309
Ezen cseten e-vel levelezzetek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#309 Konyha = nem gyerekek helye ez, s neked sem, de nejednek egyetlen rendes leledzete, s nem esemesezhet!
Kenyeret nyersen keleszthet.
Esetleg meleg levest fedhet le, melyet megkever.
Tesz-vesz, eledelt eredeztet e helyen, de nem lehet rendezetlen, mert ezen eledelek megfeketedhetnek.
Műhold = -
boholino #308 baleset= helyzetek, melyek nem kellemesek, melyeket elszenvedsz , melyekben sebezhetsz/megsebezhetnek .
Jeges terepen seggreeshetsz s kezed elreccsen.
Vezetve egy kerekes szerkezetbe belekerekezel .
Dzsemet keresve kredencben elesel s dzsemed terepen szerte lesz elkenve....
konyha= -
Mozdonj #307 Mikulascsomag: ez egy vereses cekkerke , mely recseg s csemege-telt . December eleje fele lesz este gyerekek fekhelye mellett elhelyezve s ezek reggelre kelve lelkendeznek , mert meg lettek lepve : veres bekecses szentember tehette ezt le!- repesnek....
baleset: -
#306 Kacsaúsztató = nedves hely, mely eleve nem embereknek lett bejelentve, de pelyhes egyedek belemehetnek.
Mikuláscsomag = -
Mozdonj #305 koponyeg =lebernyeg. Beletekeredsz ebbe s eshet : nedv nem fenyeget
kacsausztato: -
boholino #304 zaj: Ez heves neszet jelent , nem csendet. Egyes helyeken ezt cselekedned nem lehet : nesszerveknek csend kell betegekkel s felcserekkel tele helyen. Nem tehetsz nem csendes cselekedeteket egy helyen melyen temetkeznek... Csepp elszenderedett gyerek fekhelye mellett sem neszezhetsz, mert ezt felrebbentve megkeserled :o)))
köpönyeg: -
Mozdonj #303 Diszkzsoké: ez egy egyed, mely lemezeket tesz fel egy helyen, melyen zene mellett, -mely nemegyszer egetverve zeng-, nem deres fejes egyedek testet tekernek , erre s nemerre, eszetvesztetten. :o))))
zaj= -
#302 Kintorna = Ezen szerkezetet, melyet ember tekert, zene lengte be, s lett zene gyerekeknek, esetleg egyedeknek, melyek nem gyerekek, ellenben szeretettel leledznek e zene fele. Rengeteg esztendeje elfeledett. :-C
Diszkzsoké = -
boholino #301 MenetJegy, mellyel mehetsz szerte , de nem Kecelre.
Pesten mehetsz vele, s nem egyetlen szerkezetre enged fel : mehetsz e jeggyel Kettesen, kerekes szerkezeten terepen fent s mehetsz lent , Terepben elhelyezett szerkezeteken.
Egyet ne felejts el : egy jeggyel feltelepedhetsz egy szerkezetre s legyen E pettyecske-helyen kezdeted , F pettyecske-hely fele. Egy jeggyel F-petty-helyen megjelenve nem mehetsz e jeggyel kettedszerre E pettyecske-hely fele.
kintorna =
Utoljára szerkesztette: boholino, 2016.01.13. 08:29:37 -
#300 Könny = szemek nedve ez. Lehet nevetve, lehet elkeseredve ejtened.
BKV menetjegy = -
boholino #299 zigota = Egy petesejt s egy here termelte sejt szervezkednek . Gyerek kezdete ez . :o))))
könny =
-
#298 Troll = Fenegyerek lehet ez, melynek nem szent egy ember lelke sem. Cseteken, e-levelekben permetez kellemetlen neveket emberekre, el nem engedne egyetlen helyes cselekedetet, neve ezen eredez. Elkergetned lehetetlen, etetned nem kedvez neked.
