234
Stronghold
  • JonasSandor
    Hát ezt eltolták jövőre. Pedig nem soká jött volna az új rész.
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Valaki egy game este ?
  • Szewy
    én majd játszok szívesen(a sima strongholddal), de az a baj, hogy kábeleket cserélnek (így nagyon lassú a net) nem tudom mikor lesz kész, de majd játszhatunk.

1.2-es a verziód?
  • wazzeeclanba
    csatok aki szeretne velem jatszani sztronghodot az egyszerut nem a crust. vagy a 2 eset akkor jelentkezzen a wazzeeclan@citomail.hu cimen.
    szivessen jatszom barkivel
  • Szewy
    3x
  • Szewy
    bocs, nem akartam 4x elküldeni:)
  • Szewy
    mert szívesen segítek, és majd ha szeretnéd,játszhatunk online
  • Szewy
    mert szívesen segítek, és majd ha szeretnéd,játszhatunk online
  • Szewy
    mert szívesen segítek, és majd ha szeretnéd, játszhatunk játszhatunk
  • Szewy
    remélem a sima strongholdra gondoltál (nem a crusaderre)
  • Vagtazo
    Sziasztok!
    Most kezdtem el nem tudom hányadjára, mert megfogott.
    Szivesen játszanék esetleg hamacsin online valakikkel. Ha van rá érdeklödés szivesen beszállnék
  • Szewy
    ezzel játszik még valaki?
  • Kriszt020
    Hali!
    (Kicsit rázzuk fel ezt a topicot)
    Azt akarom kérdezni,h tudtok-e magyar Stronghold klánokat vagy esetleg Crusader-es klánokat!
    Minden felé keresgéltem, érdeklődtem de nem volt szerencsém!:-(
    Ha valaki tud akkor írjon ide vagy itt az email címem:t.Kriszt020@hotmail.com
    előre is köszi
  • Kriszt020
    Hali!
    (Kicsit rázzuk fel ezt a topicot)
    Azt akarom kérdezni,h tudtok-e magyar Stronghold klánokat vagy esetleg Crusader-es klánokat!
    Minden felé keresgéltem, érdeklődtem de nem volt szerencsém!:-(
    Ha valaki tud akkor írjon ide vagy itt az email címem:t.Kriszt020@hotmail.com
    előre is köszi
  • kottosz
    Van valakinek valami nyerő stratégiája az island warfare nevű inváziós pályához very hard szinten ??? Én a negyedik támadást már nem tudom visszaverni. Előre is köszi
  • BONO
    Mondjuk nem mostanában kaptam kölcsön már van egy pár hónapja de modtanában igen sok más új játékokkal játszottam úgy, hogy sajna nem igazán volt időm vele foglalkoznom!
  • BONO
    Figyelj én kölcsön kaptam eredetiben magyarul felraktam image be de mivel van rajta ilyen másolás végelem ezért kéne hozzá crack vagy esetleg valami olyan cucc amivell ezt feltudnám törni vágod amúgy nyomnám szivesen!!!
  • tibor16
    Nincs vkinek kedve a neten jáccani a Crusarderrel? Kis segítség is kellene, mert a szerverbeállítást, ilyesmit még nem próbáltam.
  • tibor16
    Már megoldódott.
  • tibor16
    Kicsit elmaradtam... -a Szaracénok földjét pillanatok alatt elveszítem. Eddig sima ügy volt, de most miközben a termőterületet védve rakosgatok, olyan előnyre tesz szert a "jószomszéd", hogy pillanatok aléatt lenyom. Megoldás??? -már ha emléxik rá vki. mellesleg Richárd is elbukik az első 5 percben. Ha őt védem, (pl nem zárja be a várát) eleve bukta. Tanács???
  • Braveheart
    Érdekes, nekem kb. a 10. pályáig nem volt bajom, és a demoval is heteket játszottam, annyira tetszett a game... főlega crusaderrel jó.
  • Beagie
    jóhogy (illetve a crusader-el)
  • tibor16
    Sziasztok, jáccik ezzel még vki?
  • Játékos
    Ha így folytatod , még infarktust kapsz !

