://home.earthlink.net/~ouchie/binladen/ -
#68 itali az ps2 nem os2:) de ezt elnézem amugy meg azt tegyük hozzá hogy a SONY megint olyan béna!! mert az kell rá mondani hogy elbaszta a PS2-t mert megint nem tudta ugy megcsinálni hogy ne lehessen másolni a lemezeit ami a sonynak is és a gyártoknak is nem kis bukás pénzügyileg!! tudod itt jön a CKM azaz a copy kill music beszolás csak most gamezban értendő!!!!
jah és amikor kiadták a ps2-t minden második hibás volt!!! hehe vitték is vissza a szarokat!
erről ennyit!! ehhez képest a GC vel semmi baj megint nem lehet másolni!! ( 1,5 giga a mini DVD-n!! ez más formátum mint a 8 cm-es cd ami csak 150 vagy 220 megás ha jol tudom)
szal elképzelhető hogy pár fejlesztő majd átpártol GC re és majd lehet hogy lebutitják a grafikát és eladják ps2 re mert azé akkor is pénz ha minden 10 emberből csak 1 veszi meg eredetibe mert kb az arány igy igaz!!na csumm mindenkinek!! -
#67 1) nekem ninc sbajom a ps2 es gamezokkal
2) nekem elegem van a son bol
3) mindenki tudja hogy en szeretem a konzolt legyen az ps2 vagy xbox és szeretem a pc-t is!!!! pl kurvára örülnék a gt3 nak vagy az MGS2 nek mert tegyük hozzá hogy a legbestebb gamez psx re volt az MGS!!!!a legjob történet a legjob zene a legjobb fordulatok a gamezban!! ez a legbestebb gamez!!! tudom hogy az a fikázós Italia az nem az a kölök akit én ismerek kérem is valamelyik OP ot hogy törölje ki azt az üzenetet!!! köszike előre is! -
Ali #64 Nincsen sajna. Még a Pecsa piacon sem láttam eddig. -
#63 ali van turok 3 ad van conker bad fury day ed???na csá -
Ali #62 Ezen a pc-n kívül egy N64-em van. Nagyon szeretem, mert igaz, hogy nem túl sok progi van rá, de azok legalább jók. -
#60 :))))) -
Ali #59 Reméljük. -
a GC igy fgja kivégezni a PS2-t!!
-
#57 kabbe:) -
Ali #56 Jó lesz az a GC, majd meglátjátok... -
#55 Jól egymásra találtatok...Ennek házasság-szaga van... -
#54 :)))))))))))))))))) -
#50 jah italia gyere át a pc-s játékoknak leáldozott topicba ez a gamez forumba van -
#49 végülis mindenhol azt irják hogy 128 bites gép!!
semmi baj italia:)
nah mindegy! -
ixyon #47 az ee sem a sony processzora, henem a hitachi-é. ő gyártja. és ő is tervezte. csak spec. a sonynak készítették. és télleg jó a GC is... nem hizttem volna, hogy 10.5 GFLOPSot nyom... na mind1. de a fejemet is veheted, ha 128bites. -
#45 jolvan 64 bites barátunk!
