40
  • TycoonHQ
    Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselős és városépítős játékról, többek között a Zoo Tycoon-ról is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. :)
  • tommygear
    ij ez jó
  • Greeny23
    ...és nem demo hanem full-os ;)
  • Greeny23
    Hali!
    Nekem is segítségre lenne szükségem.Valaki eltudja mondani,hogy hogyan lehet a Zoo tycoon 2-höz kiegészítőket feltenni?Mert már letöltöttem,de nem tudom mi tévő legyek vele =(

timus28:
    Amúgy én tudom honnan töltheted le.Ha van torrented akkor tudok egy helyet javasolni,ahol megvan mindkettő asszem(a 2 az biztosan).
  • timus28
    hol lehet letölteni a zoo tycoon 1/2?? lehetőleg nem demo! ksözi előre is :S:S
  • Gumicsirke1
    Szia
  • Exciter
    Helloka!

Olvastam a hozzászólásodat és kérlek tedd fel valahova ezt a játékot(zootycoon),már régota keresgélem itt a neten de csak a demot tudtam letölteni!:(
    Kérlek ha fent van már valahol akkor küld el a cimet ahonnan le tudnám tölteni.E-mail címem: [email protected]
    Előre is köszi!
  • LDC
    EZ az a játék, ahol állatkertet kell építeni?

Nekem meg van ha kell felteszem valahova....

Még annak idején a WCO-ról töltöttem le, amikor ingyenes volt

A lányaim nagyon szeretik....
  • Blint
    Itt le lehet tölteni full-ban:
    www.freeweb.hu/littlewarez/vom/oldgames.html

Igaz hogy a régi játékok közt van, de ez télleg az! Mondjuk nekem nem kell, nem az esetem ez a játék, de ha már kérdeztétek, hogy hol van :)
  • qwertu
    Szerintem nagyon király a teljes game.
    Csak kúrva gyorsan meglehet unni.
  • I.C.ram
    ki hagytad az akna keresot!!
  • Aquli
    multiplayer neve: Állatkert Állatoknak :).
  • Sephi
    Mintha Red Alert 2 lenne:))))