Az utóbbi évek egyik legeredetibb stratégiáját volt szerencséd kipróbálni . Szemlátomást az első pályán vagy amit nem tudsz 2 perc alatt megoldani = szar játék . Az íjász nem T-72-es , hogy egy lövéssel leszedjen valakit . Sorozz be több íjászt ! A mesterek 1-2 perc alatt készítenek el egy íjat , ez elég sebesség . Add ki személyesen a parancsot az íjászoknak a farkasok lelövésére ! Ha ott kukkolnak a toronyban , onnan nem lövik le a ragadozókat .

Ha már az első pályán így kiakadsz , mi lesz a végén ????
  • Carlos
    Köszike...Minkább pályát csinálok!
    DE!!!
    Miért van az, hogy beállítom, hogy 5 enemy jöjjön, jönnek is, de csak ketten.
    Talán azért, mert Easy-be tesztelem???
  • Hmuda
    Hameg vannak olajmezők, akkor meg mondjuk egy 20-30 lándzsást mindig beküldök ágyútölteléknek, had haszálja el az ellenség az adu ászt. : )
  • Lou
    rég jáccottam vele, de úgy rémlik, hogy a rossz dolgok is jók valamire.
    Asszem katonai bónuszt ad...

az íjászok is ássák a várárkot.
    kijelölöd, hogy hol akarod ásni, aztán klikk az íjászokra és a tervezett árok fölött egy kis ásó jelenik meg.

szinte mindenhol bejön az a taktika, hogy vessző falak mögé, vagy a lőtáv határára állított íjászok gyorsan leszedik a várfalról az ijászok nagy részét. Ezután küldöd a gyalogokat árkot temetni az íjászok fedezik őket. inenntől nem okoz gondot betörni...
  • Carlos
    Káááár.... :(
  • Hmuda
    Nemtom. Ott még nem tartok.
  • Carlos
    Áááá...isten vagy!!!
    DE!!!
    Sajna elakattam a 15 (carving a path) pályán.
    Itt egy várat kell bevenni időre. Már vagy 10szer (komolyan ennyiszer) mentem neki, de mindig lelövik (akármelyik oldalon) az ásós faszijaimat. Mit tegyek???
    HELP!!!
    Hogy kell ezt a pályát megcsinálni?????
  • Hmuda
    Nincscmit.

Árkot a lándzsások ásnak. Kijelölöd a kiásandó területe, és odarendelsz pár lándzsást, ekkor megjelenik az ásó kurzor. Avval klikkelsz és már ásnak is.
  • Carlos
    Köszi!
  • Carlos
    Másik fontos kérdés:
    Hogyan lehet vizesárkot csinálni???
    Kijelöltem, de nem lett semmi. Gondoltam valami speckó fickó kell hozzá. CSináltam egy olyat, aki alagutat épít, de nem csinált semmit a kijelölt vizesárokkal!!!
    Help me, please!!!
  • Hmuda
    Szerintem semmire nem jók. Csak úgy vannak.
  • Carlos
    Én csak most kaptam meg a gamét és elég aranyosnak tűnik.
    DE!
    Mire jók a 'rossz dolgok'??? Nemtok akasztani se, de jól néz ki...
    MEG!
    Csak ilyen hülye időlimites küldik vannak a nem harcos küldetésekben??? (a 2nd felb***ta az agyam, úgyhogy elkezdtem a háborúsakat...)
  • Hmuda
    Köszi, de már leszedtem a qczi maradványairol. : )))
  • Hmuda
    ez is lefujva. : )))
  • Hmuda
    Tényleg nagyon kéne az a két file!
  • Hmuda
    Lefujva! Csak az SHOLD.C21 és a SHOLD.C22 file-ok kellenének.
  • Hmuda
    Nem tud vki egy ISO lelőhelyet? : )))
    Plíííííz! Rip is oké. : )))