65
segitsetek :)
  • atee
    128k es hol vagy elofizetve? mennyibe kerul?
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem 128k-s ISDN van és nagyon jó szerintem. Letöltés 15-17 kb/s (letöltés közben folyamatosan tudom hallgatni a 128 kilobites mp3-akat) És az oldalak is hihhetetlen sebességgel jönnek. Eddig 28.8-as modemem volt szóval tudom értékelni a sebességét :DDD
  • atee
    hat lehet hogy nem erdemes atterni isdn re:(
    de ha nalunk semmi mas nincsen:(((((
    Meg 1 ev kb mire lesz kabel vagy adsl:(
    addig szivjak nagyokat 56 k val:( mindog lejonni ha telefonalni akar valaki:(
    es hat jatszani is jobb az isdn mint az 56k
    szoval ez van szivas de nincs mas:((
  • Laalee
    nem.
  • Laalee
    most mer a matavot szidod? minden le volt irva a szerződésben nem kelett volna alairnod...

amugy az isdn NT nem hasznal telefonszámot tehat az is fentmarad... ha 128k val csatlakozol barmikor felemelheted a telefont ekor leesik 64k ra a vonal, de te telefonalhatsz... ha foglalt mind a ket vonal a bejövö hivasok akor is kicsorognek. arrol meg megint senki se tehet hogy nem kertel hozza mindenkinek et, ami isdn hez szerintem nelkülözhetetlen, ha sporolni akarsz.

viszont most hogy elfogadtak az egyseges hirközlesi torvenyt nemhinnem hogy barkinek erdemes lenne atterni isdn re inkabb adsl vagy kabel.
  • atee
    +5000 az mi a fene?
    nem 4875? csak mi van meg azon felul ami kotelezo!???
  • Shep
    Srácok, elmondja nekem vki mennzibe krül az ISDN havonta? Mennyit kell fizetni az ISDN szolgért, a netért, a telefonszámláért stb?
  • Laalee
    en ezt a modem dolgot nem ertem... mi faxnak modem az isdn hez? es minek gprs telefon? annal egy modem is gyorsabb...
  • badboy
    sux :( na bazzzetg most akkor 70 et kell fizentem a muholdas netért. aztán 90 et egy GPRS telefonért (kell hozzá telefonvonal helyett) és ez havi 11000 a pannonnál szal magyarul én kb 200 000 ft böl megszervezhetem azt amit pesten majdnem ingyen osztogatnak (upc)

ÉLJEN MAGYAROSZÁG!
  • badboy
    NA segitségeteket kérem:
    jo jo behuztak egy 64 es ISDN-t (FALU) szal nagy szám bár gondolkodom a másik behozatalán is... Vettem 36 000 es modemet :) és a sebesség 8kb/sec MAXIMUM ! ez termsézetes? mennyinek kéne lenni? Vagy most rakjam ki a 3. tükröt a házra? A 2. parabola miatt is már "sugárfertözéssel" gyanusitottak a kulturált szomszédok :)
    szoval segitsetek, hogy mennyivel is kéne mennie ennek az ISDN-nek ? végre van vlamai normális kapcsolatom ésmost akkor mondhatom le? itt mucsacity-n meg kienk adok el egy ilyen modemet ?