12
FLASH 5.0 mágusok segítségére várok
  • davos80
    #12
    Sajna, én nem értek a flashez...
  • davos80
    #11
    Megtenné nekem azt, valaki lelkes flash-hez értő ember, hogy ebből a képből csinál valami fasza flash-es animációt?Az oldalam kezdőlapjához kéne, swf formátumban.Rábízom, hogy mit animál vele, csak a szín maradjon.Előre is kösz.
  • Molnar_T
    #8
    Hi all! Nem tudjatok mi kell ahhoz hogy a flash mx-het hozza tudajam adni az extensionokket? Ja es megvalami. Flashmxbe csinalok animot, elmentem falsh 5 versionbe, a dreamveawer lejacca ha elinditom, de a kexplorere mar nem. Nem tudjatok mitol van ez?
  • labo
    #4
    Figyú! A haverom pet-r "véletlenül" épp Flashmesterkedik. Nézz be az oldalára ha tanács kell: free.x3.hu/flashhelp vagy valami ilyesmi. Ő már a fórumokat meg mindenféle progikat készítget flashben, legördülő menü is van az oldalán, biztos segít...
  • TWN
    #3
    Hehe, de most mi a bajod? Azt akarod hogy a gombra klikkelve/fölégördülve jöjjön elő egy menü?
  • BrainDrain
    #2
    Ezt tegnap írtam!!!! SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!!!!
  • BrainDrain
    #1
    166: BrainDrain válasz erre - 2001. 09. 26. - 17:55:41


    Szevasz mindenkinek, de kiemelten
    a(zok)nak aki(k) segít(enek)!

    /FLASH 5.0/
    Kérésem és kérdésem valószínű mindenki /de legalábbis a többség/ számára triviális. Pontosan reggel 1/2 9-től szívok egy átkozott legördülő menü elkészítésével. Mindenkit megkérnék, hogy csak akkor nyújtson fejedelmi segítséget, ha az a tevékenység minden mozzanatára /kivétel a pisilés, ivás, büfögés/ kitér, és egy olyan kezdő számára nyújt segítséget, aki a mai napon telepítette és indította el életében először a FLASH 5.0-t. Gombot már tudok csinálni ;). Tehát egy gomb /vagy mifene/, ha föléhúzom az átkos egeret, leugrik a menü, és onnan választhat a delikvens.
    Aki a legkimerítőbb választ adja, az nyer egy Mercit, vagy BMW-t de akár egy Ferrari-t is. Nyereményeink összértéke közel 300 USFt.

    Tisztelettel, az agyment Brain