Zoo Tycoon - Ez állati!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselõs és városépítõs játékról, többek között a Zoo Tycoon-ról is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. 😊

tommygear
ij ez jó
...és nem demo hanem full-os 😉
Hali!
Nekem is segítségre lenne szükségem.Valaki eltudja mondani,hogy hogyan lehet a Zoo tycoon 2-höz kiegészítõket feltenni?Mert már letöltöttem,de nem tudom mi tévõ legyek vele =(

timus28:
Amúgy én tudom honnan töltheted le.Ha van torrented akkor tudok egy helyet javasolni,ahol megvan mindkettõ asszem(a 2 az biztosan).
hol lehet letölteni a zoo tycoon 1/2?? lehetõleg nem demo! ksözi elõre is :S:S<#szomoru1>
Gumicsirke1
Szia

Gumicsirke1

Helloka!

Olvastam a hozzászólásodat és kérlek tedd fel valahova ezt a játékot(zootycoon),már régota keresgélem itt a neten de csak a demot tudtam letölteni!😞
Kérlek ha fent van már valahol akkor küld el a cimet ahonnan le tudnám tölteni.E-mail címem: [email protected]
Elõre is köszi!
LDC
EZ az a játék, ahol állatkertet kell építeni?

Nekem meg van ha kell felteszem valahova....

Még annak idején a WCO-ról töltöttem le, amikor ingyenes volt

A lányaim nagyon szeretik....

LDC

Itt le lehet tölteni full-ban:
www.freeweb.hu/littlewarez/vom/oldgames.html

Igaz hogy a régi játékok közt van, de ez télleg az! Mondjuk nekem nem kell, nem az esetem ez a játék, de ha már kérdeztétek, hogy hol van 😊

Szerintem nagyon király a teljes game.
Csak kúrva gyorsan meglehet unni.
I.C.ram
ki hagytad az akna keresot!!
Aquli
multiplayer neve: Állatkert Állatoknak 😊.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sephi
Mintha Red Alert 2 lenne😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"