40
-
TycoonHQ #40 Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselős és városépítős játékról, többek között a Zoo Tycoon-ról is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. :) -
#39 ij ez jó -
Greeny23 #38 ...és nem demo hanem full-os ;) -
Greeny23 #37 Hali!
Nekem is segítségre lenne szükségem.Valaki eltudja mondani,hogy hogyan lehet a Zoo tycoon 2-höz kiegészítőket feltenni?Mert már letöltöttem,de nem tudom mi tévő legyek vele =(
timus28:
Amúgy én tudom honnan töltheted le.Ha van torrented akkor tudok egy helyet javasolni,ahol megvan mindkettő asszem(a 2 az biztosan). -
timus28 #36 hol lehet letölteni a zoo tycoon 1/2?? lehetőleg nem demo! ksözi előre is :S:S -
#35 Szia
-
Exciter #34 Helloka!
Olvastam a hozzászólásodat és kérlek tedd fel valahova ezt a játékot(zootycoon),már régota keresgélem itt a neten de csak a demot tudtam letölteni!:(
Kérlek ha fent van már valahol akkor küld el a cimet ahonnan le tudnám tölteni.E-mail címem: [email protected]
Előre is köszi! -
#33 EZ az a játék, ahol állatkertet kell építeni?
Nekem meg van ha kell felteszem valahova....
Még annak idején a WCO-ról töltöttem le, amikor ingyenes volt
A lányaim nagyon szeretik....
-
Blint #26 Itt le lehet tölteni full-ban:
www.freeweb.hu/littlewarez/vom/oldgames.html
Igaz hogy a régi játékok közt van, de ez télleg az! Mondjuk nekem nem kell, nem az esetem ez a játék, de ha már kérdeztétek, hogy hol van :) -
qwertu #21 Szerintem nagyon király a teljes game.
Csak kúrva gyorsan meglehet unni. -
#9 ki hagytad az akna keresot!! -
#4 multiplayer neve: Állatkert Állatoknak :). -
#1 Mintha Red Alert 2 lenne:))))