22
Mekyek a kedvenc játékaitok?
-
joe1980 #22 1.Super Street fighter 4 Arcade edition
2 Midway Arcade Deluxe Edition\Offroad Thunder (kormánnyal nagyon jó fun)
3 Resident Evil 5
-
joe1980 #21 Ps2:God of War
Dj Hero
NBA Ballers
-
#20 A fociprogramokon kívül 100%-os egyetértésben vagyunk. Ezek nekem is 100+ órás játékok (az Elite ennek többszöröse). -
#19 Morrowind
Championship Manager (96-tól 2003), azóta Football Manager
Wizardry 7
Betrayal at Krondor
Transport Tycoon
Elite
Pirates
a fene tudja, túl öreg lehetek vagy mi, de tudnám még sorolni, pedig csak azok szerepelnek itt fent, amikkel 100+ órát játszottam :)) és ez messze nem teljes lista!
DB -
#18 Oh, a jó öreg 1989-es Prince of Persia. Vagy te a szutyok "folytatásokra" gondolsz? :P -
#17 húzzuk fel a forgalmát -
#16 Csak 4 évet késtél :) Ez a topic se élt sokat :) -
#15 Prince of Persia , GTA sorozat(ok) -
Bew #14 civil sorozatok, fifa, diablo összes, wredalert, tt deluxe, carmageddon, blade of darkness, stb.....most enyi ugrott be:) -
Break #12 Age of Empires (mind), Dungeon Keeper (mind), Moorhuhn (mind), Stronghold, Fifa (mind)!! -
#11 Transport Tycoon, Red Alert, C&C, C&C:TS, SoF, Moorhuhn Jagd 1-2, Stunts, TIM 1-2,Worms 1-2 és Armageddon, meg még egy csomó játék ami most nem jut az eszembe.... -
#10 diablo 2 LoD -
#9 Rengeteg játék van, amit nagyon szeretek, ezért soket gondolkodtam és végül csak egy név maradt fent a rostán. Egy igazi klasszikus, amit mind a mai napig örömmel veszek elő. Ez pedig az :
EYE OF THE BEHOLDER 2 -
#8 Eddig amit a legjobban jacottam legtobbet es tetszett Transport tycoon Deluxe , Indiana Jones Fate of atlantis FF7 es 9 ... es aaa... Commanos sorozatok:) Na meg SNES en van egy tonna:) -
#7 Aggyisten! Csak egy szó az egész, a kedvencek-kedvence a mai napig :]]
P I R A T E S !
további jonapot! :] -
[Walaki]D`Lair #6 Max Payne. -
#5 felhoztam -
#4 Ja. Van egy. -
#3 szerintem már van ilyen topic -
Death Knight #1 Akinek van kedvenc játéka és akar róla beszélni az írjon!