39
  • quaest
    #39
    sziasztok!

    a problémám :

    abit kt266a alaplap nem ismeri fel egy ideje AMD 1900+ procit.Az órajelet kiirja de a típusra unknonwt ir..., ez nem s lenne baj de a BIOS-ban nem lehet semmit sem állítani mert ha állítok vmit ,mentés után nem indul csak akkor ha resettelem.Segítsetek légyszi!help
    Esetleg bővebben jöhet bármi a [email protected] emilre.

    Előre is köszi!üdv,Q.
  • narumon
    #38
    király :) Úgysem szeretek veszekedni.. Én egyébként mindkettőt 17" LGn látom. Persze gyártmánytól is függ mert mint mondottam a TNT2 az egy ASUS.
  • narumon
    #36
    marque: Ebbe tényleg ne menjünk bele bár hozzáteszem itt a szervizben a kollegáim is ugyanazon a véleményen vannak mint én pedig nem gagyi monitorokat nézünk. Részemről azonban lezárva az ügy semmi érdekem nem fűződik ahhoz hogy meggyőzzelek az állításod ellenkezőjéről, főleg hogy én nem vagyok nvidia párti csak tényszerű. Hogy ezek után ki az aki fröccsög azt döntse el mindenki maga.
  • narumon
    #34
    "Úgyan a GF mx mánia ellenére nem sikerült még annak a képét lecsekkolni, a tnt2, mint a v3000 1kori "nagy" ellenfele sokkolóan primitív képet ad.. Nemtom mihez képest szidod a 3dfx-et....."

    Azért ahoz képest a V3800-am rendesen leveri haver V3-át képminőségben és sebességben egyaránt..
  • narumon
    #31
    "Hát szerintem elég röhejes, hogy hivatalosan az év végére jön ki a 2 gigás p4 ellenfele (XP). "

    A röhejes az az hogy a most kint lévő Tbird is nagyon kemény ellenfele a 2 gigás PIVnek.
  • narumon
    #29
    "Ugyanis ezzel a lépésével csak az Intel felsöbbrendüségét hagyta jóvá az AMD, és amíg máshoz méri magát és ezt a hülyeséget (q-speed) el nem tünteti, nem is vágyódhat vezető szerepre."

    Szerintem az AMD egyelőre nem is arra vágyik - vagyis vágyik de ez más kérdés :) - hogy vezető legyen, egyelőre a tisztes helytállás és nagyobb piacok szerzése a cél. A hasonlitás meg azért van mert jelenleg az intel vezet mhz versenyben a láma nép meg azt hiszi ez jelenti a sebességet.
  • narumon
    #24
    retek: Az XPk kisebb feszen üzemelnek, ergo kisebb a hőleadás, tehát kisebb hűtő is kell hozzá mint a mostani Tbirdökhöz.
  • szucsati
    #20
    Most ez az XP dolog ez az, amelyik egy hűtőbordával megy 1,7GHz-en? Vagy mi is ez? Már alig bírom követni.
    Szóvel az az az új szilícium magra épült chip?
    És teljesen kompatibilis a thunderbirdökkel? Tehát ua alaplapba jó?
    és mennyi idő kell ennek, ohgy ideérjen BP-re? {8-)
  • Tomcat.no1
    #19
    Nekem is volt egy Cx233 ami ugye eredetileg 188Mhz-n (2.5x75) ketyegett de mikor felhúztam 250MHz-re már nem is volt olyan lassú! Tehát azért szerintem nem volt rossz a Cyrix. (A fater még mindig használja...) :)
  • sanya_
    #12
    Szerintem nem rossza a helyzete csak bróbálja eladni az átlagusernek is a termékét. Ami pedig a quantispeed teknology-t illeti szerintem is szar hogy visszahozták.
  • Ligend
    #10
    Szegeny AMD erolkodik, hogy meggyozze a usereket, de en ezt az egeszet egy kicsit eroltetettnek tartom. Athlon 4 a Pentium 4 mintajara, utana meg Athlon XP a Windows XP "hatasara"... Nem is tudom, de ennyire sullyed a hajoja szegenynek? A korabbi hirekbol ugy latom igen, de azert nagyon remelem csak atmeneti allapot ez az AMD-nel. Bar ki tudja? A 3dfx-re gondolva....
  • dewdew
    #6
    Jaja, nekem is dereng valami...
  • Ligend
    #5
    Lehet hogy keverem a dolgokat, valaki javitson ki ha tevednek, de nem ezt a procit akartak eloszor Athlon 4-nek nevezni?
  • dewdew
    #3
    igy van, mintha a szambol vetted volna ki a szot
  • TV
    #1
    Szerintem igazuk van az AMDseknek. A lama userek tényleg legfeljebb azt a szócskát ismerik, hogy Pentium, meg az órajelet nézik. Az XP viszont kellemes kölcsönhatást teremt a WinXP-vel, amire a Microsoft már igen sokat költött, tehát mindenképp főnyeremény összemosni vele a procit.
    Arról meg, hogy nem a valós órajelet tüntetik fel, csak a hozzáértők tudnak, azok meg amúgy se befolyásolhatóak reklámokkal.