Zigóta = -
boholino #297 Trolibusz = Kerekes szerkezet, mely terjedelmes telephelyeken embereket vesz fel s ezekkel megy . Nem elemes szerkezet , mert rengeteg elem kellene ehhez : elem helyett nyert ereje fent, feje felett lesz lelve/ vezetve s egy, e kerekes szerkezetre szerelt nyellel lesz megszerezve. Nem eresztget fekete felleget , mellyel berekedsz.
Troll
Utoljára szerkesztette: boholino, 2016.01.10. 07:42:52 -
#296 Hegy = ezen terep egy-egy helyen meredek, egyenetlen, s emelkedve menetel ember e helyre. Fenyvesek rengetege lehet jelleme, esetleg cserje-egyedek keletkezhetnek emerre. Telente be lesz lepve jeges pelyhekkel hetekre. :-P
Trolibusz = -
Mozdonj #295 Pengeeszes, mely felfedez, becset nyer s beccsel egy kerek hegyecske centet. Ejnstejn elnyerte egyszer.
hegy= -
boholino #294 fejet emelek=fejfedelet emelek -
boholino #293 tranzisztor : E keresettednek fejet emelek, mert elemes csepp zeneszerkezettel nesz-szerven mehetek fel kettesre ... Szerkezetek, melyeken csevej s zene terjed , s Net-szerkezetek legeleje , egyszer , nemegy esztendeje , rettenetesen terjedelmesre lettek szerkesztve. E csepp elem/szerkezet , mely gyenge jelet emel fel nem-cseppre , egyszer fel lett fedezve , s csevej-szerkezetemet zsebembe tehettem....
Nobel dij =
Utoljára szerkesztette: boholino, 2016.01.08. 19:25:23 -
#292 Ördög = eme szerzet nem rendes, helyette helytelen eseteket rendez. Emberek lehetnek ez esetben nem szeretetben, mely nem kedvez. Helye, melyen megleled, esztelen meleg, neve keresztes embereknek egyenesen eretnek! Lelkek - elveszettek - leledznek e helyen, semerre sem mehetnek.
Tranzisztor = -
boholino #291 fenyofa = ez nem egy jegenye , de ez egy leveles .
Nem meleg helyeket kedvel , hegyek teteje fele .
Csepp hegyes levelekkel lett felszerelve , ezek telente sem esnek le : be lesznek lepve jeges pelyhekkel hetekre s ez ezeknek meg sem nyekken .
Csecsebecse-lepve Szenteste jellegzetes levelese.
Ördög = -
#290 Kancsal = ember, esetleg nem ember, melynek szeme egyenesen ferde - nem lehet egyszerre egy helyre szegezve
Fenyőfa = -
boholino #289 kancso= ez egy terjedelmes serleg lehetne. Nedvet teszel bele : ez lehet erjesztett veres hegyleve , de lehet tej , esetleg csermely nedve
kancsal = -
boholino #288 Nemegy helyen be kell tenned egy nevet, cselekedetet s le kell festened eszperente nyelven...
Megkezdem....
bocs = ez egy medvegyerek
kancso = -
#287 Nem tekeregtek erre? E hely remek lenne.
Eszperente neved: gyerek brekeke. Hehe -
kisvarangy #286 Hey!
Meglesem eme remek eszeveszett helyett.
Esedezem nevem helyett, mely eme helyen nem leledzhetne. -
#285 Ehh, ez kellemetlen. Ez esetben nem kedvelem e helyet, s elmegyek messze. Egyszer-egyszer esetleg erre tekergek, mert meglesem, lesz e levelem.
