165
Mi legyen a barátnőmmel?
  • ZsirosKenyer
    szerintem te abban a korban vagy amikor nem érdemes ilyeneken rágódni. Gyere össze akivel tudsz, mindegy hogy messze van vagy közel, maximum ha vége szenvedni fogsz egy picit, de legalább kicsit edződsz az élethez, és nagyobb korodban sokkal könnyebben tudsz mérlegelni, nameg már kiélted magad úgyhogy nem fogod otthagyni többéves kapcsolatodat egy kaland miatt.

szóval hajrá!
  • Hedic
    Figy,van egy uj szerelmi kérdésem egy másik lány kapvsolatában....az van hogy nem rég voltam egy táborba a barátommal és mind a kettönknek ugyanaz a lány tetszett csak az volta a baj hogy elég messze lakunk egymástol,mindegy az a lényeg hogy szándékosan nem akartam összejönni vele mert ha a tábornak vége akkor ki tudja hogy mikor látjuk majd egymást.én pedig ezzel a lánnyal elég hosszu ideog szeretnék járni,akkor amikor van már motor engedélyem mert akkor már akkor birok menne hozzá amikor akarok,de viszont a barátom meg nagyon gyomult rá és összejöttek...na az lenne a kérdésem hogy szerintetek jöl döntöttem-e,a másik az hogy szerintetek ez a hosszutávu kapcsolat meddig fog működni mert mint montam elég messze laknak egymástól??????
  • Rundstedt17
    Marha!
  • ZsirosKenyer
    hát ha mindenkinek azt mondja hogy nem érdekled az kicsit gyanús..
    szerintem járj oda hozzá többet, dumáljatok a suliről időjárásról stb, és már az ilyen egyszerű témák ecsetelgetése közben is szerintem le lehet venni hogy érdekled-e vagy sem..
    ha kedves veled és mosolyog, röjhög a vicceiden akkor megpróbálhatod elhívni vhova.
    de minél előbb cselekedj, mert amíg te rá vársz reméyntelenül addig rengeteg más csajt hagysz ki..
  • Hedic
    szevasztok!!! lehet hogy egy kicsit hulye kérdést teszek fel mert semmi informatikai kérdéshez sem kötödik inkább szerelmi kérdés mivel ennek a forumnak az a neve hogy SEgitség igy bizok benne hogy valaki segit...
    szoval az van hogy szerelmes vagyok egy lyányba már 4 éve,ráadásul egy osztályba járunk!! sokszor kérdeztem töle már hogy akar e velem jarni de sose szemályesen hanem vagy telefonon vagy pedig mással....mindegy nemet mondott de valahogy ugy érzem mintha engem szeretne,néha meg ugy érzem hogy nem......a suliba is egész tanévbe 5 percet beszélűnk egymással az már gimiszrekord!!! ez a nagy helyzet...remélem senkinek sem vagyok a terhére és ha valakinek kedva szottyan egy ilyen idiótán segiteni akkor lécci privát üzenetbe várom az üzeneteket!!! még egyszer bocs hogy ilyen problémákkal zavarlak titeket!!!!!!!
  • feketeribizli
    Szerintem menjen el a balatonra nyaralni!
  • sz4bolcs
    Semmi nem tart örökké
  • ZsirosKenyer
    agree.
  • [HUN]PAStheLoD
    Nem szokott csak úgy "elmúlni" mindig van valami oka. Egy év meg nem 1 éjszakaás kaland, hogy csak úgy jó lenne má' döngetni valakivel alapon.. szal, gondolkozz el azon, hogy mi változott, benne, benned, az életetekben.. ha mindenképp "ő kell", akkor próbálkozhatsz "visszahódítani" , de szerintem se fog sikerülni így direktben. Lépj tovább.. aztán ha esetleg rájöss, hogy tényleg "csak ő kell" és ő is rájön, akkor .. ha viszont ő végleg elhagy, akkor meg menj és rúgjál be nagyon, aztán lépj tovább véglegesen.
  • Botond #156
    Egyetértek.
  • KillAir
    Dobd. Ez a "legyünk barátok", meg "olyan kis aranyos vagy, de nem vagyok szerelmes" elég gáz. Ugyanakkor, ha más lányokkal lát majd flörtölni, hidd el, hogy kapálódzni fog utánad. Ha nem foglalkozol vele, akkor később akármit választhatsz (vele vagy nélküle), ha viszont most még mindig utána "rinyálsz", esélyed nem lesz nála soha többet. Amúgy rengeteg fantasztikus lány van a világon, akik százszor többet érdemelnek, mint az aki csak azért jópofizik, mert fél véglegesen elveszíteni téged. SZVSZ

Mellesleg Te meg találkozgass más lányokkal. Hidd el, hogy minderre amit leírtam rá fogsz jönni. Tapasztalat ;)
  • Psziho Apu
    Sziasztok.Egy kicsit (teljessen) tanácstalan vagyok a volt barátnőmmel kapcsolatban.Kb 4 hónapja szakítottunk, és előtte egy évig együtt éltünk. Ő talalkozgat más fiukkal.Ezzel nem is lenne probléma,de mikor találkozunk mindig azt mondja milyen rendes vagyok, hogy neki még mindig természetes lenne,hogy vele legyek és szeret,csak nem szerelmes belém.Én úgy érzem játszik velem jó esik neki a támogatásom, meg,hogy számíthat rám.

Szerintetek Kihasznál?
    MIt kéne tennem küzdjek vagy inkáb dobjam a csajt:
  • ZsirosKenyer
    na, 5 kemény év után tehát levontuk a konklúziót, köszönjük Vlala kollega ;D
  • Vlala #152
    Teljesen igazad van! Bár a topicindító 2001-ben tette fel a kérdést, ebből még lehet okulni. Egyre kevesebb a bizalom, mindenki mindenkit ellenségnek néz, máég a szerelmét is - így nem lehet...

Legalább abban bízzon az ember, akit szeret, ha nem talál viszonzásra, az úgyis kiderül, de legalább ne ő maga indítsa el!
  • Audry
    Kedves topic indító!

A probléma a te önbizalomhiányoddal és féltékenységeddel van.
    Ha annyira nem bízol meg benne, hogy képes vagy hazudni neki (kamu névvl randit kérni tőle), akkor megérdemled, hogy pasizzon melletted.
    Amúgy meg miért ne találkozhatna hímneműekkel rajtad kívül? Te minden nőt megdugsz, akivel találkozol, vagy esetleg néhánnyal közülük beszélgetni is szoktál?

Méghogy te nem akarod őt látni? lol...
    Én ezek után téged nem egy hétig nem akarnálak látni, hanem soha többé!
  • Vlala #150
    Mondjuk, azt nem értem, hogy valaki miért tök isameretlenektől kérdezi meg azt, amit éreznie kellene.
  • Mars
    Ne tépjünk fel régi sebeket
  • Botond #148
    és majdnem 5 év alatt megszületett a válasz is :-D
  • vg
    Úristen... bazzzz :D
    Milyen régi topic!
  • vg
    Sajnos nagyon fiatal a lány, nem várhatod el tőle (ha tényleg szereted), hogy ne legyen más pasikkal, igen testileg. :(

Ha pedig tényleg azt várod, hogy egy 16 éves lány, ne élhesse ki magát... elöbb utóbb ki fogja!
  • Vlala #145
    Előtte kívánságra generálozom. (bocs!)
  • CSOCSO
    :D
  • Solidus
  • Minstrel
    kevés kilométert futott barátnőt átveszek
  • Hanga
    add el
  • danióra