ITLIA irtam neked emailt-t!!irj nekem! -
ixyon #44 te thudod mit beszélsz??? azért nem oylan könnyű átalakítani 1 64bites CPUt 128ra... azért az nem csak abból áll, hogy kicserélnek benneminden regisztert 218bitesre, meg 1 új fordítóval újrafordítanak hozzá mindent. hidd el, a GC 64bites. -
#42 Antialiasing-ot már többen is csináltak PS2-őn, például az általad is említett GT3-ban. A gép gyenge része valóban a relaitve kicsi videómemoria, de az FF10-et nézegtve azért én még emiatt nem vágnám kukába a gépet(ha lenne). Az, hogy a GC (vagy az XBox) sikeres lesz e, szvsz kizárólag az fogja eldönteni, hogy milyen mennyiségű/minőségű eredeti game lesz rájuk. A GC-nél az erdetiség nem probléma, abból mindig volt bőven nintendóéknál, a mennyiség viszont kérdéses, ez a pár japcsi launchtitle szerintem senkit nem vágott a földhöz. Az Xboxnál meg pont a fordítotja igaz, játék van/lesz dögivel, csak qrva sok a PC átirat, meg a menetközben Xbox-ra átigazolt fejlesztés. Jövő iulyenkorra már sokkal tisztább lesz a helyzet, könnyen elképzelhető, hogy szépen megfér egymás mellett a 3 gép a piacon, különösen akkor ha a GC belövi magát a fiatalabb korosztályra (mert most nagyon ez néz ki belőle). -
#41 128 bit nem veszexünk!! a ps2 ben sem anti aliasing sem egy rrohadt jo effekt a gyenge texturákról ne is beszéljünk!!! nézd meg a a rogue squadron 2-t!!! veri a GT3 at vagy akármit!! azé a gt3 is szép meg az MGS2 is -
ixyon #40 persze hogy nem a legerősebb. de nagyon ottvan. és ami erősebb, az nem 300 mhzen erősebb. talán a legjobban a G4esek közelítik meg, az 800on nyújt 5.8at...
és a GC 64bites. szerinted 1 64bites CPUval hány bites legyen a konzol? hallottál már erről?: a karaván sebességét nem a leggyorsabb teve, hanem a leglassab határozza meg. tehát hiába tud minden 128bitet abban a vasban, ha a CPU64, akkor a többinek semmi értelme. és az EE télleg nem tud másd, de nem is kell tudnia, mert van neki GPUja is. és a kiadott játékok minősége alapjáb nem okos dolog a hardwaret minősíteni. majd nézd meg a játékokat olyan 1 év múlva... biztos nem lesz kicsi a változás. -
ixyon #38 1 kis igfazítás.
a GC kijött, nem kell a jövőidő.
és szerinted ha lenne benne multiplájer támogatás, akkor mégis mi a fasznak mondja a nintendó is, hogy nem lesz multipléjer?
a CPUról: ami benne van, az 1 felturbózott, és 54 utasítással kiegészített IBM POVER3mas processzor. jó vas, az tény, de az ee(EmotionEngine)-nnel azért nem 1 kategória. ha nem hiszed, adok neked 1 jó kis cikket a PS2ről, ahol elégsokmindent megtalálsz a prociról is. csak ennyit mondok: 6.7 GFLOPS. 128bites FLOPok. ez jeen pillanatban alighanem a világ legerősebb 300 Mhz-s pprocesszora. és nem is nagyon lesz olyan CPU, ami ennél gyorsabb lesz. perze 300 Mhzen. -
ixyon #35 át most végignéztem a képeken... szerintem azért csak a PS2nek van a jekjobb dizájnja:D -
JTBM #34 Az XBox jó lesz rengeteg embernek. Például apuka már unja, hogy a gyerek állandóan játszani akar, de egy PC-t azért nem akar neki venni. (Az XBox sokkal olcsóbb, mint egy PC) Valaki más szeretné a DVD-it és a letöltött DivX mozijait inkább a TV-n nézni, de ezért lusta átcipelni a PC-t a TV mellé. Vesz egy XBoX-ot és már meg is van oldva a probléma. Ugyanez a helyzet az Internettel, azt is lehet a TV mellett használni, pl. reklám közben átnézni az EMail-eket, vagy letölteni a női főszereplő aktképeit egy celebs nude site-ról. Az XBox nagyon be fog jönni. Öszintén szólva én nem játszom olyan játékkal, amihez ne kellene legalább az egér, de lehet, hogy pl. az Unreal 2 kényelmesen játszható a TV fotelból, nagyképernyőn, valamilyen spéci egértartóval.
A cikkben az XBoX súlyára hivatkoztak. Ez meg kit érdekel. Úgyse cipeli semmilyen jóérzésű ember, csak amikor megveszi és amikor kicseréli majd egyszer.