-
ricky #284 Nem lelsz! Emberek nem e helyen lesznek. Elmentek, tekeregnek egy webhelyen, melyen lehet emberekkel leveleznem. S lehet e hely nem felel meg ezen embereknek... -
#283 Merre tekeregtek? Lelek erre embert, reszketeg kezekkel levelet verdesve? -
JackMeadow #282 "Magyar ember evvel reppel, szeretned kell engemet mert, nem keresek meg ezer ezret, veled egyetemben, de testem ereje s eszem veleje egy eszperente repbe keveredet bele" -
#281 Ezt lesd meg rendesen! Elcseszted! Eszperente ember :D -
#280 Esetleg megtehetem ezt helyettetek? Mert nem megyek messze, csak erre. -
#279 Legyen!E-vel!nem feledem mert nem tehetem! Merre leszel kedden reggel? -
#278 Neked sem kevesebbet! Levelezel velem eevel? -
Phat Smoker #277 kellemes reggelt nektek gyerekek! -
#276 Emberek! Gyertek, s eevel levelezzetek, mert ez remek! -
#275 Este lett, megjelentem, megleltem leveled, mely megnevettetett.
Kezetlen egyedek lettek, nem kevesen. Leves lett, ettem, s "szegeget" nem nyeltem. Gyerekem nem remekelt nedveset, mert megfegyelmeztem lelkesen. Egy "test", melyet fent lelsz, megette erejemet, szememet, meg megcserzette testemet. Elmegyek, nektek remek estet.
-
n3whous3 #274 NEMZETEM ZENGZETE
Nemzetemet ne vesd el,
Egek Fejedelme,
segedelmezd kezeddel
seregekkel szemben.
Ezerszer lett megvetett,
de szeretve lehet,
elszenvedte e nemzet
jelent meg egyebet.
Nemzetemnek eleje
hegyen ment keresztbe,
szerezted e helyet Te,
ebbe vezetted be.
S merre pezsegve mennek
e helyen csermelyek,
nemes tettre gyermekek
felcseperedtenek.
E terepën Te kezed
eledelt termesztett,
hegyeken meg meleged
levet csepegtetett.
Eme nemzet verte meg
rettegett Keletet,
s neves Fekete Sereg
rendesen remekelt.
Eh, de nem kedves tettek
be felgerjesztettek,
kezed repesztett eget
s fellegek fent zëngtek.
Hegyes fegyvert reptetett
ferde szem serege,
s erre fent jelzett Kelet
engem rekesztett be.
Melyszer zengett el nyelve
kegyetlen Keletnek
tetemeknek felette
zengzetet ezeknek.
Melyszer ment tengyermeked
ellened, kedves hely,
s eme gyermek gyermeket
benned temetett el.
Megkergetett ember ment,
s fegyver kelt ellene,
szertelesett, de nem lelt
kedves helyet erre.
Hegyre megy fel s messze le,
gyenge kedv mellette,
veres testnedvtenger lenn,
s perzselnek felette.
Hegyen hercegek helye
ez lett szerteverve,
kedv s szeretet repkedtek
s keserv lett helyette.
Berekesztetlen embert
tetem nem teremhet,
teher mellet szenvedett
szemek elerednek.
Nemzetemnek kegyelmezz
Egek Fejedelme
kezeddel segedelmezd
mert tengerbe veszne
Ezerszer lett megvetett
de szeretve lehet,
elszenvedte e nemzet
jelent meg egyebet
(by Draskóczy Balázs és nem tőlem) -
n3whous3 #273 Szeresd embered, s gyereked, menjetek el messze, s tekeregjetek. Kezetlen egyedeket fegyelmezetten edd, mert tele lehet "szegekkel", melyek nyelveden, s lejjebb megrekedhetnek. -
#272 Ehh, Mekk Elek nyelvezet... -
#271 Ez nem kellett neked s nekem sem. Remekelj nekem eszeset, s ebben embered leszek. Nem lecsesztelek, neveltelek. He he
Este leszek, mert megyek egy helyre emberemmel s gyerekemmel, mely hely remek, nedves s nem messze. Ezen helyen emberem keze nem perget,
-esedezve lehetetlent- kezetlen egyedeket szerez.
Este keresem leveled, rendben? -
n3whous3 #270 Nem kell mekegned, befejeztem. Elvesztem fejemben, s kellemetlen lettem.