Persze az igazi konzolos, aki a Prince of Persia meg Mario Brothers játékokhoz szokott, jobban jár a Sony-val vagy a nintendó-val. (Ezek viszont főleg a japcsik...) -
ixyon #32 itt azért eléggé sok a félreértés... a Ps2 nem azért lesz multiplájeres knzol, mert az XBOX az lesz, már csak azért sem, mert már a DC is az volt, hanem azért, mert arra van igény, és nekik is az a dolguk, mint a többi gyártónak, hogy az igényeket kiszolgálják, és pénzt keressenek.
az usa nem szarja le az xboxot
akármennyire szeretnén én is, de az xbox sajna nem lesz bukás. de hogy jóval nagyobb lesz az m$ ráfizetéde darabonként, mint a sonyé, vagy a nintendóé, az kurvaélet. ezeknél a konzoloknál a siker már régen nem az eladott konzolok számától, hanem az 1 darabhoz eladott játékok mennyiségétől függ.
mivel az xbox PC alapú, így igen sok PC játék fog alá megjelenni, ami köztudottam nem a PS2féle 1napignemunom+ játékokhoz hasonlít, így megintcsak hátránnyal indul. de nem baj. kell ez is.
a cikkel kapcsolata röhejesnek tartom a nintendó elképzelését a konzolpiac feloszlásáról. talán ha az m$ meg a nintendó helyetcserélne...
de azért nem kell sírni a gamecube telesítménye miatt sem, mert azért csak ottvan az a gecco CPU, meg va 1 GPUja is(minő meglepő) amiről nem sok a hír, de én is hallottam ilyesmit, hogy mintha voxeleket is támogatna... ami igenszép grafikát eredményez. bár azért nyilván ezt sem lehet összehasonlítani az ee-el.(a gyengébbek kedvéért:128bites vertexprocesszor, RISC, spec., 6.7 GFLOPS 800Mhz SDRAM 512bites bust...igencsak imponálóak az adatok)
megintcsak a cikk elejével kapcsoatban, hogy az 128bites knozolok... jelen piianatban mindössze 1 128bites konzol van, méghozzá a ps2. az xbox 32bites lesz, a gc meg 64bites. na nemmintha ez olyan skoat számítana, csak megjegyeztem.
és a cikben az is 1 kcsit hibás, hogy a nforce késik... csak azért, met készen van, és sorozatgyártás megy is. már volt 1 teszt is.
még valami
az xboxen nem gf3na újabb a kártya, hanem ugyan az, csak nagyobb frekvencián AGPbusz nélkül, mert ugye integrált, meg nemtudom, jól hallottam-e, hogy 6 pipeline van benne. de mind1. szal a gf3nál gyorsabb lesz. végre 1 vetélytárs az ee-nek meg a sonyféle GPUnak, aminek elfelejtettem a envét...
na most csak ennyi, asszem. -
KaanGr #31 Na de sok okos ember a van a földön :)
Hogy az Xbox bukás lesz, meg a USA lekakilja az Xboxot?
Ilyenkor A PS2-hőz kiadott Linux jutt az eszembe, meg a GameCube voxel szintű grafikája.
Billy bácsi marketingstratégiáját ismerve, az a sok pénzt nem fogja csak úgy semmire költeni.
Emulátorok: Szerintettek, milyen gép kell majd a futatásához, amikor a X-ben a gf3-nál újabb kártyesz van?
Nekem meg tele van a tőköm az állandó PC karbantartással. Az x-ben meg a gaminghoz igazított win2000 van.
Én azért is veszek egyet, aztán a PCmet maximum Internetre fogom használni, nem kell DVD-znem a 15-ös monitoron, és sattöbbi.
Pápá
-
#28 gulasoft: ez joo volt, el tudom képzelni azt a bizonyos Gates alakú f@szt... :-)
Az MS-nek állítólag 2 milliárdja fekszik az Xbox projektben (plusz mostanában költenek rá még 500 misi reklámot) szóval ha bukik, akkor abba beleremeg billy bácsi birodalma. -
Szepi #22 "Es miert lennenek a Nintendora irt szoftverek sokkal-de sokkal jobbak ,elvezhetobbek,jatszhatobbak mint a psx2 vagy x-box???Mert gyengebb a hardvere?"
Igen pontosan azért. Igy a játékokat NAGYON élvezhetöre kell megcsinálni, különben az életben nem adják ilyen gyenge grafika/teljesitmény mellett :))))